Chefii intră în ring pentru prima confruntare din sezonul șapte în următoarele două ediții Chefi la cuțite, luni și marți, de la 20.00, la Antena 1.
Duminica, 10.11.2019, 18:57Cel mai iubit show culinar din România surprinde în această seară cu o ediţie specială. Din sezonul familiilor Chefi la cuţite nu putea lipsi familia Observator. De la pupitrul ştirilor, ori de pe teren, colegii mei vor sta la masa juriului....
Marti, 28.05.2019, 19:35Câţiva turişti veniţi din Germania au mers în vizită.la piaţă, unde au şi avut parte de un prânz delicios. Oaspeţii de peste hotare au testat legumele autohtone şi au fost încântaţi de gust. Nu au lipsit nici muzica şi dansul. Iar la...
Joi, 26.07.2018, 08:11Cum poţi profita mai bine de weekend, dacă nu la aer curat şi cu mâncare bună. Iar cum micii şi fripturile sunt deja o obişnuinţă, câţiva tineri din Braşov s-au gândit să încerce altceva. Tot la munte, tot cu picnic, dar la ceaun, în...
Luni, 11.06.2018, 13:28Mâncarea de la tarabele de pe stradă este plină de savoare, rapidă şi oferă şansa de a simţi gustul local la preţuri mici. Pentru gastronomia mondială, preparatele descoperite în colţuri de stradă înseamnă totul.
Duminica, 18.02.2018, 17:46Mâncarea de la tarabele de pe stradă este plină de savoare, rapidă şi oferă şansa de a simţi gustul local la preţuri mici. Pentru gastronomia mondială, preparatele descoperite în colţuri de stradă înseamnă totul.
Duminica, 18.02.2018, 09:29Ştiţi ce este "bisque de raci"? Este o supă-cremă delicioasă, mai puţin cunoscută la noi, dar foarte apreciată în Franţa şi în unele părţi ale Statelor Unite.
Luni, 08.01.2018, 17:14România a stabilit de-a lungul timpului foarte multe recorduri. În domeniul culinar, românii au fost cei mai buni și au ajuns în cartea recordurilor.
Miercuri, 15.11.2017, 12:25România a stabilit de-a lungul timpului foarte multe recorduri. În domeniul culinar, românii au fost cei mai buni și au ajuns în cartea recordurilor.
Miercuri, 15.11.2017, 11:31Şi cum e weekend, bineînţeles că bucureştenii au ieşit la un târg de mancare. Pastrama de berbecuţ la ceaun sau mămăliguţa aburindă sunt doar câteva dintre preparatele cu care se pot răsfăţa locuitorii Capitalei.
Sambata, 11.11.2017, 14:31Unul dintre cei mai iubiţi chefi din România, a pregătit trei feluri de burgeri gourmet, care au făcut deliciul celor prezenţi la eveniment. Tot el a întreţinut şi atmosfera - din bucătărie a ajuns pe scenă, acolo unde a cântat piese rock împreună cu un band.
Joi, 28.09.2017, 14:04Unul dintre cei mai iubiţi chefi din România, a pregătit trei feluri de burgeri gourmet, care au făcut deliciul celor prezenţi la eveniment. Tot el a întreţinut şi atmosfera - din bucătărie a ajuns pe scenă, acolo unde a cântat piese rock...
Joi, 28.09.2017, 13:34Şi încep drumul la Sibiu! O competiţie culinară, European Young Chef Award, a adunat tineri pasionaţi de gastronomie care au gătit cum au ştiut mai bine în faţa unui profesionist. Sorin Bontea, de la Chefi la Cuţite!
Miercuri, 27.09.2017, 07:44Ce deserturi trebuie neaparat sa incerci.
Miercuri, 20.09.2017, 14:23Chef Jakob Hausmann a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a prepara o rețetă specială. Delicatesa este o specialitate franceză și se numește ”Cocoș în vin”.
Luni, 18.09.2017, 12:02Barcelona continuă să atragă sute de mii de turişti chiar şi după evenimentul care a îndoliat de curând capitala Cataluniei. La Rambla e în continuare un furnicar, însă la baza fiecărui pom, s-au ridicat altare de flori, lumânări şi mesaje.
