Rețeta de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi. Cum le prepară pentru micuțele ei
Laura Cosoi a împărtășit o rețetă de macaroane cu brânză care le încântă pe fetițele sale. Este rapid de preparat și numai bună pentru copiii pofticioși.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 24 Octombrie 2024, 18:51 | Actualizat: Joi, 24 Octombrie 2024, 18:51Laura Cosoi este actriță, prezentatoare TV, autor de carte de bucate și, bineînțele, mamă. Aceasta s-a implicat activ în ultimii ani în educația micuțelor sale, dar a și împărtășit totul cu urmăritorii săi.
Pe aceeași temăVedeta, care este deja un autor de cărți de bucate, este recunoscută ca fiind pasionată de gătit. Aceasta a fost interesată întotdeauna de o alimentație sănătoasă și gustoasă, iar de când au venit pe lume fetițele sale, se uită foarte atent la ce le pregătește de mâncare.
Rețeta de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi. Cum le prepară pentru micuțele ei
O rețetă îndrăgită de toți picitii este cea de macaroane cu brânză. Laura Cosoi a împărtășit, pe contul său de Instagram, rețeta care este numai bună pentru cei mici. Vedeta postează des rețete sănătoase pentru copii.
Gustul delicios pe care și cei mari și-l aduc minte din copilărie este dat de o rețetă simplă și rapidă.
Pe aceeași temăIngrediente
- 400 grame de macaroane
- 250 grame de brânză dulce de vaci
- 200 grame de brânză sărată
- 3 ouă
Pe aceeași temă- 200 mililitri de smântână
- 50 grame de unt
- 2 linguri de zahăr
- 1 coajă rasă de lămâie sau stafide (pentru o aromă aparte).
Pe aceeași temăMod de preparare
Primul pas este fierberea macaroanelor în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După aceea se scurg și se clătesc sub un jet de apă rece.
Următorul pas este pregătirea amestecului pentru brânză. Astfel că, se combină brânza dulce cu cea sărată, iar peste se adaugă ouăle bătute, smântâna și coaja de lămâie sau stafidele.
Pe aceeași temăAcest ameste se pune peste macaroanele fierte și se transferă totul în tavă. Înainte de asta, tava trebuie unsă cu unt, astfel încât să nu se lipească macaroanele.
Pe aceeași temăTava cu macaroane cu brânză se bagă la cuptor, care trebuie preîncălzit la 180 de grade. Se lasă la copt timp de 30 sau 40 de minute, până ce amestecul capătă o culoare aurie.
Această rețetă este delicioasă și le va astâmpăra rapid pofta celor mici.