Antena Căutare

Articole despre bucatar

Amicii - o reţetă de paste delicioasă

Amicii - o reţetă de paste delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine spaghete, unt , salată verde, blue cheese, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Amicii”.

Miercuri, 24.05.2017, 09:08
Cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru = burgeri speciali! Cătălin Scărlătescu a impresionat cu un preparat inventat chiar de el

Cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru = burgeri speciali! Cătălin Scărlătescu a impresionat cu un preparat inventat chiar de el

Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au inventat o reţetă care la prima degustare s-a bucurat de mare succes. Chiar şi ambasadorul Ciprului în România a mâncat cu poftă.

Marti, 16.05.2017, 20:17
Cătălin Scărlătescu nu mai e la cuţite cu nimeni, ci şi-a dat mâna în bucătărie cu un cunoscut chef din Cipru

Cătălin Scărlătescu nu mai e la cuţite cu nimeni, ci şi-a dat mâna în bucătărie cu un cunoscut chef din Cipru

Când se întâlnesc cel mai popular chef din România şi cel mai priceput bucătar din Cipru ies burgeri cu halloumi. Adică burgeri cu celebra brânză specială din insula Afroditei. Chef Cătălin Scărlătescu şi chef Nikolas Konstantinou au...

Marti, 16.05.2017, 20:02
DELICIOS ŞI DE SEZON! "Visul Căpşunilor" - o reţeta dulce şi rapid de făcut

DELICIOS ŞI DE SEZON! "Visul Căpşunilor" - o reţeta dulce şi rapid de făcut

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Visul Căpşunilor".

Vineri, 12.05.2017, 08:42
"Visul Căpşunilor" - o reţeta dulce şi rapid de făcut

"Visul Căpşunilor" - o reţeta dulce şi rapid de făcut

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Visul Căpşunilor".

Vineri, 12.05.2017, 08:37
O reţetă delicioasă şi sănătoasă: Vinete persane

O reţetă delicioasă şi sănătoasă: Vinete persane

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine vinete, nuci, rosii, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vinete persane”.

Joi, 11.05.2017, 08:19
Prietenia - salată în stil olandez

Prietenia - salată în stil olandez

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi, mere, ceapă verde, oţet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prietenia ”.

Miercuri, 10.05.2017, 08:24
Rețetă pentru o masă delicioasă: Piept de pui cu spanac!  Recomandarea lui Gianny Bănuţă, câştigătorul "Chefi la cuţite"!

Rețetă pentru o masă delicioasă: Piept de pui cu spanac! Recomandarea lui Gianny Bănuţă, câştigătorul "Chefi la cuţite"!

Gianny Bănuță este marele câștigător al sezonului al treilea de la „Chefi la cuțite”. Sub îndrumarea atentă a lui chef Scărlătescu, Gianny a reușit să obțină trofeul, dar și marele premiu de 30.000 de euro. 

Marti, 09.05.2017, 14:04
Rețetă pentru o masă delicioasă: Piept de pui cu spanac!  Recomandarea lui Gianny Bănuţă, câştigător "Chefi la cuţite"!

Rețetă pentru o masă delicioasă: Piept de pui cu spanac! Recomandarea lui Gianny Bănuţă, câştigător "Chefi la cuţite"!

Marti, 09.05.2017, 12:32
Penne Ordonate - reţetă de Ziua Europei

Penne Ordonate - reţetă de Ziua Europei

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care continepiept ceapă, vinete, roşii, parmezant, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne Ordonate”.

Marti, 09.05.2017, 08:37
Raţă Zurlie - deliciul zilei de luni

Raţă Zurlie - deliciul zilei de luni

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţinepiept raţă, prune, afine, zahăr brun, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă Zurlie”.

Luni, 08.05.2017, 08:41
Alex Bălan, finalistul sezonului 2 de la „Chefi la cuțite”, chef bucătar la un restaurant din Constanța. Bontea îi oferă sprijinul său în prima zi de muncă

Alex Bălan, finalistul sezonului 2 de la „Chefi la cuțite”, chef bucătar la un restaurant din Constanța. Bontea îi oferă sprijinul său în prima zi de muncă

Pe litoral a început deja super distracţia de 1 Mai şi aproape toate vedetele şi-au mutat tabăra la Mamaia.

