Antena

Un turist a comandat pește la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a uluit. A povestit întreaga experiență gastronomică

Suntem în plin sezon estival, iar litoralul românesc este plin de turiști. Deși lucrurile s-au îmbunătățit mult față de anii precedenți, românii au parte și de experiențe neplăcute.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 06 August 2024, 14:58 | Actualizat: Marti, 06 August 2024, 14:58
Galerie de imagini
Turiștii, dezamăgiți de condițiile din Vama Veche
Shutterstock

Deși turiștii de pe litoralul românesc observă mici schimbări în bine și au parte de experiențe plăcute, care nu-i mai îndepărtează spre alte destinații de vacanță, neplăcerile există și, ca de obicei, sunt trecute prin filtrul umoristic.

Pe aceeași temă

Un client a comandat păstrăv la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a lăsat mască. A povestit experiența gastronomică pe internet

Un turist a avut parte de o experiență gastronomică neplăcută în una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc.

Recent, acesta a dorit să mănânce un pește la grătar la o cherhana locală, însă potrivit unei surse a avut parte de o mare surpriză.

Pe aceeași temă

Turistul a observat că în farfuria abia adusă la masă erau doar oase de pește. Acesta a fotografiat mâncarea și a distribuit-o în mediul online, însă ulterior a șers-o. Se presupune faptul că angajații localului i-au adus resturile unui alt client, în loc să prepare o nouă porție.

Clientul a tratat întâmplarea cu umor, iar la descrierea fotografiei a scris: „It ain`t much, but at least it`s expensive” („Nu e mult, dar măcar e scump”).

Pe aceeași temă

Postarea a devenit rapid virală, iar internauții s-au întrecut în comentarii amuzante: „Păstrăv de pe Temu”, ori „Scrumbie după 237 de ani în Vaslui”.

În ciuda umorului, mulți turiști s-au plâns de serviciile respectivului local din Vama Veche, dar și de prețurile exagerat de mari de pe litoral.

Totodată, unii internauți au făcut recomandări către alte localuri din zonă.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Aceasta nu este singura experiență negativă din Vama Veche. Un alt român a împărtășit experiența la o altă terasă, unde prețurile ”au scăpat de sub control”. Acesta a plătit 629 de lei pentru un simplu prânz. Conform sursei menționate anterior, doar salata de varză costa 19 lei. Același preț era trecut și în dreptul unei ape de 750 ml.

Pe aceeași temă

„Lungul drum al unei banale sticle de apă plată de la aproximativ 2,5 lei într-un supermarket la 16 lei în Costinesti(stațiunea tineretului). La Nisa într-un supermarket o apă de 1,5l costă aproximativ 0,58 euro~ 2,9 lei….

Pe aceeași temă

Dacă Costinestiul ar fi arătat ca Nisa… spunea un clasic în viața🤔”, este postarea directorului general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.

Acesta a primit fotografia respectivă de la un consumator.

O altă turistă a postat în mediul online ”intrusul” din farfurie. Ea a relatat experiența la aceeași cherhana ca turistul care a comandat păstrăv la grătar. Aceasta a menționat faptul că postarea respectivă este de „dezamăgire și atenționare”.

Comanda a fost de midii pe plită, pentru care a plătiti 37 de lei. Însă nu a primit doar midii, ci și o muscă. De asemenea, turista a menționat algele și nisipul din mâncarea comandată.

„La Cherhana Vama Veche

Da, am fost în Vamă. Nu, nu urmează un post cu... <<Pe vremea mea, maică.>> Este mai degrabă un post așa - de dezamăgire și de atenționare.

Am rămas cu un gust amar. În pofida faptului că am reușit să ocolim musca, din farfurie! O mânuță de midii pe plită... 37 ron. Eh, ok. Totul e scump în Vamă (25 ron o bere), deci... neimportant.

Pe aceeași temă

Dar când midiile sunt pline de alge și nisipul îți scârțâie între dinți, musca e pitită lângă felia de lămâie și la final nu primești bon de casă sau factură, ci doar o notă de plată, parcă începe totul să conteze, nu?

Dacă vă simțiți aventuroși și în pofida acestei atenționări mergeți la Cherhana, de dragul vremurilor vechi, înarmați-vă și cu răbdare.

Personalul e leeeent și absolut neprietenos. Ah! NU! Nici macar <<scuze!>> n-am primit pt cărnița verzulie cu aripioare ce tronează în farfurie!”, a scris aceasta în mediul online.

Whatsapp LinkedIn
expriență gastronomică păstrăv la grătar vama veche litoralul românesc 2024
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Motel Valkirias e în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1 din producția care te va captiva!
Stirile zilei Laurent a venit din Franța și s-a îndrăgostit de România. A reușit să facă performanță într-un domeniu care începe să prindă tot mai mult contur la noi
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate... Catine.ro
Primul rol al lui Halit Ergenç. Cum a devenit actor după ce a studiat într-un domeniu complet diferit Happy Channel
Primele declarații ale bărbatului care a dat foc în Palatul Parlamentului. „Am fost la DNA săptămâna asta” Libertatea.ro
Cât de pregătit e Bucureștiul pentru un cutremur sever. „Verdictul” expertului în cazul... Ziare.com
Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la care nu se aştepta nimeni: „Nu mai sunt... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou Spynews.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți HelloTaste.ro
Fumatul și vapatul vor fi interzise în aer liber (proiect al UE) Antena3.ro
Elon Musk se teme de Al Treilea Război Mondial. De ce crede că ne apropiem de un alt conflict global useit
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se... Catine
Un nou proiect imobiliar la Obor. Cum arată lista de prețuri pentru cele 205 apartamente Wall-Street
Puff Daddy rămâne în arest: Cauțiunea de 50 de milioane de dolari, refuzată Kudika
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război Playtech
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!? Redactia.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare Observator
Cum acționează probioticele naturale din mâncarea fermentată. Varza murată este o sursă de bacterii bune pentru... MediCOOL
Limonadă cu pepene galben. Rețeta simplă prin care obții o băutură răcoritoare de vară HelloTaste
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie ProSport
Zodiile peste care dă NOROCUL la final de an: Berbecii fac avere, iar Leii își schimbă viața! Gandul
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată” CanCan
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente DeParinti
Jungkook de la BTS a susținut grupul de fete New Jeans în disputa lor cu HYBE. Cântărețul a postat un mesaj... ZUTV
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie UseIT
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni Hello Taste