Antena

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit. Cum a arătat celebra actriță în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, s-au căsătorit în acest weekend, având parte de cea mai frumoasă petrecere.

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 11:41 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 12:46
Galerie de imagini
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit într-o ceremonie emoționantă, fiind înconjurați de oamenii dragi din viața lor.
Hepta

Celebra actriță s-a bucurat sâmbătă, 5 octombrie, de cea mai importantă zi din viața ei, alături de bărbatul pe care îl iubește. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit într-o ceremonie emoționantă, fiind înconjurați de oamenii dragi din viața lor.

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță

Frumoasa actriță a strălucit în ziua nunții, când a ales să poarte două rochii albe superbe. Cei doi miri și-au sărbătorit iubirea alături de numeroși invitați din lumea mondenă.

Pe aceeași temă

După marele eveniment din viața ei, frumoasa actrița a dat și primele declarații. Fiind copleșită de entuziasm, celebra actriță s-a bucurat de nunta visurilor ei, într-un cadru de vis la Snagov.

actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de medicul militar Valeriu Gheorghiță, cel care apărea destul de des la TV și în mediul online pe perioada pandemiei, fiind cel care a coordonat campania națională de vaccinare împotriva COVID-19. De când și-a oficializat relația, vedeta s-a lovit de mai multe critici conform cărora iubitul ei ar fi, de fapt, un bărbat însurat. În realitate, medicul este un om divorțat, liber să-și trăiască noua poveste de iubire. Monica Bîrlădeanu a lămurit zvonurile care circulă în spațiul public, făcând o postare pe rețelele sociale.

La dansul mirilor, Monica și Valeru Gheorghiță i-au emoționat pe invitați cu dansul mirilor, un vals care i-a transpus pe toți într-o poveste. Cei doi miri îndrăgostiți au dansat mai întâi pe o melodie specifică de vals, iar apoi au dansat și pe muzică machedonească.

Seara a decurs minunat, cu muzică bună, mâncare atent aleasă și un decor foarte elegant, ales cu mult bun-gust. Un alt moment încărcat de emoție a fost atunci când a sosit tortul mirilor. Toți invitații le-au cântat mirilor “la multi ani” și s-au bucurat alături de ei de cea mai importantă zi din viața lor.

Pe aceeași temă

Tortul alb, decorat cu flori, s-a potrivit perfect în cadrul de poveste creat de organizatorii evenimentului.

Pe contul ei de Instagram, Monica Bîrlădeanu a ales să posteze mai multe imagini de la cel mai important eveniment din viața ei. Printre fotografii, este și una în care mirii apar alături de nașii lor.

“O nunta asa cum am visat amandoi: la palat, intr-o rochie de vis (doua, de fapt) intr-un decor superb, in arome perfecte, cu oaspeti alesi. Am trait frumos seara trecuta cu totii si abia astept sa impartasesc cu voi maine cateva dintre momentele fabuloase ale serii, asa cum le-am trait noi. Multumim tuturor oaspetilor nostri pentru dragoste si bucuria de-a ne fi fost alaturi in unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris celebra actriță pe contul ei de Instagram.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Frumoasa șatenă nu și-a expus aproape deloc viața personală, mai ales după ce s-a despărțit de Bobby Păunescu, în 2013. De atunci, Monica Bîrlădeanu a preferat să fie discretă în declarații sau în a se afișa la brațul vreunui bărbat.

Actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de medicul militar Valeriu Gheorghiță, cel care apărea destul de des la TV și în mediul online pe perioada pandemiei, fiind cel care a coordonat campania națională de vaccinare împotriva COVID-19.

De când și-a oficializat relația, vedeta s-a lovit de mai multe critici conform cărora iubitul ei ar fi, de fapt, un bărbat însurat. În realitate, medicul este un om divorțat, liber să-și trăiască noua poveste de iubire. Monica Bîrlădeanu a lămurit zvonurile care circulă în spațiul public, făcând în vara anului trecut o postare pe rețelele sociale.

Whatsapp LinkedIn
monica bîrlădeanu monica bîrlădeanu nuntă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie de facultate sau experiență
Videoclipul zilei
Citește și
Splash! Vedete la apă, episodul 3 din 13 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Ramona Olaru au...
Video recomandate
Video
Citește și