Heidi Klum este unul dintre cele mai apreciate supermodele. Aceasta a împlinit 52 de ani, însă își păstrează formele de invidiat.
Cum a apărut Heidi Klum pe coperta unei reviste la 52 de ani
Heidi Klum a ridicat spiritele cu ipostazele incendiare în care a fost surprinsă pentru coperta publicației franceze Paris March. Fotografiile au fost realizare de Antoine Verglas în St. Barts, conform unei surse, și o înfățișază pe aceasta în ipostaze sexy.
Pentru coperta ediției, supermodelul german a purtat un costum de baie galben, însă nu s-a sfiit să renunțe la el și să pozeze întinsă lângă ocean. Aceasta a păstrat însă bijuteriile de la brandul local Bijoux de la Mer.
Heidi Klum este căsătorită cu Tom Kaulitz, în vârstă de 35 de ani. Acesta este muzician, cunoscut publicului prin intermediul trupei Tokio Hotel.
Din căsnicia anterioară cu Seal, supermodelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 21 de ani, Henry, în vârstă de 19 ani, Johan, în vârstă de 18 ani, și Lou, în vârstă de 15 ani. Leni și Henry împărătșesc pasiunea mamei lor pentru pasarelele de modă, călcându-i pe urme.
Citește și: Cum și-a făcut apariția o invitată la nunta prietenei sale. Ce ținută ”nepotrivită” a ales
Heidi Klum are o avere de aproximativ 160 de milioane de dolari. Aceasta este un star al prezentărilor de modă. Deși a trecut de 50 de ani, supermodelul are o siluetă perfectă, care se datorează stilului de viață. Aceasta a optat pentru o alimentație sănătoasă și sport.
Deși a fost criticată pentru faptul că ar fi consumat doar 900 de calorii pe zi, Heidi a negat informația, susținând că nu își numără caloriile și că preferă să aibă o dietă bogată în nutrienți.
Conform sursei menționate anterior, la micul-dejun aceasta consumă o omletă din trei albuțuri de ou cu ardei verde, ceapă verde și pătrunjel, la care adaugă un bol mic de fructe proaspete și o cană de ceai. La prânz, 170 de grame de carne de curcan, alături de 90 de grame de orez basmati sau quinoa și legume sotate. Iar pentru cină, 170 de grame de somon cu lămâie și usturoi, o salată verde cu broccoli și castraveți peste care adaugă o lingură de ulei de măsline.