Vineri, 28.04.2017, 21:25
Alex Bălan, finalistul sezonului 2 Chefi la cuțite, chef bucătar la un restaurant din Constanța. Sorin Bontea îi oferă sprijinul său în prima zi de muncă

Alex Bălan, finalistul sezonului 2 Chefi la cuțite, chef bucătar la un restaurant din Constanța. Sorin Bontea îi oferă sprijinul său în prima zi de muncă

Pe litoral a început deja super distracţia de 1 Mai şi aproape toate vedetele şi-au mutat tabăra la Mamaia.

Vineri, 28.04.2017, 21:06
Mama Mia - un tort festiv cu etaj

Mama Mia - un tort festiv cu etaj

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Mama Mia".

Vineri, 28.04.2017, 08:44
Salată Boierească - un deliciu după sărbători

Salată Boierească - un deliciu după sărbători

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine caşcaval, salată verde, alune de pădure, vrăbioară de vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată Boierească”.

Luni, 24.04.2017, 08:48
„Traista Domnului”, preparatul ideal pentru Vinerea Mare! Vlădutz te învață cum se face!

„Traista Domnului”, preparatul ideal pentru Vinerea Mare! Vlădutz te învață cum se face!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza”, a pregătit astăzi un preparat ideal pentru Vinerea Mare.

Vineri, 14.04.2017, 08:36
Traista Domnului - reţetă de "Vinerea Neagră"

Traista Domnului - reţetă de "Vinerea Neagră"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine făină, apă, miez de nucă, arpacaş, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Traistă Domnului ”.

Vineri, 14.04.2017, 08:23
Supă cremă de linte, preparatul pe care să-l ții minte! Vlădutz o face în doar  jumătate de oră!

Supă cremă de linte, preparatul pe care să-l ții minte! Vlădutz o face în doar jumătate de oră!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza”, a pregătit astăzi un preparat savuros și rapid de pregătit!

Joi, 13.04.2017, 08:47
Reţeta zilei: Supă cremă de linte

Reţeta zilei: Supă cremă de linte

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine linte roşie, morcovi, ţelină, ardei căpia, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Supă cremă de linte”.

Joi, 13.04.2017, 08:23
Cum pregătești cea mai bună friptură de Paşte, în doar câțiva pași! Vlădutz de la „Neatza” te învață trucul!

Cum pregătești cea mai bună friptură de Paşte, în doar câțiva pași! Vlădutz de la „Neatza” te învață trucul!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi un preparat delicios, numai bun pentru sărbătorile pascale.

Miercuri, 12.04.2017, 08:52
Friptură de Paşti - o reţetă delicioasă

Friptură de Paşti - o reţetă delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pulpă de miel, suc de lămâie, sare,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Friptură de Paşti”.

Miercuri, 12.04.2017, 08:26
Tortelloni Gorgonzola, o rețetă simplă, ieftină şi delicioasă! Vlăduț îți arată cum se face această minune culinară!

Tortelloni Gorgonzola, o rețetă simplă, ieftină şi delicioasă! Vlăduț îți arată cum se face această minune culinară!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit astăzi „Tortelloni Gorgonzola”! Și ce deliciu!

Luni, 10.04.2017, 09:06
Tortelloni Gorgonzola - simplă, ieftină şi delicioasă

Tortelloni Gorgonzola - simplă, ieftină şi delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine smântână, gorgonzola, unt, sparanghel, piper, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tortelloni Gorgonzola”.

Luni, 10.04.2017, 08:41
Salam de biscuiţi, un desert delicios de post sau de dulce. De ce să nu ne începem weekendul cu ceva mai bun decât ultima zi de muncă?

Salam de biscuiţi, un desert delicios de post sau de dulce. De ce să nu ne începem weekendul cu ceva mai bun decât ultima zi de muncă?

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Salam de biscuiţi".

Vineri, 31.03.2017, 09:27
Salam de biscuiţi - un desert delicios

Salam de biscuiţi - un desert delicios

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Salam de biscuiţi".

Vineri, 31.03.2017, 09:06
Constructor, dar și bucătar

Constructor, dar și bucătar

Un constructor din Sebeş a învăţat să gătească mai întâi de nevoie, apoi numai de plăcere! Când s-a căsătorit, nici soţia lui nu ştia să gătească, şi pentru că stătea toată ziua pe şantier, bărbatul a început să îşi facă...

