Antena

Ea este femeia cu cei mai mari pomeți din lume. Care e motivul pentru care și-a dorit să arate așa. Câte intervenții estetice are

Anastasia Pokreschchuk, un influencer ucrainean în vârstă de 36 ani, a devenit ținta criticilor după ce tânăra a ajuns să aibă cei mai mari pomeți din lume.

Publicat: Marti, 14 Mai 2024, 09:35 | Actualizat: Marti, 14 Mai 2024, 10:49
Galerie de imagini
Modelul a decis să apeleze la o operație de conturare a pomeților. Prima intervenție a fost la vârsta de 26 ani. Tânăra a spus că i se părea că arată ca un șoarece și nu era deloc încântată de aspectul ei fizic.
Profimedia

Modelul a decis să apeleze la o operație de conturare a pomeților. Prima intervenție a fost la vârsta de 26 ani. Tânăra a spus că i se părea că arată ca un șoarece și nu era deloc încântată de aspectul ei fizic.

Cum arăta Anastasia înainte de intervențiile estetice

Tocmai de aceea, Anastasia a decis să apeleze la medicul estetician și în ultimii 10 ani și-a injectat în pomeți fillere în valoare de 1.600 lire.

Pe aceeași temă

Acum când tânăra se uită în urmă la felul în care arăta naturală, spune că se bucură că a apelat la intervențiile estetice.

A post shared by Anastasiia👑 (@justqueen88)

Comparația dintre poza de dinainte și poza de după intervențiile estetice este uimitoare pentru că pare că este vorba despre două femei total diferite.

Anastasia este acum de nerecunoscut pentru că nu s-a oprit doar la mărirea pomeților, ci a continuat și cu mărirea buzelor, operație de mărire a bustului și a posteriorului.

Tânăra în vârstă de 36 ani s-a simțit criticată atunci când a postat pe rețelele de socializare fotografiile cu ea înainte de operațiile estetice și cea de după. Urmăritorii ei i-au spus că era mai frumoasă înainte.

Pe aceeași temă

Mulți erau curioși ce fel de look își dorește tânăra să obțină și până unde vrea să ajungă cu intervențiile pe care le face.

De la vârsta de 26 de ani și până în prezet, celebrul influencer din Ucraina spune că a pierdut numărătoare tuturor dăților în care și-a injectat fillere în pomeți. Chiar dacă cei care o privesc sunt surprinși de look-ul ei care pare exagerat, Anastasia spune că a apelat la aceste schimbări pentru ea și că se bucură foarte mult că a făcut aceste alegeri pentru că ei îi plac rezultatele obținute în urma intervențiilor estetice.

Recomandari A1

Tânăra a spus în repetate rânduri pe Instagram că își dorește să arate așa și că cest look pe care îl are e intenționat. În ciuda declarațiilor ei, mulți au numit-o femeia cu cei mai mari pomeți din lume.

Pe aceeași temă

“Primesc multe comentarii de hate în mediul online tot timpul. Nimeni nu are suficientă încredere încât să îmi spună asta față în față. În viața reală, oamenii mă iau în brațe și vor să facă poze cu mine. E atât de drăguț că se întâmplă asta! Nu am oameni în jurul meu care mă judecă, oricum nu îmi pasă ce crede lumea. Prietenii mei nu mă critică niciodată. Mama mea îmi spune că eram frumoasă și înainte, dar acum îmi spune că arăt exotic. Ea este cea mai bună prietenă a mea și cel mai mare sprijin al meu”, a povestit tânăra.

Whatsapp LinkedIn
operatii estetice cei mai mari pometi
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Katie Price a apărut la piscină cu bandaje pe față, imediat după o vizită la medicul estetician. Ce...
Cindy Jackson a cheltuit o moștenire pentru a arăta cu 25 ani mai tânără. Ce vârstă are, de fapt
Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după o operația de 7 ore în care și-a transformat total...
Iuliana Beregoi, bănuită că a apelat la medicul estetician la 19 ani. Imaginea seducătoare care stă...
Video recomandate
Video
Citește și