Antena

Cu ce s-a ales Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană. Mulți au acuzat-o că a fost interesată doar de banii lui

Adriana Bahmuțeanu a spus cu ce a rămas în urma celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană, după ce mulți ani a fost acuzată că a fost interesată doar de banii lui.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 29 Mai 2024, 13:56 | Actualizat: Miercuri, 29 Mai 2024, 14:42
Galerie de imagini
Adriana Bahmuțeanu a spus cu ce a rămas în urma celor cinci divorțuri de Silviu Prigoană, după ce mulți ani a fost acuzată că a fost interesată doar de banii lui.
instagram si Hepta

Telenovela Adrianei Bahmuțeanu şi a lui Silviu Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere.

În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani.

În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns la al cincilea divorţ, ultimul, conform Click.

Pe aceeași temă

Silviu Prigoană a obținut, în instanță, custodia copiilor. Băieții Adrianei Bahmuțeanu stau acum la fostul soț și vedeta îi vede doar de două ori pe lună. Fosta prezentatoare TV a pierdut, în 2019, custodia celor doi copii ai lor, Eduard și Maximus.

„Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”, spunea Adriana Bahmuţeanu, în emisiunea Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.

Cu ce s-a ales Adriana Bahmuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană

În nenumărate rânduri, Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată că au interesat-o banii lui Silviu Prigoană.

La 11 ani de la divorț, Adriana Bahmuțeanu a discutat despre despărțirea de Silviu Prigoană. Ea spune că nu bunurile materiale au lipsit, ci dragostea și armonia în familie.

„Era o casă foarte scumpă, foarte frumoasă, dar înăuntru nu era dragoste. Nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie. Și simțeam această presiune toți cei care locuiam în casă. Era o tensiune tăcută, un ucigaș tăcut al fericirii”, a mărturisit Adriana.

Cât despre averea cu care a rămas după cele cinci divorțuri de Silviu Prigoană, prezentatoarea TV afirmă că nu s-a ales cu nimic material.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în podcastul Marei Bănică.

Whatsapp LinkedIn
adriana bahmuteanu silviu prigoana divort partaj
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit. Cum a anunțat separarea: „Din păcate...”
Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre relația pe care o are cu Silviu Prigoană în prezent. Ce-și...
Reacția dură a Adrianei Bahmuțeanu împotriva lui Selly, după discursul lui de la Summitul NATO pentru...
Motivul real pentru care Adriana Bahmuțeanu a divorțat de 5 ori de Silviu Prigoană. Ce a povestit despre...
Video recomandate
Video
Citește și