De obicei merele în foietaj fac parte din categoria deserturi, însă veți fi surprinși de cât de interesantă și delicioasă este această rețetă de aperitiv cu mere și carne tocată în foietaj!
Joi, 05.11.2020, 10:19Una dintre cele mai îndrăgite rețete de prăjituri este rețeta de cremșnit, iar cum mai sunt câteva zile până la sărbătoarea mărțișorului, putem prepara ca rețetă de mărțișor: Cremșnit cu cremă de vanilie și căpșuni.
Marti, 26.02.2019, 10:48După ce veți încerca această rețetă de foi pentru cremșnit preparate în casă cu siguranță le veți repeta, pentru că sunt mai gustoase și mai sănătoase.
Marti, 26.02.2019, 09:57Cu dor de primăvară și ale ei verdețuri pline de vitamine, să ne delectăm cu o delicioasa și hrănitoarea plăcintă cu brânză și spanac.
Luni, 25.02.2019, 11:45Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o interesantă rețetă de tartă cu multe legume și creveți, plină de culoare șu savoare, pe care a denumit-o "Tartă de Provence".
Miercuri, 30.01.2019, 08:51Plăcintele cu brânză, fie ele dulci sau sărate sunt mereu adorate, dar când sunt și aspectuoase, precum aceste plăcinte împletite cu brânză sărată, parcă sunt și mai gustoase!
Marti, 29.01.2019, 10:11Inspirată din bucătăria franțuzească, Rețeta Vol au vent cu cremă de brânză, este simplu de preparat, cu ingrediente puține și perfectă pentru orice masă festivă!
Luni, 31.12.2018, 08:40Servite cu înghețată de iaurt și fructe de pădure, sunt chiar demențiale, aceste ștrudele cu mere caramelizate și foarte aromate!
Marti, 24.07.2018, 08:34Atât de pufoase și aerate aceste croissante, că se desfac în multe fâșii care se topesc instant spre deliciul papilelor!
Joi, 19.07.2018, 08:53Poftiți la ceva dulce și rapid de preparat? Cu doar câteva ingrediente și in cel mai scurt timp, vă puteți satisface pofta.
Miercuri, 27.04.2016, 17:19Ingrediente: Ciuperci Champignon Ceapa Sos alb Ulei masline Aluat foietaj Ardei gras rosu Marar Mod de preparare: Ciupercile se taie marunt si se calesc cu ceapa in ulei de masline si un pic de apa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu...
Miercuri, 02.12.2009, 11:10