Antena

Doi bărbați care spuneau că sunt de la gaze intrau în casele oamenilor și furau tot ce prindeau. Cum au fost prinși în flagrant

Indivizii se foloseau de metodă pentru a intra în locuințe fără să dea de bănuit. Iată ce s-a întâmplat!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 12:58 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 13:38
Galerie de imagini
Doi bărbați care spuneau că sunt de la gaze intrau în casele oamenilor și furau tot ce prindeau.
Shutterstock.com

Doi hoți care se dădeau drept angajații unei companii care furnizează gaze naturale intrau în casele românilor nestingheriți și furau tot ce puteau.

Oamenii legii au aflat de metoda folosită și au organizat o prindere în flagrant a acestora, acțiune care a și funcționat.

Pe aceeași temă

Iată cum acționau hoții pas cu pas și ce s-a întâmplat!

Cum au fost prinși în flagrant bărbații care spuneau că sunt de la gaze care intrau în casele oamenilor și furau tot ce prindeau

Pretinzând că sunt angajații unei companii de profil, indivizii intrau în casele oamenilor fără să dea de bănuit. Cei doi prindeau momentul perfect pentru a fura din locuințe, însă în cele din urmă au fost prinși chiar atunci când se așteptau mai puțin.

Oamenii legii i-au prins la fix și i-au dus la audieri după ce ar fi reușit să sustragă o sumă de bani considerabilă din locuința unei femei în vârstă de 95 de ani.

Acțiunea a avut loc ieri, 3 octombrie 2024, într-o locuință din Sectorul 5 al Capitalei.

Pe aceeași temă

„Astăzi, 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 5, dar şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor 18, 19, respectiv 24 Poliţie au prins în flagrant delict două persoane, în vârstă de 43, respectiv 46 de ani, imediat după ce ar fi săvârşit o infracţiune de tentativă la furt, la o adresă din Sectorul 5” sunt informațiile transmise de Poliția Capitalei, potrivit adevărul.ro.

Cei doi bărbați se foloseau de această metodă de mult mai mult timp pentru a pătrunde în casele celor mai vulnerabile persoane la care ținteau, însă escrocheria a ieșit la iveală cu ajutorul bătrânei care și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat.

Inițial, hoții au furat de la bătrânică în data de 25 septembrie 2024, iar aceasta a alertat autoritățile imediat ce și-a dat seama de fraudă.

Recomandari A1

„În fapt, la data de 25 septembrie a.c., poliţistii din cadrul Secţiei 17 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 95 de ani, ar fi fost abordată de persoane necunoscute, care sub pretextul că sunt lucrători ai unei companii de gaze, ar fi pătruns în locuinţa acesteia, de unde ar fi sustras suma de 3.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei.” se mai arată în informațiile transmise de oficiali.

Pe aceeași temă

Oamenii legii au fost nevoiți să apeleze la manevre de forță pentru că cei doi indivizi au blocat portierele autoturismului în care se aflau, încercând să scape de poliție.

Whatsapp LinkedIn
furt hoți fraudă escrocherie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei O tânără de 27 de ani a făcut infarct şi a murit la birou. Leşinase mai devreme, dar nu a fost lăsată să plece
Videoclipul zilei
Citește și
I-au fost furați 36 000 de lei doar prin câteva click-uri. Românca a crezut că era o simplă reclamă,...
„M-a hipnotizat pe loc”. Un bărbat din Ialomița s-a dat drept femeie și a prăduit mai multi...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
A apărut o nouă metodă prin care mașina îți poate fi furată din parcare. Furtul autoturismelor face...
Video recomandate
Video
Citește și