Antena

Cum au arătat cele două perechi de nași de la nunta Elei cu Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Imagini spectaculoase

Ela și Petrică au avut două perechi de nași la cununia religioasă. Vasile Ceterașu și Marian Pavel, cei doi nași, s-au mândrit cu frumusețea superbelor partenere.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 05 Iulie 2024, 11:35 | Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2024, 12:27
Galerie de imagini
Ela și Petrică au avut două perechi de nași la nunta lor
Instagram

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, Marian Pavel și Dana, sunt nașii câștigătorilor sezonului 4 Mireasa, în decembrie 2021. Ela și Petrică s-au cununat civil în Finala sezonului 4 Mireasa și s-au căsătorit religios pe 4 iulie 2024.

Cele două nașe au strălucit la nunta din Maramureș. Amalia a purtat o rochie violet, iar Dana o rochie lila. Și nașii au fost foarte eleganți. Vasilică Ceterașu a purtat un costum lila, în timp ce Marian Pavel, fost finalist al sezonului 3 Mireasa, a optat pentru combinația de negru cu albastru. Ambele perechi de nași au fost superbe și fericite să le fie alături finilor într-o zi cu importanță deosebită pentru ei.

„Casă de fericire finilor noștri!”, a transmis Vasile Ceterașu pe rețelele sociale.

„Finuța mea”, a scris Dana, iubita lui Marian Pavel.

Pe aceeași temă

Cum au arătat nașii Marian Pavel și Dana și Vasilică Ceterașu și Amalia la nunta câștigătorilor sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică

Nașul Marian Pavel i-a ținut la curent pe cei care îl urmăresc pe rețelele sociale și a publicat mai multe imagini de la eveniment.

Nunta a fost presărată de tradiții și obiceiuri: nuntașii au mers cu alai la biserică, pe ritmuri tradiționale maramureșene, nașele au rupt turta miresei, doamna Ioana, mama lui Petrică a purtat straie populare.

@marianpavelart #obicei #nunta ♬ sunet original - MARIAN PAVEL ART

Petrică a fost foarte emoționat și a așteptat cu sufletul la gură să-și vadă mireasa. Câștigătorul seoznului 4 Mireasa a mărturisit că a dorit să treacă de momentul dansului mirilor pentru a scăpa de emoții. Nunta a fost de un real succes, iar nuntașii au petrecut frumos.

Pe aceeași temă
@marianpavelart #maramures #nunta ♬ sunet original - MARIAN PAVEL ART
Recomandari A1

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și soțul ei s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 4. Deși nu a fost dragoste la prima vedere din partea concurentului, tânăra a știut încă din prima clipă că Petrică este sufletul său pereche.

În ciuda obstacolelor care le-au stat în cale, cei doi nu au renunțat unul la celălalt. Mai mult, dragostea lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Astfel, Ela și Petrică au hotărât să se căsătorească civil în Finala show-ului matrimonial.

Povestea lor de iubire a emoționat peste măsură telespectatorii, care au votat cuplul lor într-un număr cât mai mare. Decizia publicului i-a adus pe concurenți pe primul lor în clasamentul din Marea Finală, câștigând premiul în valoare de 40.000 de euro.

Un moment greu din căsnicia lor a fost când tânăra a pierdut sarcina. Împreună, Ela și Petrică au trecut peste greutăți și au avut marea petrecere de nuntă.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția...
Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ce au...
Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa, și-a botezat gemenii. Imagini de la...
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie...
Video recomandate
Video
Citește și