Antena

Cât costă o ciocolată Dubai făcută de Gabriela Cristea în atelierul ei. Prezentatoarea TV a arătat cum gătește celebrul desert

Gabriela Cristea a început să gătească în atleierul său celebra ciocolată Dubai, spre încântarea celor care își doresc să guste din acest desert. Despre preț, prezentatoarea a precizat că este un produs destul de scump, având în vedere că ingredientele sunt unele de calitate, care costă mult.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 13:59 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 16:41
Galerie de imagini
Gabriela Cristea gătește ciocolată Dubai
Facebook

Prezentatoarea TV, care deține un atelier unde se prepară dulciuri pentru a fi comericializate, a anunțat că ciocolata Dubai este cel mai nou produs al atelierului pe care îl deține. Potrivit detaliilor de pe site-ul farama.ro, Ciocolata "My Dubai" de Gabriela Cristea vândută la o cantitate de 450 de grame costă 90,00 de lei.

„Am început să facem teste pentru ciocolata Dubai. După ce am postat videoul în care degustam cu soțul telefoanele noastre s-au umplut de mesaje. Am hotărât să facem o precomandă, așa că mă voi duce chiar eu să onorez comenzile pentru cei care își doresc înainte de a comercializa la liber”, a anunțat Gabriela Cristea.

Pe aceeași temă

Cât costă o ciocolată Dubai făcută de Gabriela Cristea

„Fiecare ciocolată "My Dubai" este creată în exclusivitate de Gabriela, alături de echipa sa, decorată cu finețe și livrată prin curier în toata România!
Ciocolata noastră este artizanală, realizată manual, din ingrediente naturale, fără premixuri sau coloranți artificiali.

Ciocolata "Dubai" combină rafinamentul ciocolatei belgiene cu savoarea inconfundabilă a unei umpluturi cremoase și crunchy de fistic. Interiorul delicat ascunde o surpriză orientală plină de culoare și gust – kataif de fistic, care adaugă un contrast subtil între cremos și crocant.

Pentru un plus de eleganță, tableta de ciocolată este decorată cu glitter auriu spectaculos, transformând fiecare bucățică într-un deliciu regal”, se arată în decriera produsului care costă 90 de lei- 450 de grame.

Prezentatoarea Mireasa: Capriciile Iubirii s-a fimat în atelierul său în timp ce gătește ciocolata Dubai, precizând că testează tot felul de forme și de inserții pentru desertul devenit celebru pe Internet.

„Ingredientele pe care le folosim: ciocolata, fisticul, kataiful sunt niște produse destul de scumpe, iar produsul finit este destul de scump și drept urmare mai bine facem mai mic, dar să guste toată lumea”, a precizat Gabriela Cristea.

Pe aceeași temă

„Uitați-vă ce frumusețe de cicolată avem! Și ce frumos se vede cu aurul ăsta! O să fie de mai multe feluri”, a spus Gabriela Cristea după ce a făcut primele ciocolate Dubai în atelierul său.

Recomandari A1

Ciocolata Dubai, umplută cu fistic și kataif, a creat o adevărată isterie pe rețelele sociale. Videocliurile în care oamenii se filmează în timp ce rup această ciocolată și mușcă din ea au devenit celebre pe Internet.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
ciocolata dubai gabriela cristea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei
Videoclipul zilei
Citește și
Rețetă ciocolată Dubai cu kataifi și cremă de fistic. Cum se prepară desertul care face furori în...
Video recomandate
Video
Citește și