Antena

Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024. Cum s-au descurcat concurenții la misiuni, în echipele refăcute. Ce au avut de făcut

Concurenții au avut de făcut mai multe probe și misiuni în echipele refăcute. Iată tot ce s-a întâmplat în ediția din 13 octombrie 2024.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 14 Octombrie 2024, 00:02 | Actualizat: Luni, 14 Octombrie 2024, 00:00
Galerie de imagini
Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024. Cum s-au descurcat concurenții la misiuni, în echipele refăcute. Ce au avut de făcut
antena 1

Concurenții de la Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024, au avut de făcut mai multe probe în echipele refăcute, dar s-au descurcat de minune, chiar dacă au fost câteva tensiuni între ele.

Ediția a început cu echipele refăcute în timp ce și-au căutat cazare și unde aveau de gătit rața afumată alături de gazde. Cu toții au găsit cazare și au mâncat, atât rațele fierte, cât și alte mâncăruri pregătite de gazde. Astfel că, poate începe cursa în forțe maxime și în formulă nouă de echipe.

Cu toții s-au trezit și au pornit spre prima misiune. Iată cum s-au descurcat aceștia acolo!

Concurenții au învățat mișcări de arte marțiale la Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024. Cum s-au descurcat echipele

„Ne arată domnii niște mișcări, un stil de luptă”, spun concurenții care au ajuns la prima misiune din această ediție. Sora lui Carmen Negoiță, Andreea, dar și Oana au avut parte de dificultăți în timpul lecțiilor de arte marțiale.

Jurații au fost destul de stricți la această misiune cu unele echipe. Pentru că Oana și Sorin au dormit într-o casă cu coarne, au primit de la Irina Fodor un avantaj și au trebuit să ghicească doar 3 dintre numele cerute, în loc de 5 la probă.

Sorin și Oana au reușit să plece primii de la misiune și au plecat mai departe spre Malaka Museum. Restul echipelor s-au descurcat cu greu la această misiune, în special Ioana State care nu a considerat că poate face tumba. Ioana a cedat în timpul misiunii.

Pe aceeași temă

Concurenții au avut de făcut misiuni în Little India la Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024. Cum s-au descurcat aceștia

Recomandari A1

Ajunși în Little India, concurenții au fost nevoiți să găsească o serie de numere pe o corabie și împrejurimi, iar mai apoi să meargă după mirodenii. Prima cifră era pe corabie, iar mai apoi au fost nevoiți să se îndrepte spre un magazin de mirodenii, unde aveau să găsească un alt număr, adică 92. După au trebuit să meargă la un magazin cu încălțăminte, unde era numărul 15.

Aceștia au trebuit să mai găsească un număr și la un magazin cu produse realizate din lemn, unde pe o nuia era numărul 44. Echipele s-au întâlnit la un magazin unde căutau un număr, deși Irina Fodor le-a inversat echipelor rândul la probe.

Pe aceeași temă

Echipele au fost nevoite să urce multe trepte până la Irina Fodor pentru a se reuni cu partenerii lor de echipe. Cum s-au descurcat

Concurenții au avut de străbătut o porțiune de traseu pe bibiclete Kello Kitty, la care au ajuns cu ajutorul indiciilor oferite de Irina. Echipa formată din Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu au întâmpinat un impediment, deoarece erau să se răstoarne.

După ce au ajuns cu toții unde le-a fost indicat de Irina Fodor, echipele au fost nevoite să urce o serie de trepte către ea, loc unde aveau să se reunească cu adevărații lor coechipieri. „Mihai, nu mai pot! Leșin aici”, a strigat Anca Țurcașiu după Mihai Găinușă.

În ce ordine au ajuns echipele la Irina Fodor la Asia Express sezonul 7, 13 octombrie 2024. Care e acum clasamentul

„Eram epuizați!”, spune Sorin Brotnei. Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost formată din acesta și colega lui temporar de echipă, Oana. „Mi-a cărat și rucsacul, mi-a pus și leocoplast la picior. Norocul lui e că e însurat!”, a spus Oana în semn de respect și mulțumire față de Sorin. „Ne-am înțeles tare bine, nu avem reclamații”, spune și Sorin.

Pe locul doi au ajuns Andreea, sora lui Carmen Negoiță alături de Mane. „Minunat ne-am înțeles”, spune Andreea. „Am remarcat că tind să las lucrurile din mână când negociez o cazare sau transport. Andreea e foarte sceptică”, spune Mane. „Eu și cu sora mea ne-am văzut pe traseu, a fost ca o vacanță”, spune Andreea despre Carmen.

