Antena

Ipostazele în care s-a fotografiat Oana Monea, fosta ispită de la Insula Iubirii, în vacanță. Ce au observat fanii

Oana Monea, frumoasa ispită de la Insula Iubirii, sezonul 7, se află acum în vacanță, după despărțirea de iubitul ei.

Publicat: Luni, 10 Iunie 2024, 16:02 | Actualizat: Luni, 10 Iunie 2024, 16:43
Galerie de imagini
Frumoasa blondină care agită mereu suflarea masculină atunci când postează noi fotografii pe rețelele de socializare a atras din nou atenția urmăritorilor ei cu o serie de poze noi din vacanță.
A1

Frumoasa blondină care agită mereu suflarea masculină atunci când postează noi fotografii pe rețelele de socializare a atras din nou atenția urmăritorilor ei cu o serie de poze noi din vacanță.

Ipostazele în care s-a fotografiat Oana Monea în vacanță

Cu puțin timp în urmă, Oana Monea s-a despărțit de iubitul ei, deși cei doi au avut o relație serioasă de lungă durată. Într-un interviu pentru Spynews, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că ea și iubitul ei au decis să pună punct relației lor din cauza faptului că relația funcționa mai mult la distanță.

Pe aceeași temă

Iubitul ei nu era stabilit în România și, după o vreme, Oanei i s-a părut că a devenit deja dificil să încerce să păstreze relația pe linia de plutire.

"Singurică, singurică și atât, am venit cu prietena mea foarte bună," a spus Oana Monea, sugerând că acum se concentrează pe prietenii apropiați și pe refacerea emoțională.

"Uneori lucrurile au și un final, la noi a fost un final drăguț, s-a încheiat frumos, suntem amici în continuare, dar distanța și-a spus cuvântul. El nu locuia în România, nu este român.", a declarat ea pentru sursa citată.

Pe aceeași temă

Chiar dacă despărțirea celor doi iubiți a fost de comun acord și s-a întâmplat pec ale pașnică, cei doi fiind în continuare amici, Oana Monea a mai spus că are nevoie de timp pentru ea pentru a se reface din punct de vedere emotional.

Prin urmare, se pare că Oana nu a stat mult pe gânduri și a plecat singură într-o vacanță pentru a se deconecta.

Frumoasa ispită de la Insula Iubirii sezonul 7 a postat o serie de fotografii din vacanță și se pare că a ales o destinație de vară, undeva la mare. Oana a ales să poarte un top verde scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect lucrat la sală.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

În partea de jos, Oana Monea a purtat o pereche de jeanși largi și o pereche de sandale. Pe lângă faptul că e într-o formă fizică de invidiat, admiratorii fostei ispite au mai observat un detaliu la fotografiile ei, și anume faptul că pe sub top părea că nu poarte lenjerie intimă.

Blondina este mândră de formele ei și nu ezită să îți pună în valoare trupul ei sculptat ori de câte ori are ocazia, purtând ținute sexy.

Whatsapp LinkedIn
oana monea insula iubirii sezonul 7
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând
Exclusiv | Bianca Giurcă despre viața de după Insula Iubirii. Ce crede despre Oana și cum a trecut...
Ipostazele sexy în care s-a lăsat fotografiată Oana Monea, în costum de baie, pe plajă. Cum arată...
Ispita Oana Monea de la Insula Iubirii s-a despărțit de iubit. Ce a declarat aceasta despre separarea...
Video recomandate
Video
Citește și