Adrian Szucs vine cu un preparat nou în fața celor trei chefi. Concurentul gătește "Crocodil",iar jurații sunt impresionați.
Luni, 27.02.2017, 22:43Mate Sandor, ajutor de bucătar, în Arad, merge în etapa următoare după ce se prezintă în fața chefilor cu "Pastichio".
Luni, 27.02.2017, 21:11Mate Andraș, bucătar chef, în Arad, prepară "orez libanez", în fața celor trei chefi. Jurații sunt impresionați de preparatul lui.
Luni, 27.02.2017, 21:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine biscuiţi, unt, frişcă,fructe, cafea, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tartă iubăreaţă””.
Vineri, 24.02.2017, 09:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pere,file de porc, lămâie, smochine, smântână, vin roşu, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Escalop fructat””.
Joi, 23.02.2017, 08:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine paste, caşcaval, parmezan,fistic, roşii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bam-Bam”. paste, cascaval, parmezan,fistic, rosii
Marti, 21.02.2017, 08:32Teoretic, pâinea se face la fel în toate colțurile planetei, însă practic, lucrurile se petrec cu totul diferit. În Pakistan, brutarii sunt fabuloși, iar modul de preparare a pâinii este foarte original.
Luni, 20.02.2017, 09:19Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pâine neagră, unt,maioneză, muştar, miere,iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Croque de vis”.
Luni, 20.02.2017, 08:49Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un clip de pe net cum se face pâinea în Pakistan.
Luni, 20.02.2017, 08:34Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu şi chef Sorin Bontea au parte de cea mai dură probă de până acum, cea cântarului!
Marti, 14.02.2017, 21:06Dacă dragostea trece prin stomac, cele mai fericite femei sunt cele care au acasă un chef adevărat. Un chef în bucătărie. În ziua în care lumea întreagă îi sărbătoreşte pe îndrăgostiţi, Monica Tand a fost răsfăţată de soţul ei cu...
Marti, 14.02.2017, 20:07Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine unt, gălbenuş, praf de copt, lapte, susan, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muşchiuleţ rafinat”.
Miercuri, 08.02.2017, 08:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată Prichindel”.
Luni, 06.02.2017, 09:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei gras, castravete, roşii cherry, pere, caşcaval, salată , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată Prichindel”.
Luni, 06.02.2017, 08:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine dulceaţă de caise, cremă de vanilie, mere coapte, scorţişoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mille feuille cu mere coapte şi cremă de vanilie”.
Vineri, 03.02.2017, 21:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine dulceaţă de caise, cremă de vanilie, mere coapte, scorţişoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mille feuille cu mere coapte şi cremă de vanilie”.
Vineri, 03.02.2017, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ceapă, orez, vin alb, unt, parmezan, sfeclă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Risotto a la chef”.
Joi, 02.02.2017, 08:37Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă, un tort din bezea cu nouă straturi.
Miercuri, 01.02.2017, 12:09Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă
Miercuri, 01.02.2017, 10:19Adrian Mutu a dat luxul și opulența în care se lăfăia pe un răsfăț de zile mari, cum nici nu vă imaginați că-l veți vedea vreodată. Atât vă mai spunem. briliantul s-a bucurat de un gust mai ceva ca la mama acasă!
Vineri, 27.01.2017, 10:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi - "Cocoșei aurii" - o reţetă cu pui coquelet şi cartofi dulci.
Miercuri, 25.01.2017, 09:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi - "Cocoșei aurii" - o reţetă cu pui coquelet şi cartofi dulci
Miercuri, 25.01.2017, 08:32Ruladă de pui cu legume. Combinați câteva condimente pe care le aveți în casă, adăugați foarte puține legume și piept de pui. Un preparat simplu și gustos.
Luni, 16.01.2017, 20:17Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News modul ingenios al unui bucătar de a prepara un ou.
Luni, 16.01.2017, 08:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".
