Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Echipa mov a trecut printr-o probă dificilă! Cine a câștigat și a primit un avantaj uriaș
A treia ediție de Chefi fără limite, din 23 februarie 2022, aduce încă o probă pentru echipa mov, cea care este în pragul de a pierde un concurent la finalul serii. Toți trec printr-o situație dificilă, nu au reușit să fuzioneze ca un grup și doar câțiva membri țin frâiele echipei pentru a putea să ducă la bun sfârșit probe care îi solicită enorm.
Autor: Cosmina Ambrose Publicat: Miercuri, 23 Februarie 2022, 22:45 | Actualizat: Miercuri, 23 Februarie 2022, 22:49Nimeni nu știa la ce să se aștepte, mesajul primit pe telefonul de protocol nu a oferit niciun detaliu despre proba prin care vor trece, doar au fost rugați să urmeze un punct fix. Acolo s-au întâlnit cu cel care le-a explicat ce au de făcut.
Echipa mov a trebuit să curețe dorada. Concurenții întârziați au întâmpinat dificultăți. Cine a câștigat avantajul pentru proba de eliminare
Echipa mov a aflat imediat proba: “Bine ați venit la o Tavernă grecească tradițională! Deși este un pește foarte gustos, dorada de mare are, pe lângă prețul destul de ridicat, un mare inconvenient, jumătate din greutatea lui este reprezentată de oase. Pentru această probă va trebui să vă luați de pe grătarul încins câte doi pești pe rând și să îi dezosați în fața clienților, la masă. Aveți la dispoziție 10 minute pentru toată proba, dar foarte mare atenție, fileurile trebuie să rămână întregi. În caz contrar o să fiți penalizați”, explică acesta.
Clienții vor mânca peștii dezosați și vor aduna oasele pe o farfurie neagră pentru a le putea număra. La final, cel care adună cele mai puține oase câștigă avantajul de a avea zece minute în plus la gătit, în proba eliminatorie.
Pe aceeași temăConcurenții au întârziat pentru această probă, spre dezavantajul lor. Ca atare, dorada este puțin mai greu de curățat pentru că a stat mai mult timp pe grătar și carnea s-a prins de oase. În timpul dezosării carnea s-a făcut bucățele.
“Am întârziat! Cumva din vina noastră am avut un dezavantaj. Deci ar fi timpul să ne trezim și să ne gândim un pic că dacă primim un mesaj de la Irina e ca la armată hop și ne-am dus”, remarcă Istvan Kozocsa.
Pe aceeași temăLa final, cocnurentul care are cele mai puține oase în farfurie va avea de câștigat în proba eliminatorie. Raul Bodoșcă a avut doar trei oase în farfurie și a obținut avantajul.
Pe aceeași temă18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Pe aceeași temăMetoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.