Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce au gătit concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cum s-au descurcat în bucătărie
Prima ediție specială din Chefi la cuțite i-a pus pe concurenții sezonului 4 din Asia Express într-o ipostază în care n-au mai fost văzuți până acum. Aceștia au primit sarcina de a găti preparate românești din diferite zone ale țării.
Publicat: Luni, 29 Noiembrie 2021, 22:20 | Actualizat: Luni, 29 Noiembrie 2021, 22:28Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și concurenții sezonului 4 din Asia Express au venit cu surprize pentru telespectatori în trei ediții speciale de Chefi la cuțite. La scurt timp de la formarea echipelor, Gina Pistol a venit cu câteva vești neașteptate pentru toată lumea.
Cuza, Alexandra Ungureanu și Lorelei au trecut printr-o probă de foc pentru a câștiga un avantaj considerabil. Lorelei a fost cea care a adus victoria în echipa sa, iar chef Cătălin Scărlătescu s-a bucurat fără ezitare. Pentru că proba trebuia să vină și cu o „pedeapsă” pentru celelalte echipe, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au aflat că oamenii lor trebuie să gătească legați la mâini ciorbă, dar și gustări din diferite zone ale țării.
Ce au gătit concurenții din Asia Express - Drumul Împăraților în ediția specială Chefi la cuțite
Echipa albastră a primit sarcina de a găti preparate din Moldova, motiv pentru care au făcut borș moldovenesc și ciuperci umplute cu cremă de brânză, alături de pastă de jumări pe pâine cu ou de prepeliță.
Chef Cătălin Scărlătescu a dat o provocare de proporții mari echipei galbene, pe care a pus-o să gătească preparate specifice Dobrogei. Concurenții lui chef Florin Dumitrescu au făcut storceag și clătite umplute cu brânză, alături de ciuperci gratinate la cuptor.
Echipa roșie a ales să gătească mâncare din Transilvania și au preparat o ciorbă cu afumătură și bulz ardelenesc.
Pe aceeași temăHaosul și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților, mai ales pentru că au fost nevoiți să facă totul legați la mâini. Jurații acestei probe sunt foști concurenți ai sezonului 3 din Asia Express, alături de Irina Fodor.
„Îmi aduce aminte de copilărie, despre bunica. (...) Simțeam că stau la masă cu bunicii”, a spus Adda despre bulzul ardelenesc.
Chefii și-au dat cu părerea despre mâncarea gătită de concurenții sezonului 4 Asia Express. Și jurații au apreciat eforul acestora, însă nu au ezitat să spun ce le displace la preparate pe care le-au gustat.
Chefi la cuțite, ediții speciale de ziua Antenei 1
Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.
Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.
Prezentatoarea celor 3 ediții speciale este Gina Pistol care a revenit pe TV, după ce a devenit mămică pentru prima oară.
Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.