Antena

Care e legătura dintre fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif (Babs), și Andrew Tate. În ce ipostaze au apărut cei doi

Claudia Iosif, cunoscută mai mult după porecla Babs, este fosta iubită a lui Dorian Popa. După despărțirea de artist, se pare că un alt bărbat îi atrage acum atenția brunetei.

Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 12:41 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 13:43
Galerie de imagini
Între timp, Claudia Iosif pare că se reface după despărțire și a postat pe contul ei de Instagram tot mai multe fotografii din vacanțele în care a fost.
Instagram & Profimedia

Babs și Dorian Popa s-au despărțit în primăvara acestui an, după 11 ani de relație. Anunțul despre sfârșitul relației lor a fost un șoc pentru fani. La momentul respectiv, cei doi nu au făcut publice prea multe detalii despre ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate.

Claudia Iosif a apărut alături de Andrew Tate

Ei au decis să rămână prieteni, mai ales având în vedere că împart custodia lui Cheluțu, câinele lor. Dorian este hotărât să fie alături de fosta sa iubită în orice moment, chiar și în procesul de construcție al casei sale, potrivit ego.ro.

Pe aceeași temă

Între timp, Claudia Iosif pare că se reface după despărțire și a postat pe contul ei de Instagram tot mai multe fotografii din vacanțele în care a fost.

Chiar dacă nu s-a afișat în prezența niciunui bărbat care ar avea potențial să devină noul ei iubit, recent au apărut în presă fotografii cu Babs în prezența lui Andrew Tate.

Fanii au fost surprinși de această legătură, de vreme ce toată lumea știe despre milionarul britanic care are probleme cu legea, după multiplele acuzații de viol și trafic de persoane.

Pe aceeași temă

Babs a ales să posteze fotografia alături de Andrew Tate la Insta Story, iar poza a stârnit vâlvă. Claudia apare purtând o fustă lungă neagră și un sutien asortat, stând aproape de Andrew Tate și afișând un zâmbet larg. Andrew Tate este îmbrăcat într-un tricou negru, sacou de aceeași culoare și o pereche de pantaloni gri, purtând mâinile în buzunare.

Aceasta a fost singura poză cu cei doi care a apărut pe rețelele de socializare, și asta doar pentru câteva ore. Niciunul din cei doi nu a dorit să dea vreo declarație despre relație dintre ei. Urmăritorii lui Babs nu știu încă dacă ea și Andrew Tate sunt doar prieteni sau au alte planuri împreună.

Recomandari A1

Potrivit Cancan, Andrew Tate și fratele său au închiriat de curând o cabană la munte unde au invitat mai multe tinere, inclusiv pe Claudia Iosif.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
babs andrew tate claudia iosif
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Dorian Popa și Claudia Iosif țin legătura prin menajeră. Ce declarații neașteptate a făcut bruneta...
Ce pact au făcut Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs) după despărțire. Bruneta a scos la iveală noi...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din...
Dansatoarea lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre artist și Claudia Iosif...
Video recomandate
Video
Citește și