Joi, 12.01.2017, 08:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine coaste de porc, cartofi, sfeclă roşie, frişcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste vesele".
Miercuri, 11.01.2017, 08:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine foi de plăcintă, ouă, brânză telemea, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă vecinei mele".
Marti, 10.01.2017, 08:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine iaurt, piept de pui, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".
Luni, 09.01.2017, 08:30Trebuie să pregătească mii de porţii pentru cei care vor să intre în anul nou cu burta plină. Gusturile sunt diverse. De la meniuri franţuzeşti, cu fructe de mare, ficat de gâscă sau somon, până la sandvişurile cu creveţi sau burgerii...
Sambata, 31.12.2016, 19:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine făină, ouă, portocale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Motănel".
Vineri, 30.12.2016, 08:33Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune o reteța de detoxifiere pentru cei care au mâncat prea mult de Crăciun.
Luni, 26.12.2016, 08:29Îmbrăcaţi în straie populare, pompierii mureşeni s-au transformat - azi - în bucătari! Iar cel care a ştiut să. potrivească focul şi ingredientele şi să facă cel mai bun caltaboş sau cea mai gustoasă sărmăluţă a fost declarat. campion.
Marti, 20.12.2016, 16:31Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pizza - "Pizza Donna"
Luni, 19.12.2016, 08:23Mirabela Dauer şi Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, au pregătit astăzi un preparat care conţine, carne tocată, orez, varză murată, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sarmale a la Mirabela ".
Joi, 15.12.2016, 08:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, muşchi file, hribi, vin roşu, unt, lapte,cartofidar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură fină".
Miercuri, 14.12.2016, 10:14Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, pulpe de pui, orez, portocale, lămâi, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui magic".
Marti, 13.12.2016, 08:20Peşte bine garnisit, pregătit pentru iarnă. Peştele moale şi dulceag, alături de lintea discretă, uşor piperată contrastează cu pielea peştelui şi bucăţelele crocante de bacon.
Luni, 12.12.2016, 10:32Se apropie Crăciunul iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza ne recomandă tort special pentru masa festivă denumit sugestiv - "Rudolph"
Vineri, 09.12.2016, 08:29Cu ocazia zilei de 1 Decembrie Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a prezentat un adevărat obiect de muzeu. Este vorba despre o faţă de masă moştenită de la bunica sa. Pe ea se întorceau plăcintele în trecut!
Joi, 01.12.2016, 08:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi, de ziua Antenei un tort cu blat bezea şi zmeură denumit - "Tort petrecăreţ"
Marti, 29.11.2016, 08:28Cosmin Seleși a venit la ”Chefi la cuțite” gata să-i dea gata pe chefi. Doar că l-au luat emoțiile când a văzut că peștele are... solzi! Cosmine, serios???
Luni, 28.11.2016, 21:36Liviu Vârciu. Zis și Don Juan de România. Un bărbat după care femeile își întorc capetele pentru a-l privi îndelung. Are un aer șarmant și, mai mult, știe să și gătească.
Luni, 28.11.2016, 20:37Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu paste denumită - "Paste cu ragu"
Luni, 28.11.2016, 08:32Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios - Tort de mere floral
Vineri, 25.11.2016, 08:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, unt, curmale, smochine, miere, fistic, peşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Tarte îmbujorate".
Joi, 24.11.2016, 08:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu piept de pui, denumită - "Pui petrecăreţ" cu dulceaţă de gutui şi curry
Miercuri, 23.11.2016, 08:35Dani Oţil şi Ioana au gătit împreună la Neatza un preparat dulce, denimit "Pufoşenia cu portocale şi ciocolată".
Vineri, 18.11.2016, 10:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cotlet de făină, smântână, lapte, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Brumărele".
Joi, 10.11.2016, 08:27Filip, din echipa neagră, îl consideră pe Cătălin Scărlătescu, căpitanul echipei din care face parte, un bucătar genial
Marti, 08.11.2016, 21:08