Antena

Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Radu Vâlcan a apărut la vila fetelor, după ce s-a aprins flacăra ispitei. Ce a aflat Ema Oprișan

Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila fetelor și a întrerupt brusc petrecerea ca să dea o veste dureroasă unei concurente. Flacăra ispitei s-a aprins și un concurent a încălcat limitele, la Insula Iubirii sezonul 7.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 13 Iulie 2023, 23:36 | Actualizat: Joi, 13 Iulie 2023, 23:36
Galerie de imagini
Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila fetelor și a întrerupt brusc petrecerea ca să dea o veste dureroasă unei concurente
Antena 1

În timp ce petreceau alături de ispite, concurentele se gândeau la ședința foto la care au participat. La un moment dat, flacăra ispitei s-a aprins și s-a dat astfel semnalul că un partener a întrecut limitele. Nu a durat mult și Radu Vâlcan și-a făcut apariția pentru a da o veste dureroasă.

Radu Vâlcan și-a făcut apariția la vila concurentelor pentru a da o veste dureroasă. Flacăra ispitei s-a aprins în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 13 iulie 2023

Ședința foto le-a pus pe gânduri pe concurente. Cea mai afectată a fost Bianca Giurcă, fiindcă tânăra a început să se îngrijoreze că iubitul ei, Marius Moise, ar putea să fie deranjat de modul în care ea s-a comportat cu Matei, dar și de faptul că s-a plimbat noaptea pe plajă cu Alin.

La un moment dat, flacăra ispitei s-a aprins și a stârnit și mai multe emoții și griji și pentru concurente, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 13 iulie 2023. Au început să curgă lacrimile și fiecare concurentă a început să își facă tot felul de scenarii în minte.

Pe aceeași temă

La un moment dat, petrecerea de la vilă a fost întreruptă de Radu Vâlcan, care și-a făcut apariția brusc și a stat de vorbă cu ispitele și concurenții.

„Mai devreme s-a aprins flacăra ispitei. Asta înseamnă că cineva a încălcat o limită, adică unul dintre partenerii voștri. Una dintre voi, fetelor, o să aibă o discuție separată cu mine. Bianca, ești pregătită? Claudia? Ema, te rog frumos să vii cu mine, avem ceva de discutat”, a anunțat Radu Vâlcan.

„Ne-am întrebat câte mai poate încasa femeia asta”, a zis Matei Negrescu.

„Ți-a fost vreodată teamă că ar putea să te înșele?”, a fost una dintre întrebările puse de Radu Vâlcan.

„Asta e teama mea”, a fost răspunsul concurentei.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Cu lacrimi în ochi, aceasta a făcut o confesiune neașteptată: „Îmi doresc un echilibru în viața mea. La cât de mult îl iubesc aș putea să îl iert, dar nu cred că îmi mai doresc. Vreau să fiu puternică și să înțeleg că în viață nu poți să obligi pe cineva să te iubească, chiar dacă tu te iubești, de asta sunt aici”, a zis Ema Oprișan, cu lacrimi în ochi, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Radu Vâlcan a deschis apoi tableta și i-a arătat concurentei imaginile cu iubitul ei, Răzvan Kovacs. Cu multă durere, Ema a văzut ce s-a întâmplat între el și Daria Cuflic la ședința foto.

„N-are limită în nimic”, a zis Ema, revenind printre ispite.

„Pentru mine asta e limita. Nu are nicio explicație. Mă duc și îmi fac bagajele, pentru mine s-a terminat testul ăsta”, a mai completat ea, cu lacrimi în ochi.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Whatsapp LinkedIn
insula iubirii 2023 insula iubirii sezonul 7 insula iubirii online ispite concurenti
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia....
Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, primele declarații după zvonurile că a părăsit-o pe Ema. Ce...
Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a...
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă...
Video recomandate
Video
Citește și