Rețeta zilei la Super Neatza, 2 septembrie 2021. Rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, preparată de Vlăduț
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, care conține că ingrediente brânză din lapte de oaie, brânză măturată, iaurt de oaie, coarne, ceapă roșie, miez de nuca, boabe de struguri, ardei iute, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Regina Roșie".
Publicat: Joi, 02 Septembrie 2021, 17:12 | Actualizat: Joi, 02 Septembrie 2021, 18:01La Super Neatza se gătește în orice condiții, chiar și fără bucătărie utilată și fără foc. În ediția din 2 septembrie, Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani a adunat toate aromele toamnei într-o delicioasă rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă.
Combinația ingredientelor din această salată este chiar irezistibilă. Închipuiți-vă savoarea strugurilor dulci-acrișori amestecată cu savoarea miezului de nuci proaspete, decojite de pelicula amăruie, dar și cu savoarea brânzeturilor amestecate cu ceapă și ardei și răsfățate într-un iaurt cremos. dar savoarea salatei a fost desăvârșită de gustul acrișor al coarnelor coapte și pline de vitamine.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi o așa rețetă de salată plină de culoare și savoare.
Rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă - Ingrediente
- roșii mari de grădină
- brânză din lapte de oaie
- iaurt din lapte de oaie
- coarne
- nuci
- struguri albi și negri
- ceapă roșie
- ardei iute
- gogoșari
- lipii sau chifle de casă
- porumb dulce
- prune
Rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă - Mod de preparare
Preparată fără procesare termică, salata de toamnă servită în cupe de roșii este și delicioasă, dar și sănătoasă, plină de culoare și vitamine.
Pe aceeași temăSe începe cu pregătirea ingredientelor care necesită curățare. Ceapa roșie se curăță și se toacă solzișori. Adreii se curăță și se toacă în cuburi mici. Miezul de la nucile proaspăt culese se curăță de pelicula amăruie, rămânând de un alb imaculat. De asemeni, coarnele coapte și pline de vintamine se curăță de sâmburi. Toate aceste ingrediente se amestecă cu boabele de struguri, cu brânza sfărâmată și cu iaurtul cremos din lapte de oaie.
Se taie un capac de la roșii, cel de la cotoare, iar cu ajutorul unei lingurițe se scobesc de miezul din interior, lăsând o margine de 5-6 mm grosime. Miezul roșiilor se taie mărunt și se adaugă la salata de toamnă.În interiorul acestor cupe de roșii se va răsfăța salata delicioasă din ingredientele de toamnă, pline de savoare, culoare și vitamine.
Lipiile de casă, sau chiflele se taie în jumătăți și se umblu cu brânză, apoi se rumenesc pe plita încinsă, iar porumbul dulce se coace pe grătar. Se servesc alături de roșiile umplute cu salata de toamnă.
Pentru mai multe detalii despre rețeta zilei la Super Neatza, 2 septembrie 2021, rețetă de roșii umplute cu salată de toamnă, preparată de Vlăduț, nu ezitați să accesați materialul video de mai sus.
Iar dacă optați pentru o rețetă mai simplă de roșii umplute, puteți încerca rețeta de roșii umplute cu brânzeturi și condimente.