Antena

O celebră actriță a mers în papuci pe covorul roșu. Care este motivul din spatele acestei alegeri controversate: „Ce puteam face?”

Ținutele de pe covorul roșu sunt întotdeauna privite cu mare atenție de un public imens. Astfel că, apariția unei celebre actrițe în papuci a stârnit controverse. Iată de ce a ales să facă asta.

Publicat: Duminica, 07 Iulie 2024, 12:43 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:13
Galerie de imagini
Ținuta vedetei a ridicat multe semne de întrebare
Shutterstock, GettyImages

Premiile Tony 2024 au avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Cu această ocazie, vedete de top de la Hollywood și-au făcut apariția în cea mai bună formă a lor.

Ținutele și discursurile au fost atent urmărite de colegi, dar și de fanii din întreaga lume. O alegeră însă a ridicat semne de întrebare. Una dintre vedete, care a și prezentat evenimentul, a venit în papuci.

Pe aceeași temă

Care este motivul din spatele acestei alegeri inedite

Alături de vedete precum Angelina Jolie și Rachel McAdams, pe scena Premiilor Tony 2024, și-a făcut apariția și Brooke Shields.

Pe aceeași temă

Actrița din Laguna albastră este întotdeauna o încântare, indiferent de evenimentele la care participă. Aceasta a rămas de-a lungul timpului în inima publicului și este una dintre cele mai îndrăgite de la Hollywood.

Pe aceeași temă

Ea a ridicat câteva semne de întrebare cu apariția inedită de la Premiile Tony 2024. Ințial, a fost percepută ca o apariție strălucitoare și veselă, purtând o rochie galbenă, pe care a accesorizat-o cu o geantă aurie. Însă rapid privirea tuturor s-a îndreptat către încălțămintea actriței.

Pe aceeași temă

În timpul fotografiilor de la sosise, vedeta și-a ridicat puțin rochia pentru a lăsa la vedere încălțămintea neobișnuită pentru un astfel de eveniment. Aceasta avea în picioare niște papuci crocs galbeni.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Brooke Shields și-a asumat alegerea făcută și a explicat de ce a ales să poarte papuci la un astfel de eveniment select.

Ea a postat un mesaj și pe contul personal de Instagram, unde a ținut să specifice faptul că a suferit o intervenție chirurgicală la ambele picioare. Dat fiind că trecuseră doar trei zile de la operație, Brooke Shields nu putea încălța altceva, iar pentru a-și onora promisiunea de participare la Premiile Tony 2024, a făcut o alegere practică.

Pe aceeași temă

„Pe covorul roșu la doar trei zile de la operația suferită la picior. Ce puteam face? Să port crocși. Asta mi-a rămas de făcut. Ce onoare să prezint Premiile Tony. O seară incredibilă”, a scris actrița.

Pe aceeași temă

Aceasta a primit o mulțime de felicitări și mesaje de la urmăritorii care i-au apreciat dedicarea, umorul, curajul și autenticitatea.

Whatsapp LinkedIn
brooke shields premiile tony 2024 crocs papuci pe covorul roșu ținute hollywood covorul roșu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Cum mai arată în prezent actrița care făcea furori în filmul „Laguna Albastră”. Brooke Shields a...
Brooke Shields s-a fotografiat într-un costum de baie întreg. Cum arată actrița la 56 de ani
Christopher Atkins făcea furori în Laguna Albastră. Cât de schimbat e la 60 ani: ”Caut o iubită care...
Poză în costum de baie la 55 de ani. Brooke Shields, la fel de frumoasă ca în Laguna Albastra
Video recomandate
Video
Citește și