Joi, 30.03.2017, 16:35
Portocale, nuci,ciocolată, zahăr, toate în același preparat! Reţeta zilei este, negreșit, Sweet Duck!

Portocale, nuci,ciocolată, zahăr, toate în același preparat! Reţeta zilei este, negreșit, Sweet Duck!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine portocale, nuci,ciocolată, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet Duck”.

Joi, 30.03.2017, 09:03
Reţeta zilei: Sweet Duck

Reţeta zilei: Sweet Duck

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine portocale, nuci,ciocolată, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet Duck”.

Joi, 30.03.2017, 08:43
Vlăduț, noi spunem adio la dietă! Tarta pofticioasă, un desert de care te vei îndrăgosti!

Vlăduț, noi spunem adio la dietă! Tarta pofticioasă, un desert de care te vei îndrăgosti!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine caşcaval,roşii, brânză, boia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tarta pofticioasă ”.

Miercuri, 29.03.2017, 09:07
Tarta pofticioasă - un preparat delicios

Tarta pofticioasă - un preparat delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine caşcaval,roşii, brânză, boia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tarta pofticioasă ”.

Miercuri, 29.03.2017, 09:03
Iulian, de la grataragiu la bucătar adevărat! „Am pierdut casă, familie, magazine și bani, mi-am dat demisia și am venit aici”

Iulian, de la grataragiu la bucătar adevărat! „Am pierdut casă, familie, magazine și bani, mi-am dat demisia și am venit aici”

Iulian Mitu are o poveste de viață incredibilă, din care toți putem învăța.Și-a dat demisia dintr-un restaurant mexican din Germania și a venit să își demonstreze talentul la „Chefi la cuțite”.

Luni, 27.03.2017, 21:17
Burgerii, slăbiciunea din bucătărie! Un tânăr din Baia Mare a dat ingineria pe fast food. Acum, este cunoscut în tot orașul

Burgerii, slăbiciunea din bucătărie! Un tânăr din Baia Mare a dat ingineria pe fast food. Acum, este cunoscut în tot orașul

Burgerii sunt slăbiciunea unui tânăr din Baia Mare, care a renunţat la o carieră de inginer geofizician, ca să devină patron de fast food. În numai câteva luni, a devenit cunoscut în tot oraşul. Succesul lui nu e întâmplător. Înainte să-şi lanseze afacerea, tânărul s-a documentat săptămâni la rând și a testat numeroase rețete de burgeri.

Joi, 23.03.2017, 21:01
Un tânăr din Baia Mare a renunţat la cariera de inginer geofizician, ca să devină patron de fast food

Un tânăr din Baia Mare a renunţat la cariera de inginer geofizician, ca să devină patron de fast food

Tot burgerii sunt şi slăbiciunea unui tânăr din Baia Mare, care a renunţat la o carieră de inginer geofizician, ca să devină patron de fast food. În numai câteva luni, a devenit cunoscut în tot oraşul. Succesul lui nu e întâmplător....

Joi, 23.03.2017, 20:13
Un pictor a devenit chef cu o stea Michelin

Un pictor a devenit chef cu o stea Michelin

Ce au în comun bucătăria românească şi cea italiană? Un bucătar îndrăgostit de mâncarea noastră, care, la rândul lui, vrea să îi cucerească pe gurmanzii români. Marcello Trentini este cheful italian care a ajuns să obţină o stea...

Joi, 23.03.2017, 20:10
Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Scărlătescule, ascultă-l pe băiatul ăsta! ”Am ajuns pe la 130 de kile, îmi era rușine și am zis că trebuie să fac ceva!”

Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.

Luni, 20.03.2017, 21:47
O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu!

O studentă la medicină, salvarea lui Scărlătescu!

Andrada Nistor e medic rezident, iar iubirea ei pentru bucătărie începe în vremea studenției când a refuzat să care mâncarea mamei de acasă. Așa a decis să-și facă propriile preparate!

Luni, 20.03.2017, 20:57
Reţeta zilei: Happy Şniţel

Reţeta zilei: Happy Şniţel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine muşchi file, spanac, roşii, caşcaval, unt, brânză,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Şniţel".

Joi, 16.03.2017, 08:44
Raţă romantică - un preparat delicios

Raţă romantică - un preparat delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de rată, dolce latte, nuca, căpşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Raţă romantică ".

