Timpul s-a scurs repede, iar echipele au luat mâinile de pe preparate! Invitații din această seară sunt insoțitori de bord, stewardese și piloți, adică oameni obișnuiți cu „fine dining”.
Luni, 09.05.2016, 21:44Enrique Iglesias vrea să fie tratat ca un şef de stat, la Bucureşti. Artistul, revine în România pe 12 mai, la 14 ani de la primul său concert aici.
Sambata, 07.05.2016, 19:35Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Marti, 03.05.2016, 08:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sarbatoare "" Veşmintele Domnului".
Vineri, 29.04.2016, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în Vinerea Mare a Paștelui o reţetă de sarbatoare. Preparatul se numește "Veşmintele Domnului" și era gătit de gospodinele din sudul țării în Săptămâna Mare a Paștelui. Deși rețeta a mai fost schimbată de-a lungul timpului, desertul are în compoziție aluat, nucă și gem de căpșuni.
Vineri, 29.04.2016, 08:36Pentru că este zi de desert, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă delicioasă în care toate ingredientele se îmbină armonios.
Joi, 28.04.2016, 08:21Drobul de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paşte. Fie că alegi o reţeta de Paşte tradiţională sau varianta lui Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Miercuri, 27.04.2016, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon intitulată sugestiv -"Friptură romantică", care are ca ingrediente de bază carnea de vită.
Marti, 26.04.2016, 08:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat asiatic delicios intitulat "Primăvara Orientală"
Joi, 21.04.2016, 08:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un Croque "Amore" - un sandviş cald - cu ciabata şi piept de pui!
Miercuri, 20.04.2016, 08:29În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Coaste mândre".
Miercuri, 06.04.2016, 08:48În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Salată plimbăreaţă".
Marti, 05.04.2016, 10:03În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Salată plimbăreaţă".
Marti, 05.04.2016, 08:20Ce ştie să facă în bucătărie Flavia Mihăşan, frumosă vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani? Aceasta a fost întrebarea dimineții! Pornind de la premisa că Flavia habar nu are cum stă treaba cu gătitul, băieții au luat-o la întrebări.
Luni, 04.04.2016, 09:24Ce ştie să facă în bucătărie Flavia Mihăşan, frumosă vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani? Aceasta a fost întrebarea dimineții! Pornind de la premisa că Flavia habar nu are cum stă treaba cu gătitul, băieții au luat-o la întrebări.
Luni, 04.04.2016, 08:59În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Pâine de casă".
Luni, 04.04.2016, 08:32Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o variantă mai modernă a tradiționalelor macaroane cu brânză sub denumirea de "Paste prețioase"
Miercuri, 30.03.2016, 08:33Toni Romulus Radu nu-i impresionează pe jurații ”Chefi la cuțite”. Concurentul din București este bucătar și are 43 de ani.
Marti, 29.03.2016, 22:04Toni are un restaurant şi se consideră un bucătar pregătit pentru a lua cuţitele chefilor.
Marti, 29.03.2016, 15:32Rețeta lui Vlăduț de astăzi are ca ingrediente de bază spanacul și urdă, iar preparatul final se numește "Clătita iubită"
Marti, 29.03.2016, 08:28Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt extrem de exigenți. Chefii elimină pe oricine dezamăgește în bucătarie, cu zâmbetul ep buze.
Luni, 28.03.2016, 22:09Marie Annes Duță nu-i impresionează pe jurații ”Chefi la cuțite”. Concurenta din București este bucătar și are 39 de ani.
Luni, 28.03.2016, 21:45Laurenţiu a făcut un tiramisu cu două creme care i-a ieşit exact aşa cum şi-a dorit. Cel mai mare vis al meu este să ajung cel mai mare bucătar din România.
Luni, 28.03.2016, 15:51Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar.
Marti, 22.03.2016, 22:56Ai chef de ceva dulce, dar nu ştii ce ai putea să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari tortul "Visul Fructelor".
Vineri, 18.03.2016, 09:20În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.
Joi, 17.03.2016, 08:19Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne prezintă modul corect de preparare a crutoanelor. Cu o îndemânare "de excepție", matinalul nostru reușește să ne impresioneze cu o schemă demnă de un chef.
Miercuri, 16.03.2016, 11:14Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne prezintă modul corect de preparare a crutoanelor.
Miercuri, 16.03.2016, 09:25În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Supă-crema inimoasă cu crutoane".
Miercuri, 16.03.2016, 09:22În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Trandafir Domnesc".
Marti, 15.03.2016, 08:30În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru post "Hummus oriental".
Luni, 14.03.2016, 08:23Orășanu Constantin nu-i impresionează pe jurații ”Chefi la cuțite”. Concurentul din București este de meserie bucătar și are 26 de ani.
Marti, 08.03.2016, 21:52Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne dezvăluie secretul preparării unei savarine perfecte.
Marti, 08.03.2016, 09:27În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Croque "Mama", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Marti, 08.03.2016, 08:23Cristina Pană primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta este din Constanța, fostă asistentă și are 31 de ani.
Luni, 07.03.2016, 22:44Fitarau Sebastian nu-i impresionează pe jurații ”Chefi la cuțite”. Concurentul din Arad este de meserie bucătar și are 24 de ani.
Luni, 07.03.2016, 21:11În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Luni, 07.03.2016, 08:16În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Joi, 25.02.2016, 08:13În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.
Miercuri, 24.02.2016, 08:21În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac.
Marti, 23.02.2016, 08:24În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Rigatoni în crustă picantă".
Luni, 22.02.2016, 08:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice şi carne de pasăre intitulată - "Pui gingaş"
Miercuri, 17.02.2016, 08:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de sezon care are ca ingrediente de bază foi de plăcintă și carne tocată intitulată - "Pachețele de iarnă"
Marti, 09.02.2016, 08:45Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă care te poartă în timp, către gustul copilăriei:"Scovergi ca la buni"!
Luni, 08.02.2016, 14:37Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de snițel mai specială de care te poți îndrăgosti încă de la prima degustare!
Luni, 08.02.2016, 08:21Vladutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediţie o reţeta delicioasă. Burger cu mere caramelizate, sos de fructe de pădure şi sos de brânză.
Joi, 04.02.2016, 08:10Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă.
Miercuri, 03.02.2016, 08:21Pofticioşi din tot judeţul s-au înghesuit să guste din produse turceşti, preparate după reţete vechi de secole. Întreaga zi bucătarii au încercat să mulţumească toate gusturile.
Duminica, 31.01.2016, 08:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinaţie ideală între brocoli şi conopidă. Important la această reţetă e să ştiţi cum să le preparaţi.
Miercuri, 27.01.2016, 08:23Ne străduim să mâncăm cât mai sănătos, avem fructe şi legume în meniul zilnic, iar de produse procesate, făină albă sau zahăr nici să nu auzim! Asta înseamnă că suntem în siguranţă? Doar dacă ştim cum să gătim, astfel încât...
Marti, 26.01.2016, 20:20