Antena Căutare

VIDEO | Primele imagini din America Express: Drumul Soarelui. Vezi în avans 10 minute din episodul 1 al sezonului 6

Începe America Express, începe marea încercare! Urmărește primele 10 minute din sezonul 6 pe www.a1.ro și vezi în exclusivitate imagini cu echipele pe Drumul Soarelui, înainte de Marea Premieră din 21 octombrie 2023.

colaj de imagini cu irina fodor si echipele de la america express sezon 6 Galerie
Începe America Express, începe marea încercare! Urmărește în exclusivitatea primele 10 minute din sezonul 6 pe www.a1.ro și vezi primele imagini cu echipele pe Drumul Soarelui. | Antena 1

9 echipe au spus ”DA” provocării America Express. În mai bine de o lună de competiție intensă, perechile au participat la cele mai tari jocuri pe Drumul Soarelui.

Urmărește în avans imagini din noul sezon America Express, cel cu numărul 6, și află traseul complet al perechilor curajoase, reacțiile și trăirile lor pe Drumul Soarelui.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă

Ce anunță Irina Fodor despre America Express: Drumul Soarelui în primul episod

”Răsare Soarele în America Latină! Începe marea încercare, începe America Express! Inima continentului sud american bate în ritm sălbatic pe un traseu fabulos: Drumul Soarelui. Plecăm în explorare prin văi și munți, plaje, jungle și deșerturi în peisaje suprarealiste. Un drum desfășurat pe cele două emisfere. E sezonul 6, traversăm Ecuadorul. Trei națiuni, trei culturi diferite, dar puternic înrudite prin aceeași limbă și credința într-o zeitate străveche: Soarele. Începem aventura tocmai acolo unde am lăsat-o, în Columbia cea mare și fermecată, dar de data asta din vestul ei, ținutul primăverii eterne. Vedem o cu totul altă față a ei, o altă lume, cu alte contraste, un tărâm cu mulți sfinți și diavoli. O lume a întunecatelor carteluri, dar și a celor mai frumoși latini.

O țară zguduită și azi de luptele dintre Guvern și gherile. Traversăm Anzii către o țară mică, dar care se mândrește cu cea mai mare populație indigenă din America de Sud, inima fostului imperiu incaș, centrul lumii noi. Să-i descifrăm ritualurile, să-i dezvăluim misterele, un curcubeu de senzații: Ecuador. Pe direcția sudului, vom atinge cote pasionale cu o splendidă demonstrație de forță cu vibrații de finală. O țară unde Zeul Soare este un simbol al națiunii: Argentina. O cultură fascinantă, cu nume ce a depășit granițele timpului, adevărate legende de la Evita Peron la marele Messi. Un drum extrem de periculos. Vom trece prin zone măcinate de războiul civil, prin orașul cu cea mai mare rată a infracționalității, Quito.”, spune Irina Fodor în episodul premiră America Express.

Citește și: Marius Damian, co-prezentatorul America Express, expune peste 200 de caricaturi la Teatrul Odeon

Începe marea încercare, începe America Express! Urmărește primele 10 minute din noul sezon, al șaselea și vezi ce au îndurat echipele pe Drumul Soarelui

În continuare, moderatoarea celui mai dur show de televiziune al momentului ne arată ce provocări au întâmpinat concurenții de-a lungul probelor.

”Pentru cele 9 perechi va fi neîndurător. Va fi sezonul temperaturilor extreme, avem parte de 0 grade, dar și peste 40. Drumuri dezafectate, drumuri prin junglă, drumuri prin zone periculoase, dar tot autostop i se spune.

Cazarea, o mare necunoscută. Suntem în cealaltă emisferă, nopțile sunt reci și nu știi cine îți deschide ușa. Misiunile sunt lungi, intense, bonusurile sunt puține, iar jokerii sunt pentru cine trage tare până la capăt”, mai spune Irina Fodor. ”Cazarea, o mare necunoscută. Suntem în cealaltă emisferă, nopțile sunt reci și nu știi cine îți deschide ușa. Misiunile sunt lungi, intense, bonusurile sunt puține, iar jokerii sunt pentru cine trage tare până la capăt”, mai spune Irina Fodor.

Citește și: Iulia Albu și Mike, mărturisiri din America Express - Drumul Soarelui: ,,Noi vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați!’’

America Express Drumul Soarelui, sezon 6, din 21 octombrie 2023 pe Antena 1 și AntenaPLAY

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

America Express: Drumul Soarelui sezonul 6 se vede pe Antena 1 și în AntenaPlay.

Iulia Albu și Mike, mărturisiri din America Express - Drumul Soarelui: ,,Noi vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați!’’... Marius Damian, co-prezentatorul America Express, expune peste 200 de caricaturi la Teatrul Odeon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x