În ediția din 16 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Simona Carniciu, medic specialist diabet și boli metabolice, doctor în științe medicale ne spune care sunt beneficiile și riscurile consumului de carne roșie și cât...
Joi, 16.02.2023, 09:41Consumul des de carne roșie sau procesată crește riscul de apariție a cancerului intestinal, potrivit unor studii recente. Nutriționistul Gianluca Mech a explicat de ce aceste alimente sunt periculoase pentru sănătate și în ce cantitate pot fi incluse în alimentație.
Miercuri, 13.11.2019, 14:14Vești proaste pentru consumatorii de carne roșie! Sute de pacienți diagnosticați cu cancer de colon au mâncat acest produs! Ce recomandă medicii
Miercuri, 13.11.2019, 09:06Condumul de carne albă sau carne roșie crește la fel de mult nivelul colesterolului din organism, potrivit unui nou studiu făcut de americani, ce contrazice informațiile până acum despre proteina animală. Soluția pentru prevenirea bolilor cardiovasculare este alta.
Sambata, 08.06.2019, 11:44Un nou studiu făcut de americani contrazice tot ce ştiam până acum despre proteina animală. Concluziile au arătat că indiferent ce tip de carne consumăm, nivelul colesterolului creşte la fel de mult. Există şi recomandări. Cei care vor să...
Sambata, 08.06.2019, 09:13Mai ales când vine vorba despre micul dejun sau despre pachetul de la școală sau de la birou, sandvișurile cu mezeluri sunt cea mai simplă alegere, dacă îți e foame. Totuși, doar câteva felii au un efect cumplit asupra sănătății! Ce se întâmplă în corpul tău?
Vineri, 19.04.2019, 11:17Nutriționistul Cristian Mărgărit a vorbit la Neatza despre dieta bazată pe carne roșie, grăsimi și zahăr. ”Excesul de calorii ne omoară”, a avertizat acesta.
Luni, 08.04.2019, 11:57Temperaturile foarte ridicate atinse în timpul pregătirii cărnii albe și roșii la grătar favorizează emisia de substanțe cancerigene pentru om, provocând un risc crescut de cancer la rinichi
Joi, 12.11.2015, 08:09Cercetatorii australieni au descoperit ca femeile care elimina carnea rosie din alimentatie sunt mai predispuse la depresie si anxietate, relateaza Daily Mail.
Joi, 22.03.2012, 00:00Carnea rosie a fost deseori considerata o cauza a problemelor de sanatate, iar un studiu recent releva faptul ca ar putea fi responsabila de moartea prematura.
Marti, 13.03.2012, 00:00Carnea rosie este o adevarata bomba cu ceas pentru sanatatea organismului, avertizeaza cercetatorii. Procesata sau nu, carnea de porc, vita sau miel ar favoriza aparitia cancerului intestinal si ar trebui redusa la minimum daca nu chiar exclusa din alimentatie.
Marti, 24.05.2011, 00:00Auzim continuu ca proteinele din carne alba sunt cele mai bune insa carnea rosie nu ar trebui insa evitata cu totul. Consumata cu moderatie, aduce organismului o multime de beneficii. Aflati in materialul colegilor de la Felicia cum ar trebui sa o preparati ca sa va bucurati de aceasta.
Joi, 04.11.2010, 00:00