Chef Roxana Blenche, dezvăluiri despre evoluția ei după participarea la Chefi la cuțite. Ce a povestit celebrul chef
În interviurile Chefi la cuțite, chef Roxana Blenche a povestit despre cum experiența Chefi la cuțite sezonul 8 i-a schimbat viața.
Publicat: Marti, 12 Noiembrie 2024, 14:44 | Actualizat: Miercuri, 13 Noiembrie 2024, 07:50- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Roxana Blenche a povestit că, pe lângă tot ce se vede la televizor, experiența Chefi la cuțite a însemnat și multă oboseală, provocări și multe temeri.
Chef Blenche a mai povestit că înainte de Chefi la cuțite ea a mai participat la multe concursuri de gătit, dar niciunul dintre ele nu a fost televizat.
Chef Roxana Blenche a povestit cum i-a schimbat viața experiența Chefi la cuțite
“Știam oarecum ce înseamnă să fii într-o competițe culinară, dar nu am știut ce înseamnă să faci parte dintr-un show culinary. A fost mult mai greu decât mă așteptam”, a povestit Roxana Blenche.
Pe aceeași temăChef Roxana Blenche a zis că pe parcursul filmărilor din sezonul 8 ea s-a simțit ca și cum ar fi dat bacul în fiecare zi. Ea și-a amintit cu drag de faptul că a ajuns până în finala sezonului 8 și chiar dacă nu a câstigat trofeul, chef Blenche spune că acest show culinar a fost rampa ei de lansare.
După emisiune, chef Blenche a povestit că a fost recunoscută pe stradă de multă lume și chiar a povestit cum a fost recunoscută în piață la Obor.
Faptul că lumea o aprecia atunci când o vedea pe stradă și faptul că primea mereu mesaje încurajatoare de la fani a ajutat-o să se bucure ca și cum ea ar fi fost câștigătoarea sezonului.
Un alt motiv de bucurie pentru chef Roxana Blenche a fost faptul că a reușit să aibă propria ei emisune la Antena 1, Hello Chef.
Participarea ei la Chefi la cuțite i-a adus expunerea de care avea nevoie și a plecat de la 2000 urmăritori pe Instagram și a ajuns la 109.000 urmăritori, fiind concurentul cu cea mai mare creștere de fani.
După ce s-a terminat sezonul 8, Roxana îi spunea lui Cătălin, iubitul ei la acea vreme, că își dorește foarte mult să aibă propria ei emisiune.
La scurt timp, ea a primit un telefon de la o echipă de producție de la un alt post TV și a pornit spre sediul lor. Când era în drum spre acea televizune, a primit un telefon și de la echipa de producție a Antenei 1 cu propunerea unui show culinar.
Roxanei Blenche nu i-a venit să creadă ce coincidență și a știut că trebuie să ia decizia pe loc, așa că a ales Hello Chef.
Ce a încântat-o cel mai mult pe chef Roxana Blenche a fost faptul că poate avea propria ei emisiune, unde poate arăta oamenilor pasiunea pe care o are ea pentru gătit și în care poate oferi lumii întregi rețetele sale.
Pe aceeași temă“Lucrurile niciodată nu o să pice din cer. Trebuie să îți dai interesul ca să menții comunitatea. Am văzut foarte multe persoane care imediat după ce au terminat Chefi la cuțite nu și-au mai menținut comunitatea pentru că nu au avut postări frecvente, nu au dat rețete (…) și e normal ca publicul să meargă în altă parte”, a mai explicat chef Roxana Blenche.
Atunci când a început difuzarea sezonului 8 Chefi la cuțite, Roxana Blenche a povestit că ea atunci și-a deschis canalul ei de YouTube, chiar dacă nu avea nici măcar o rețetă filmată.
Acum Roxana Blenche are o echipă mai mare în spate care o ajută și pe partea de social media pentru proiectele ei. În mare parte, doar ea și Cătălin, soțul ei, se ocupă de conturile ei, iar soțul ei se ocupă de filmat și editat.
“Eu tot timpul am muncit pentru tot ce mi-am dorit”, a mai adăugat chef Roxana Blenche.
Finalista Chefi la cuțite a spus că se bucură mai mult de faptul că are propria ei emisiune, în loc să se focuseze pe a lucra ca chef într-o bucătărie pentru că știe că așa poate petrece mai mult timp cu familia ei, iar asta îi aduce o satisfacție imensă.
Dacă ar fi să gătească acum pentru cei patru jurați de la Chefi la cuțite, ea a spus că ar găti o mămăligă în straturi cu slănină, cu jumări și brânză de oaie și la desert papanași fierți ca în Maramureș.
Pe aceeași temă