Antena Căutare

Hello Chef sezon 8, 14 decembrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru paella cu fructe de mare. Ce a ales Ceanu Zheng

În episodul 13 al sezonului 8 Hello Chef, din 14 decembrie 2024, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Ceanu Zheng patru rețete. Este vorba despre caracatiță cu sos de roșii și portocale, paella cu fructe de mare, jumări de pui cu orez asiatic și griș cu lapte.

Ediția 13 din Hello Chef, sezonul 8, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi rețete spectaculoase. De data aceasta, Ceanu Zheng a fost cel care le-a dat o provocare nouă celor doi chefi, Roxana Blenche și Samuel.

Ceanu Zheng le-a dezvăluit chefilor faptul că și-ar dori să mănânce griș cu lapte și o paella cu fructe de mare, însă, pentru un meniu complet, chef Roxana Blenche și chef Samuel s-au gândit să îi mai pregătească încă două preparate inedite: caracatiță cu sos de roșii și portocale și jumări de pui cu orez asiatic.

Citește și: Hello Chef sezon 8, 7 decembrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru salată cu pastă de macrou și tocăniță de ciuperci

Hello Chef sezon 8, 14 decembrie 2024. Roxana Blenche a gătit paella cu fructe de mare pentru Ceanu Zheng

Chef Roxana Blenche și chef Samuel au tras la sorți și și-au împărțit preparatele în felul următor: ea a ales să gătească paella cu fructe de mare, în timp ce el a ales grișul cu lapte.

Iată cum a preparat Roxana Blenche paella cu fructe de mare!

Ingrediente

  • 10 creveți black tiger
  • 10 midii
  • 4 langustine
  • 200 de grame baby calamari
  • 2 scoici St. Jacques
  • 2 homari
  • o ceapă
  • 2 legături de pătrunjel
  • un plic șofran
  • 200 de grame de chorizo
  • 2 conserve roșii întregi
  • 100 de grame de mazăre congelată
  • o lămâie
  • un plic de boia

Citește și: Hello Chef sezon 8, 16 noiembrie 2024. Rețeta Roxanei Blenche pentru ficăței de pui cu ceapă. Ce verdict a dat Anca Serea

Mod de preparare

Se începe prin curățarea cochiliilor de la creveți și langustine care se pun în tigaie și se prăjesc în ulei de măsline, peste care ulterior se adaugă coniac. Se zdrobesc bine cu telul și apoi se adaugă midiile pentru a-și lăsa sucul.

Următorul pas este de a felia salamul chorizo pentru a putea fi prăjit în tigaie pentru a-și lăsa iuțeala și aroma, abia după ce se scot fructele de mare.

Se pune șofranul într-un bol încăpător, peste care se adauga cu ajutorul unei strecurătoare sucul obținut din tigaia în care s-au prăjit creveții și langustinele. Se amestă lichidul obținut cu șofranul și se completează cu apă.

În tigaie se pune ulei și se prăjește salamul chorizo. Între timp se toacă mărunt ceapa și usturoiul cu ajutorul unui robot de bucătărie, alimente care ulterior se adaugă în tigaie peste salam. După amestec se adaugă și baby caracatița și, pentru gust, încă 2 creveți și puțină apă.

Orezul se spală foarte bine până când apa rămâne limpede și apoi se presară câte puțin în tigaie. Se amestecă tot stocul cu șofran, se dă focul încet și apoi se adaugă fructele de mare rămase la final.

După ce paella devine gătită se adaugă scoicile frumos în tigaie și se lasă la răcit.

Se prăjește puțină lămâie și apoi se opărește homarul și se pune într-o tigaie alături de ulei, unt, și puțină sare.

Se pune paella din nou pe foc, se adaugă lămâia prăjită și restul fructelor de mare. Se verifică baza, iar dacă este cazul se mai adaugă sare.

După ce este gata se pune o folie de aluminiu deasupra și în scurt timp este gata de savurat!

Poftă bună!

Ceanu Zheng a fost captivat de toate gusturile celor 4 preparate, însă a ales drept câștigătoare doar 2 dintre acestea: paella cu fructe de mare și grișul cu lapte, motiv pentru care scorul a fost din nou 1-1!

Iată videoclipul cu verdictul!

Citește și: Hello Chef sezon 8, 9 noiembrie 2024.Roxana Blenche și chef Samuel au gătit o rețetă inedită de shakshuka pentru Claudiu Niculescu

Episodul integral este disponibil în AntenaPLAY!

Emisiunea Hello Chef sezonul 8 în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00, pe Antena 1

Emoţia va fi ingredientul secret al sezonului, căci cei doi chefi vor stârni amintiri puternice în rândul invitaţilor, pregătindu-le acestora preparate care să îi poarte cu gândul la copilărie şi la cei dragi.

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie. Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun. Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”, a declarat Chef Roxana Blenche.

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Hello Chef se întoarce cu cel de-al zecelea sezon, din 6 septembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY
Hello Chef se întoarce cu cel de-al zecelea sezon, din 6 septembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la admiratori de Crăciun. Copiii Familiei Regale urmează un protocol strict
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la... Catine.ro
Hello Chef sezon 9, 24 mai 2025. Cea mai bună rețetă de chifteluțe cu sos. Verdictul dat de Giulia și Vlad Huidu
Hello Chef sezon 9, 24 mai 2025. Cea mai bună rețetă de chifteluțe cu sos. Verdictul dat de Giulia și Vlad Huidu
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile”
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile” Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei Giurgiu | VIDEO
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei... Libertatea.ro
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a... AntenaSport
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu bebelușul: „Raza mea de soare”
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima... Elle
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la... Spynews.ro
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară HelloTaste.ro
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți Antena3.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el useit
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume Jurnalul
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit Kudika
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga Justiție! «Aseară la ora 20...»
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga... Redactia.ro
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit Observator
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard MediCOOL
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase... UseIT
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x