Antena

Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 a apelat la o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată bruneta acum

Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 31 Ianuarie 2024, 13:03 | Actualizat: Miercuri, 31 Ianuarie 2024, 14:32
Galerie de imagini
Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan.
Antena 1

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezon 7 este foarte activă în mediul online. După participarea în reality show-uld de la Antena 1, frumoasa brunetă care locuia în Italia s-a întors în România și ține legătura cu prietenii ei virtuali. Aceasta continuă să aibă un stil de viață sănătos, lucrează la o sală din Capitală și pare mai fericită ca oricând.

Deși este încă singură, așa cum a dezvăluit chiar ea recent, fost logodnică a lui Bogdan Cîrlan este împăcată și nici nu caută o nouă iubire. Tânăra se simte foarte bine în pielea ei și tocmai a apelat la o schimbare de look care i-a surprins pe internauți.

Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat

Fosta concurentă de la Insula Iubrii, sezonul 7 este extrem de apropiată de urmăritorii ei de pe Instagram și îi ține la curent cu fiecare detaliu din viața ei. Acesta îi ia pe internauți cu ea atât la sala, atunci când se antrenează cât, dar și la o simplă plimbare cu cățelul.

Tânăra nu are nicun secret față de cei aproape 100 de mii de urmăritori ai ei și recent, le-a arătat noul ei look. Claudia de la Insula Iubrii, sezonul 7 a trecut printr-o transformare surprinzăoare, dar care i-a adus o mulțime de complimente.

Pe aceeași temă

Bruneta nu a renunțat la părul ei lung, însă a optat pentru o coafură cu codițe împletite de inspirație afro. Extrem de încântată de rezultate, aceasta a postat imediat imaginile pe rețelele sociale.

Ce spune Claudia Florescu despre relația cu Bogdan Cîrlan, în prezent. Există șanse de împăcare?

Fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a organizat recent și o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. Aceasta a răspuns, fără ascunzișuri, celei mai arzătoare întrebări de buzele fanilor.

Întrebată dacă s-ar mai împăca cu fostul ei logodnic, Claudia a oferit un răspuns cât de poate de sincer. Ea a mărturisit că deși încă mai țin legătura și vorbesc, nu ar mai exista șanse de împăcare între ei doi.

„Între mine și Bogdan s-a consumat iubirea și pasiunea și a rămas respectul. În momentul de față avem vieți și drumuri diferite. Deci nu se mai pune problema de vreo împăcare”, a scris aceasta la Instastory

Recomandari A1
Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
claudia florescu insula iubirii sezonul 7 cupluri insula iubirii sezonul 7
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 8 august 2024. A doua săritură. Claudia Florescu, jurizare
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 8 august 2024. A doua săritură. Claudia Florescu a sărit de la 3 metri
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 8 august 2024. Claudia Florescu, jurizare
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 8 august 2024. Claudia Florescu a sărit de la 5 metri
Video recomandate
Video
Citește și