Antena

Liviu Chiorpec a murit. Celebrul bucătar care a făcut senzație la Chefi la cuțite a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu fiecare apariție a sa la emisiunea Chefi la cuțite, a murit. Acesta s-a stins din viață pe 4 noiembrie 2021.

Publicat: Joi, 04 Noiembrie 2021, 11:16 | Actualizat: Sambata, 06 Noiembrie 2021, 12:46
Galerie de imagini
Liviu Chiorpec a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021
Antena 1

Liviu Chiorpec a murit și vestea i-a întristat pe mulți bucătari din România. Simpaticul chef care a fost concurent și ulterior jurat în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 s-a stins din viață în ziua de 4 noiembrie 2021. Vestea că Liviu Chiorpec a murit a stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

Pe aceeași temă

Liviu Chiorpec, îndrăgitul bucătar de la Chefi la cuțite, a murit

Liviu Chiorpec a murit în dimineața zilei de 4 noiembrie 2021. Vestea a fost dată chiar de către prietenii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

„E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Pe aceeași temă

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Chiorpec a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, numită cancer. Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere:

Care este ultima fotografie cu Liviu Chiorpec și ce au observat fanii în imagine

Liviu Chiorpec a murit și vestea a produs un val puternic de tristețe atât printre apropiați, cât și printre bucătarii care l-au cunoscut și au lucrat cu el. În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost atât de activ pe rețelele sociale. Ultima fotografie cu el a fost publicată pe Facebook în luna august. În imagine, acesta apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat, așa cum ne-a obișnuit la Chefi la cuțite.

Recomandari A1

Pe instagram, ultima poză cu Liviu Chiorpec este din luna mai. Acesta și-a făcut atunci un selfie în care apare ținând în mână o sticlă de vin. Fin cunoscător și mare iubitor de gusturi rafinate, Liviu Chiorpec i-a învățat pe mulți cum se face o degustare, cum se alege băutura perfectă, dar și numeroase alte trucuri culinare.

Despre Liviu Chiorpec

Azi, 4 noiembrie 2021, Liviu Chiorpec a murit, după ce a pierdut lupta cu o formă de cancer.

Liviu Chiorpec a apărut pentru prima oară în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite (anul 2019). Atunci, în calitate de concurent, acesta s-a prezentat ca fiind un inginer care, după zeci de ani de muncă la corporație, a decis să facă ceva cu totul și cu totul diferit: bucătărie!

„Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a glumit atunci concurentul, care a pregătit chefilor un starter și un fel principal.

A devenit ulterior profesor de gastronomie la o școală de cooking. Mulți dintre elevii săi erau oameni care veneau, pur și simplu, să se deconecteze de la orele de muncă și să învețe ceva nou. Acasă sau la restaurantul său, lumea venea cu mult drag și toți plecau având numai cuvinte de laudă, fiindcă Liviu Chiorpec era un izvor nesecat de povești, experiențe de viață, idei culinare și umor. Pe lângă rețete fine, clienții și apropiații săi se puteau delecta și cu vinuri selecte, care aduceau un adevărat răsfăț papilelor gustative. Liviu Chiorpec a fost un bucătar extrem de pasionat și talentat, cunoscut mai ales pentru rafinamentul său ieșit din comun.

„Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte”, a mai povestit atunci Liviu Chiorpec.

Liviu Chiorpec a venit la Chefi la cuțite sezonul 7 ca să-i facă o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu, dar a ajuns să fie el cel surprins, prin verdictul primit de la cei trei chefi.

„L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (...) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă.”, spunea Cătălin Scărltăescu în anul 2019, la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1.

Ulterior, acesta a revenit și în sezoanele 8 și 9 de la Chefi la cuțite, dar în calitate de jurat care a oferit mult temutele amulete pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Whatsapp LinkedIn
liviu chiorpec a murit chefi la cutite sezonul 7 chefi la cutite 2019 catalin scarlatescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Ce mesaj a transmis chef Sorin Bontea pe rețelele sociale, după ce a murit Liviu Chiorpec: "Viața asta-i...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Momente foarte grele! Adriana Iliescu a făcut cel mai TRIST anunț Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius Observator
Cum apar afecțiunile gastrointestinale. Cauze, simptome, metode de prevenție și tratament MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Jessie J și-a afișat silueta după naștere într-o rochie mulată. Cântăreața le-a oferit fanilor brazilieni un... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Iulia Albu, apariție electrizantă pe scena iUmor, în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Mai multe