Surpriză de zile mari la „Chefi la cuțite” atunci când Virgil Mănescu a decis să vină la emisiune și să concureze.
Următorul concurent se numește Constantin Cuciac și spune că marea sa pasiune este bucătăria. Și pentru asta ajunge să îi roage soția să îl lasă singur printre oale, acolo unde își găsește bucuria.
Următoarea concurentă se numește Adenike Yebi și este din Nigeria, dar studiază în România. Rețeta pregătită de ea chiar i-a pus în încurcătură pe chefi!
Irina Stratulat este profesoară de engleză, dar este și moderatoarea unei emisiuni de la Antena 1 Iași, acolo unde vorbește despre lifestyle.
Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!
La începutul lunii iunie, întreaga planetă privea șocată informațiile contradictorii care apăreau pe toate canalele de știri despre un nou atentat în capitala Marii Britanii. Era pentru a doua oară în 2017 și prima zi dintr-un weekend pe...
"Burrito", un preparat din Mexic, este gătit de un arab, dar nu reușește să-i impresioneze pe cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu scot cuțitele la iveală pentru acest preparat.
Doamna Cătălina Niculai a servit arome pe pâine, le-a asezonat cu niște tuiculiță și i-a cucerit iremediabil pe chefi. Dumitrescu a încercat o glumă, asta în timp ce Scărlătescu se chinuia să-i ia din față farfuria cu varză cu ciolan:...
Atunci când vine vorba de pasiuni, bucătăria ocupă primul lor în viețile celor trei chefi. Unde mai pui că aceasta le este și meseria, deci cum să nu le iasă treaba bine?
În timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari!
Nu toate reţetele cu orez sunt pe placul chefilor! Trei dintre concurenţi şi-au încercat norocul cu reţete cu orez, dar au dezamăgit
Valentin Butnaru, gazda emisiunii difuzată de Antena 1-,, The Wall- Marele Zid”, este cel care trăiește în fiecare săptămână alături de concurenți o cursă imprevizibilă a emoțiilor și tensiunii. Totuși, de data aceasta prezentatorul a fost cel surprins de un cadou dulce și personalizat din partea unui atelier de cofetărie.
Jurizarea pe nevăzute a adus o ediție plină de gust și de suspans la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost gata să ofere cuțitele celor care reușesc să le încânte papilele gustative.
Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scarlatescu şi chef Sorin Bontea s-au duelat în pistoale cu apă.
Jurizarea pe nevăzute continuă la Chefi la cuțite, cu o nouă ediție plină de gust și de suspans. Cei trei jurați sunt gata să ofere cuțitele celor care reușesc să le încânte papilele gustative. Caută originalitate, gust, plating și, mai ales, talent.
Daniela Sterie a venit la emisiune înscrisă de către fiul său și nu și-a imaginat niciodată că va ajunge la „Chefi la cuțite”!
Jurizarea pe nevăzute continuă și astăzi la ,,Chefi la cuțite”, de la 20:00, căci cel mai simpatic trio de bucătari este la fel de pregătit să deguste cele mai spectaculoase preparate.
Alexandra Lazăr are 28 de ani și a venit din Voineasa ca să demonstreze că are cea mai bună rețetă de papanași din lume!
Iosif Greab are 24 de ani și vine de la Mediaș ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe!
Sezonul patru al show-ului „Chefi la cuțite” reunește talente fragede care sunt convinse că îi pot impresiona pe cei mai obiectivi chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
Cel mai tare festival de mâncare al toamnei are loc la București și camioanele cu mâncare îi așteaptă deja pe curioși cu cele mai bune preparate!
Joi, 07.09.2017, 16:59
Zeci de camioane cu mâncare, bucătării diverse şi cei mai tari chefi sunt amplasate în Bucureşti.
Joi, 07.09.2017, 16:34
Una dintre cele mai spectaculoase transformări din showbizul românesc este, în mod cert, cea a lui Cătălin Scărlătescu
Mirela Vaida lansează o provocare pentru Octavian Manole, Gianny Bănuță și Cristian Șerb. Cei trei chefi trebuie să pregătească câte o salată pentru soțiile lor. Cine s-a descurcat mai bine?
Mirela Vaida lansează o provocare pentru Octavian Manole, Gianny Bănuță și Cristian Șerb. Cei trei chefi trebuie să pregătească câte o salată pentru soțiile lor.