Miercuri, 15.03.2017, 08:44
Papoutsaki primavera - reţetă de sezon

Papoutsaki primavera - reţetă de sezon

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine vinete, roşii, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papoutsaki primavera"

Marti, 14.03.2017, 08:37
Happy pear, o reţetă delicioasă

Happy pear, o reţetă delicioasă

Pentru că este luni, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă dulce: "Happy pear".

Luni, 13.03.2017, 08:40
"Muşchiuleţ magic" de porc cu mango şi fistic

"Muşchiuleţ magic" de porc cu mango şi fistic

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un "Muşchiuleţ magic" de porc cu mango şi fistic!

Joi, 09.03.2017, 08:50
Desert special de 8 Martie - "Sweet Lady"

Desert special de 8 Martie - "Sweet Lady"

Vlăduș, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert special pentru doamne și domnișoare cu ocazia zilei de 8 Martie - "Sweet Lady"

Miercuri, 08.03.2017, 08:40
"Trio Tartar" cu trei feluri de peşte

"Trio Tartar" cu trei feluri de peşte

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregăteşte astăzi o reţetă cu trei tipuri de peşte - ton, somon şi butter fish - "Trio Tartar"

Marti, 07.03.2017, 08:34
Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, gătește "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola"

Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, gătește "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola"

Manu Gabi, bucătar la o cantină din București, vrea să ia cuțitele celor trei chefi cu preparatul său "Mușchi de vită cu legume și sos Gorgonzola".

Luni, 06.03.2017, 22:49
De la cratiță, direct în finala Eurovision

De la cratiță, direct în finala Eurovision

Din bucătărie, a ajuns pe scena Eurovision. Un tânăr bucătar-şef şcolit la Londra vrea să cucerească trofeul cu o melodie inspirată de protestele din Piaţa Victoriei. Numele lui este Eduard Santha, este din Carei şi s-a înscris în concurs...

Vineri, 03.03.2017, 14:05
Cum să preparați cea mai bună prăjitură de ciocolată

Cum să preparați cea mai bună prăjitură de ciocolată

Nu se poate să încheiem cina fără un desert. Propunerea noastră este prajitură de ciocolată.

Joi, 02.03.2017, 19:59
Imagini interzise pofticioșilor! Salată din pui și legume proaspete

Imagini interzise pofticioșilor! Salată din pui și legume proaspete

Pentru cină vă propunem un preparat numai bun de savurat la această oră! Salată din pui cu legume proaspete.

Joi, 02.03.2017, 19:57
Bucătar la pensiune? Nici pomeneală! Gătește în Israel și vrea să se întoarcă în țară: ”Am văzut bombe în autobuze, în restaurante. Îmi doresc să vin în România!”

Bucătar la pensiune? Nici pomeneală! Gătește în Israel și vrea să se întoarcă în țară: ”Am văzut bombe în autobuze, în restaurante. Îmi doresc să vin în România!”

A plecat la Ierusalim și dus a fost. Acum, singurul său vis este să revină în țară, alaturi de cei ai lui. Sorin Vojnac este pasionat de gătit și vrea să-și demonstreze că poate mai mult.

Marti, 28.02.2017, 22:37
”- Iar ai scos, mă, adidașii ăia de doi bani?! Sunt scumpi, dar ”nasoi”!” Un hipster cu tatuaje, față-n față cu chefii: ”Ai o femeie moartă pe tine?!”

”- Iar ai scos, mă, adidașii ăia de doi bani?! Sunt scumpi, dar ”nasoi”!” Un hipster cu tatuaje, față-n față cu chefii: ”Ai o femeie moartă pe tine?!”

Mihai lucrează în bucătărie, într-un restaurant cu specific japonez. Și-a dorit să se întrețină singur și a ales calea gătitului încă din liceu. A întâmpinat dificultăți, asta pentru că nimeni nu voia să angajeze un tip cu tatuaje. Dar n-a renunțat! 

Marti, 28.02.2017, 20:33
” - Băi, mișcă?” Habar n-au avut ce mănâncă inițial! Adrian vine cu crocodilul în fața celor trei chefi

” - Băi, mișcă?” Habar n-au avut ce mănâncă inițial! Adrian vine cu crocodilul în fața celor trei chefi

Adrian Szucs vine cu un preparat nou în fața celor trei chefi. Concurentul gătește "Crocodil",iar jurații sunt impresionați.

Luni, 27.02.2017, 22:43

Ultimele știri

x