Pe locul trei au ajuns Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu, astfel că s-a reunit echipa de pe primul loc, adică cea formată din Mihai și Oana.

Pe locul 4 au ajuns Adi și Andreea Samson. „Ne-am tot amintit de ei, i-am tot pomenit. Am vrut să văd cum e cu Adi în echipă, știam că e forță. Am senzația că ești ca fratele meu”, spune Andreea Samson. „Ne-am echilibrat”, spune Adi. Astfel că, Andreea Samson și Anca Țurcașiu au format echipa de pe locul doi, după ce s-au reunit.

Pe locul 5 au ajuns Nicolai Tand alături de Carmen. „Aseară am găsit cazare cam greu. Nu le-am simțit lipsa”, spun ei.

Ultima echipă care a ajuns a fost formată din Ioana State și Cosmin. „Ne-am înțeles foarte bine, nu suntem obișnuiți. Nu ne-am certat. Mi-a fost dore de Mane. Tu ai zis că ți-e dor de mine, că o vrei pe Ioana înapoi?”, spune Ioana State. „A fost lent azi, fără Adi. Râdem mult, am scăpat laptele în șanț”, spune Cosmin.

„Dragilor, iată-vă în formula inițială. Poate aveați nevoie de o seară singuri, în altă formulă. Cum se face că Adi și Cosmin au același tricou”, spune Irina.

„Eu aleg seara tricourl, ne întrebăm. L-am pus pe mine și am sperat că și Adi va face la fel”, spune Cosmin.

„Echipa imună din această etapă sunt Mișu și Oana. Aveți dreptate!”, spune Irina Fodor.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express concurenti asia express drumul zeilor nicolai tand
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Ai episoade noi din serialul de succes Our Kind of People disponibile acum. Dă PLAY și urmărește drama în AntenaPLAY!
Stirile zilei Afacerea cu care Octavian face profit 5.000 de lei pe zi. Investiţia a fost de 10.000 de euro
Citește și
Perechile nou formate luptă diseară pentru imunitatea mare, la Asia Express. Primele două bilete pentru...
Asia Express sezonul 7, 12 octombrie 2024. Cum s-au descurcat echipele la misiunile din această ediție....
Anca Țurcașiu, primele imagini alături de nepoțica ei. Concurenta Asia Express, sezonul 7 a devenit...
Asia Express sezonul 7, 2 octombrie 2024. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Victor Slav și...
Video recomandate
Video
Citește și
De ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel. Ce spun specialiștii despre aceste produse Catine.ro
Irina Baeva reacționează în fața criticilor și recunoaște adevărul. “Te poate durea totul, sunt o ființă... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Ea a investigat sub acoperire mecanismul cu bani de la Moscova: „M-am infiltrat printre robiȘORi” | Interviu Libertatea.ro
NATO „schimbă foaia” cu Rusia. Decizie crucială a miniștrilor Apărării Ziare.com
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori: „Eşti... AntenaSport
Anunțul neașteptat făcut de Anca Țurcașiu după ce a dezvăluit că are un nou partener: „Am hotărât... Elle
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani Spynews.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis! BZI
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor HelloTaste.ro
Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la... Antena3.ro
Cum poți detecta imaginile AI. 3 pași pe care îi recomandă experții useit
Horoscopul zilei de 14 octombrie 2024. Gemenii fac o investiție majoră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
ANM: Cum va fi vremea până la începutul lunii noiembrie Wall-Street
Ce se întîmplă dacă mănânci ciocolată Dubai! Riscurile la care te expui Kudika
Câți bani a primit o familie, după ce a dormit pe jos cu cei doi copii, într-un aeroport Playtech
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România Redactia.ro
Mesajul emoţionant lăsat în vestiar de tricolori, după victoria de la Larnaca. Ce le-au transmis gazdelor Observator
Ce este candidoza vaginală. Care sunt simptomele și cum se tratează MediCOOL
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
Data exactă când vine IARNA în București, potrivit meteorologilor Accuweather Gandul
Ce a pățit Gică Hagi înainte de România-Cipru. Fanilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut că stă la… CanCan
Ce înseamnă uter retrovers. Cum influențează o sarcină DeParinti
Jennifer Lopez a vorbit despre iubire, pe fondul divorțului ei de Ben Affleck: „Nu caut pe nimeni. A fi într-o... ZUTV
Muntele Everest e mai înalt decât ar trebui. Ce ar fi de vină, potrivit experților UseIT
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece Hello Taste