Antena

Triunghi amoros în Formula 1™. O influenceriță pune pe jar padocul, după ce s-a cuplat cu rivalul fostului. Care ar fi povestea

Povestea pare să fie mai veche decât se știa. Iată ce s-a întâmplat.

Publicat: Joi, 03 Octombrie 2024, 14:53 | Actualizat: Joi, 03 Octombrie 2024, 14:56
Galerie de imagini
Cei doi piloți sunt la începutul carierei în Formula 1™
GettyImages, ProfiMedia

Viața personală a piloților de Formula 1™ cu greu poate fi ținută în privat. Detaliile intime apar în presă, mai ales că oamenii din întreaga lume sunt cu ochii pe ei. Fanii îi urmăresc îndeaproape și mai tot timpul observă schimbările din viața favoriților.

Recent a ieșit la iveală un triunghi amoros, care pare să fie ”reciclat” după mai multe luni.

Pe aceeași temă

Triunghi amoros în Formula 1™. O influenceriță pune pe jar padocul, după ce s-a cuplat cu rivalul fostului. Care ar fi adevărata poveste

În centrul atenției sunt doi piloți debutanți la clasa mare, și anume Franco Colapinto, în vârstă de 21 de ani, și Oliver Bearman, în vârstă de 19 ani.

Pe aceeași temă

Pilotul britanic va merge anul viitor la Haas, în timp ce pilotul argentinian a semnat cu Williams. Cei doi nu sunt rivali doar pe circuit, ci și în viața personală.

Pe aceeași temă

După ce Ollie Bearman a avut un debut spectaculos în Formula 1™, odată cu operația de apendicită a lui Carlos Sainz, presa a devenit din ce în ce mai interesată de viața sa personală. Britanicul a debutat la Ferrari, însă de anul viitor ca fi pilot Haas.

Pe aceeași temă

Relația lui Ollie cu Estelle Ogilvy, în vârstă de 21 de ani, nu era una secretă, tânăra fiindu-i alături în padoc cu mai multe ocazii. Cu toate acestea, cei doi erau foarte discreți în mediul online.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Însă situația este puțin mai profundă de atât. Estelle nu era străină de padocul Formula 1™, având o relație cu Franco Colapinto în trecut, potrivit unei surse.

Cei doi s-ar fi despărțit, iar tânăra influenceriță i-ar fi captat atenția lui Oliver. Recent, ea și Ollie s-au despărțit, iar tânăra s-ar fi întors la pilotul argentinian.

@silly_lettuce ♬ Originalton - Marissa Schatz
Pe aceeași temă

Oliver Bearman și Franco Colapinto s-au întâlnit pe circuitul la Marele Premiu al Azerbaidjanului, de la jumătatea lunii septembrie, în care Oscar Piastri a ieșit învingător.

Pe aceeași temă

În cursa de la Baku, Franco Colapinto a terminat pe locul VIII, în timp ce Oliver Bearman pe locul X.

Whatsapp LinkedIn
oliver bearman franco colapinto estelle ogilvy triunghi amoros padoc formula 1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cât costă kilogramul de varză în pieţe. Gospodinele s-au apucat deja să o pună la murat
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și