Antena

Liceeni din Vaslui primesc un premiu inedit dacă iau notă maximă la probele scrise de la Bac. Despre ce este vorba

Examenul de Bacalaureat a început pe data de 17 iunie cu proba orală la limba și literatura română. De la 1 iulie încep probele scrise.

Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 15:42 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:07
Galerie de imagini
Elevii de 10 din Vaslui au parte de o surpriză
Shutterstock

Înainte de începerea probelor scrise la Bac în 2024, reprezentanții unui fast-food din Vaslui vin cu o idee inedită.

Pe aceeași temă

Liceeni din Vaslui primesc un premiu inedit dacă iau notă maximă la BAC. Despre ce este vorba

Cei care iau nota 10 la Bac au parte de o surpriză din partea reprezentanților unui fast-food din Vaslui. Aceștia vor primi o masă gratuit, potrivit unei surse locale.

Pe aceeași temă

Probele scrise încep la 1 iulie 2024, cu Limba și literatura română, și se termină la 5 iulie 2024 cu Limba și literatura maternă. Pe 2 iulie se ține proba obligatorie a profilului, iar pe 4 iulie proba la alegere a profilului și specializării.

Pe aceeași temă

Pe data de 8 iulie se vor afișa rezultatele probelor scrise. Între 9 și 11 iulie se vor rezolva contenstațiile, iar pe 12 iulie se vor afișa rezultatele finale.

Pe aceeași temă

„Dorim să sărbătorim reușitele acestor tineri și să le arătăm că munca și dedicarea lor nu trec neobservate. Prin acest gest, vrem să le oferim un mic moment de răsfăț și să-i încurajăm să continue pe drumul performanței”, a declarat Fadi Habron, administratorul localului.

Pe aceeași temă

Astfel că, reprezentanții șaormeriei din Vaslui vin cu o inițiativă inedită pentru a-i susține pe elevii silitori. Performanțele lor școlare le vor aduce o masă caldă.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Respectiva șaormerie are vechime pe piața românească, iar preparatele culinare pregătite acolo sunt printre preferatele tinerilor și familiilor din oraș.

Pe aceeași temă

Prin această măsură, reprezentanții doresc să creeze o legătură mai puternică cu întreaga comunitate locală. De asemenea, în acest mod consideră că îi sprijină pe tineri, susținându-le viitor, dar și educația.

Pe aceeași temă

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 24 iunie - 15 iulie, la locația Dania Vaslui, Strada Vidin nr.1, din Vaslui.

Pe aceeași temă

Elevii care doresc să profite de ofertă trebuie să știe că este necesară prezentarea rezultatelor publicate pe edu.ro, dar și un act de identitate. Aceștia trebuie să fi obținut nota 10 la oricare dintre probele scrise la examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară 2024.

Whatsapp LinkedIn
vaslui șaormerie vaslui bacalaureat 2024 rezultate bac 2024
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era în pământ și-au...
Loredana, cea care și-a ucis prietena în Mangalia în vara anului trecut, și-a aflat sentința. Cât va...
Cazul revoltător al unei profesoare din Vaslui care a predat ani la rând în baza unei diplome false. Era...
Un vasluian închiriază uscătorul unui bloc cu 700 de lei. Locatarii se plâng de ani de zile. Cum...
Video recomandate
Video
Citește și