Antena

Bătrână amendată de Poliția Locală pentru un gest aparent inofensiv. Cât trebuie să plătească

O pensionară a fost amendată de Poliția Locală în urma unui gest aparent nevinovat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 26 Aprilie 2024, 15:35 | Actualizat: Vineri, 26 Aprilie 2024, 15:35
Galerie de imagini
Pensionară amendată în Brașov pentru un gest inofensiv
Shutterstock

Constantin Vieriu, consilier local, a adus în discuție în ședința de plen a Consiliului Local Braşov din data de 25 aprilie o situație cu totul uimitoare.

Pe aceeași temă

„Este anormal” De ce s-a trezit o bătrână din Brașov cu amendă de la Poliția Locală

Potrivit Antena 3 CNN, consilierul local a împărtășit în ședința de plen situația unei pensionare din Brașov. Aceasta a fost amendată de Poliția Locală deoarece a plantat flori sub geamul apartamentului.

Potrivit legii nu se poate amenaja zona verde din fața blocurilor fără acordul Primăriei.

Pe aceeași temă

„Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui. A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă”, a declarat Constanti Vieriu.

Pe aceeași temă

Poliția Locală a amendat-o pe bătrână cu 100 de lei, deoarece nu a respectat prevederile legale. Potrivit sursei menționate, consilierul local a prezentat și procesul verbal de sancționare în timpul ședinței.

Pe aceeași temă

Primarul, Allen Coliban, nu a vorbit despre situația respectivă. Acesta a precizat însă că va cere un raport detaliat Poliției Locale Brașov.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a declarat primarul Brașovului.

Pe aceeași temă

În multe zone ale țării, spațiile verzi de lângă blocuri rămân neamenajate tocmai pentru că autoritățile nu se îngrijesc de acest lucru, iar locatarilor nu li se permite să o facă.

Pe aceeași temă

În timp ce în alte zone, cetățenii nu au mai ținut cont de lege și s-au preocupat de aspectul spațiilor din jurul blocurilor. De altfel, multe dintre zonele din Brașov sunt amenajate de locatarii blocurilor, ceea ce, în urma precedentului deja creat, îi face pe cetățeni pasibil de amendă.

Pe aceeași temă

Excesul de zel al polițiștilor i-a nedumerit chiar și consilierii locali, care ar putea lua în considerare modificări în lege, astfel încât să fie interpretată diferit decât în prezent.

Whatsapp LinkedIn
amendă poliția locală consiliul local consiliul local brașov bloc de apartamente
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
Videoclipul zilei
Citește și
Amendă uriașă pentru un bărbat din Mehedinți, după ce a abandonat lângă gunoi cinci pui de pisică....
Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor să se plimbe în costum de baie. Ce amendă riscă cei...
A fost amendată cu 89 000 de dolari după ce copiii ei au adunat scoici de pe plajă. Cum a reacționat...
Unui român i-a fost poprit contul pentru o amendă veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum
Video recomandate
Video
Citește și