Rulada "Meringue" este desertul perfect! Rețeta se face foarte repede, cu puţine ingrediente, iar gustul e minunat
Vrei să pregăteşti un desert rapid, delicios, pe care îl poţi face cu puţine ingrediente? Rulada "Meringue" e varianta perfectă!
Publicat: Sambata, 15 Octombrie 2016, 11:02 | Actualizat: Sambata, 02 Ianuarie 2021, 17:00Vrei să pregăteşti un desert rapid, delicios, pe care îl poţi face cu puţine ingrediente? Rulada "Meringue" e varianta perfectă!
Ingrediente pentru rețeta de ruladă "Meringue":
300 g mascarpone
200 g zahar
6 albusuri
Putin zahar pudra pentru decor
1 lingura amidon stins
1 lamaie
Jumatate de cana de compot de cirese
200 g capsuni, zmeura sau coacaze (in functie de preferinte)
Mod de preparare pentru rețeta de ruladă "Meringue":
Se mixeaza albusurile foarte bine si se amesteca impreuna cu 100 g de zahar si amidonul stins cu putin otet. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor timp de 30 de minute. Bezeaua trebuie sa prinda o crusta rumena.
Se amesteca foarte bine mascarponele, se adauga restul de 100 g de zahar, coaja rasa de la lamaie si compotul de cirese. Se asaza usor si. Compozitia se intinde uniform pe bezea si se aranjeaza fructele taiate cubulete.
La final, se ruleaza desertul, se pudreaza cu zaharul si se baga la frigider.
Poftă bună!