Nuntă cu fast în inima ardealului! Patru chefi celebri s-au ocupat de meniul fabulos
Marti, 11.07.2017, 14:17
Unii dintre cei mai buni bucătari, câştigători şi finalişti ai show-ului culinar "Chefi la cuţite" s-au adunat în inima Ardealului pentru o nuntă că în poveşti.
Unii dintre cei mai buni bucătari, câştigători şi finalişti ai show-ului culinar "Chefi la cuţite" s-au adunat în inima Ardealului pentru o nuntă că în poveşti. Cristi Voicu şi Gianny, câştigătorii celui de-aldoilea şi al treilea...
Luni, 10.07.2017, 23:59
Chef Florin Dumitrescu le-a arătat fanilor cum discută cu colegii săi de la Chefi la Cuțite. Dacă vă așteptați la cuvinte, ei bine, vă înșelați.
Cuplat de către cei din jur cu orice domnişoară cu care îşi făcea apariţia la un moment dat, Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii „Chefi la cuţite”, este o persoană foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală.
Vineri, 02.06.2017, 11:17
Câțiva dintre concurenții pe care i-am susținut cu toții în cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” s-au reunit, în aceste zile, la Constanța, acolo unde se află în plină desfășurare ”Festivalul Scoicilor”.
Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu mai au o șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon!
Mândru nevoie mare de farfuria de starter pe care a scos-o concurentul său, ajutat de ceilalți colegi, chef Scărlătescu are o replică ce-i face pe ceilalți doi să se ridice și să-l lase cu ochii în soare.
Echipa verde și cea portocalie au intrat la duel. Chefii își reiau rolul de jurați, astfel decid soarta celor șase concurenți.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu schimbă replici acide. Rivalitatea dintre cei trei chefi nu are margini.
Ceartă mare între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cei doi chefi nu își vorbesc, iar intermediarul lor este Sorin Bontea.
Chefii jurizează farfuriile concurenților intrați la duel. Proba sosului Tzatziki le-a pus mari probleme participanților.
Chefii jurizează farfuriile concurenților intrați la duel. Proba sosului Tzatziki le-a pus mari probleme participanților.
Doi chefi din Bucureşti duc meniul tradiţional de Paşte la un alt nivel. Şi reinterpretează preparatele de pe mesele românilor. În loc de stufat şi drob, propun cotlete de berbecuţ cu mousse de anghinare sau cotlete de miel cu...
Miercuri, 12.04.2017, 20:43
Doi chefi din Bucureşti duc meniul tradiţional de Paşte la un alt nivel. Şi reinterpretează preparatele de pe mesele românilor. În loc de stufat şi drob, propun cotlete de berbecuţ cu mousse de anghinare sau cotlete de miel cu mazăre asiatică.
Miercuri, 12.04.2017, 20:36
Chef Scărlătescu, chef Dumitrescu și chef Bontea nu se mai menajează. Toți își doresc să bifeze încă o victorie în acest sezon.
Chef Scărlătescu, chef Dumitrescu și chef Bontea nu se mai menajează. Toți își doresc să bifeze încă o victorie în acest sezon.
Mâncarea de post nu lipseşte din meniul chefilor, că doar e Săptămâna Mare. Dar avem dezlegare la tensiune şi adrenalină. Mai ales între mentori, pentru că, până acum, chef Florin Dumitrescu a câştigat toate probele pe linie
Marti, 11.04.2017, 20:38
Chefii au degustat preparatele concurenților care au intrat la duel, însă au rămas cu un gust amar.
În cea de-a doua zi de probe pe echipe, tensiunea a atins cote maxime. Bucătăria românească le-a adus ghinion echipelor mov şi verde iar concurenţii s-au duelat în preparate din fructe de mare
Chefii se toacă mărunt unul pe celălalt, în cea de-a doua confruntare a săptămânii. Îşi aruncă numeroase cuţite verbale, iar Gina Pistol devine arbitru, când lupta se încinge prea tare
Bucuria de a se afla în această fază a concursului este repede risipită de prima probă pe echipe și de presiunea lucrului contra cronomteru și sub coordonarea a trei chefi exigenți, fiecare decis să câștige.
Preparatele internaționale sunt tema primei confruntări, iar echipele au tras la sorți între mâncare din Franța, Italia și China. Ghinion sau noroc?
A doua probă impusă de chefi este cea a micului dejun. Pare simplu, dar este extrem de greu! În doar 30 de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pregăti un mic dejun gustos.
Cei trei chefi le dă următoarea sarcină concurenților. Aceștia trebuie să realizeze un mic dejun delicios ca să meargă în etapa următoare.