Antena

Ema Oprișan, fosta concurentă Insula Iubirii sezonul 7, și-a surprins urmăritorii.Schimbarea de look la care nimeni nu se aștepta.

Ema Oprișan, frumoasa fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a atras atenția urmăritorilor săi cu o nouă fotografie pe contul ei de Instagram.

Publicat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 09:25 | Actualizat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 10:05
Galerie de imagini
Ema Oprișan, frumoasa fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, a atras atenția urmăritorilor săi cu o nouă fotografie pe contul ei de Instagram.
A1

Ema de la Insula Iubirii sezonul 7 a apelat la o nouă schimbare de look. Frumoasa soție a lui Răzvan Kovacs a ales să își tundă părul și mai scurt și și-a schimbat și culoare. Tânăra s-a vopsit într-o nuanță de ciocolatiu, cu câteva șuvite blonde.

Ema Oprișan, schimbare surprinzătoare de look

Pe lângă schimbarea de look, Ema și-a surprins urmăritorii și cu faptul că a reușit să slăbească foarte mult în ultima vreme.

Pe aceeași temă

Postarea Emei a strâns rapid peste 8.000 de aprecieri, iar fanii ei au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

“Te-ai tuns si mai scurt??? Iti sta super bine... BINE, TU ESTI FRUMOASA ORICUM!!! Si ti-ai schimbat si culoarea... Ti-ai facut suvite? SUPERB!!!”

“Cel mai bine îți stă brunetă cu părul lung sau bob lung!”

“Wow! Frumoasa oricum”

“Iti sta superb, dar nu il mai scurta”

“Păpușică ești”

Pe Insta Story, Ema îi anunța pe locuitorii din Timișoara că urma să îl însoțească pe soțul ei Răzvan la o petrecere unde el avea să fie DJ și invita cât mai multă lume să vină acolo pentru a se distra împreună.

Recomandari A1

Apoi Ema a postat un Insta Story de la petrecere cu Răzvan și cu cei prezenți pe ringul de dans care păreau că se distrează de minune.

Pe aceeași temă

De curând, Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost prezenți în platoul XNS la Antena Stars unde au vorbit despre statusul relației lor, dar și despre sezonul 8 Insula Iubirii.

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii și-au deschis inimile și au vorbit despre greutățile din relația lor și despre momentele dificile pe care reușesc să le depășească împreună în căsnicia lor.

Ema a povestit că atunci când a făcut acea postare pe Instagram care a făcut pe toată lumea să creadă că ea și Răzvan s-au despărțit, ea se simțea de fapt foarte copleșită și obosită, dar și abandonată. Răzvan are foarte mult de muncă și chiar și atunci când nu e la evenimente și e acasă, el are multe discuții cu clienții, iar Ema tot simte că el nu e prezent, alături de copii.

Ema a spus că multe femei refuză să vorbească și despre aceste momente care apar în căsnicie atunci când se nasc copiii. E normal să nu fie totul numai lapte și miere, dar, după cum a spus Ema Kovacs, își dorește să aibă și momente doar pentru ea și Răzvan, momente în care să se simtă o femeie frumoasă și aranjantă, nu doar o mamă sau bonă, gata să aibă mereu grijă de toată familia.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii insula iubirii sezonul 7 ema oprisan
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Videoclipul zilei
Citește și
Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor...
Schimbarea de look radicală la care a apelat Maria Covasa. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 8...
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Simona Butură a vorbit despre prietenia cu Iustina și legătura...
Iustina Luchian de la Insula Iubirii, într-o rochie sexy la o petrecere plină de vedete.Tânăra a...
Video recomandate
Video
Citește și