Sambata, 16.09.2017, 19:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piure de cartofi, faină, ou, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Găluște cu prune”.
Vineri, 08.09.2017, 08:40Festivalul Gulaşului, unde cei mai buni bucătari s-au întrecut în prepararea tocanei cu specific unguresc. Cert este că ceaunele au sfârâit toată ziua, iar rezultatul i-a încântat pe oaspeţii flămânzi.
Luni, 04.09.2017, 13:43Târgurile de weekend s-au transformat într-un adevărat răsfăţ culinar, pentru bucureşteni. În parcurile din capitală, curg sute de litri de bere, iar pastrama de berbecuţ, sarmalele din Maramureş sau prăjiturile de casă îi îmbie pe...
Duminica, 20.08.2017, 19:25Suntem deja obişnuiţi ca de fiecare dată să ne sară în ajutor când suntem în dificultate cu o reţetă culinară. Dar de data aceasta Laura Cosoi gătește un desert de vară ușor de preparat şi foarte gustos. Ce a ieşit şi ce ne...
Duminica, 20.08.2017, 09:46Andreea Raicu iubeşte arta culinară, şi, de fiecare dată când intră în bucătărie, se lasă cu preparate delicioase. De data acesta a gătit peşte la cuptor. Haideţi să vedem ce a ieşit, dar şi ce trucuri ne-a dezvăluit vedeta.
Sambata, 19.08.2017, 10:12Nu putem nega că mâncarea rămane una din cele mai mari plăceri ale vieţii. De aceea aflăm pe zi ce trece noutăţi despre obiceiuri alimentare sau invenţii culinare neobişnuite. Iată cinci tendinţe internaţionale noi pe care, cu puţin...
Sambata, 19.08.2017, 09:32Cum suntem în luna lui cuptor, trebuie sa avem o alimentație mai light și să eliminăm mâncărurile grele din meniu
Marti, 18.07.2017, 12:16120 de concurenţi din 25 de ţări s-au întrecut în gusturi, arome şi preparate care mai de care mai apetisante şi sofisticate. totul, pentru a impresiona juriul internaţional şi a pune mâna pe trofeu. Evenimentul a avut loc pentru prima dată...
Luni, 05.06.2017, 07:57Burgeri, noodles, quesadilla, tacos, mici. De toate, pentru toată lumea. Festivalurile culinare de stradă au atras mii de români în acest weekend. În Iaşi sau Cluj-Napoca, bucătarii au gătit preparate mexicane, japoneze, ungureşti, dar n-au...
Duminica, 28.05.2017, 19:26Berbecuţ la protap, tocăniţă la ceaun, sarmale şi papanaşi. Sunt doar câteva dintre preparatele care i-au încântat pe vizitatori într-o poiană din staţiunea Băile Herculane, Caraş Severin. În misiune specială, pentru pregătirea acestor...
Luni, 15.05.2017, 13:33Luni și marți, de la 20.30, Antena 1 difuzează ultimele două confruntări înainte de semifinala și finala „Chefi la cuțite”
Duminica, 23.04.2017, 12:24Duelul serii s-a terminat dramatic pentru Roxana de la echipa lui chef Bontea. Micul dejun preparat de concurentă s-a dovedit mult prea slab pentru pretențiile fazei finale a competiției culinare
Marti, 18.04.2017, 23:28Două concurente, două echipe diferite, doi chefi în tensiune, un singur loc în faza următoare a concursului. Cine va învinge dintre Angi și Roxana? Preparatele lor nu par să-i fi convins pe cei trei jurați
Marti, 18.04.2017, 23:16Ce poate fi mai dureros decât să jurizezi realizările celor pe care îi vrei în mare finală și să descoperi că preparatele lor sunt dezastruoase. Cei doi mentori care au ajuns la baraj sunt descumpăniți de felul în care arată și în care se prezintă elevii lor
Marti, 18.04.2017, 23:01Pentru mulți dintre concurenți, duelul reprezintă o adevărată provocare. Pastele, aparent un ingredient care se poate găti în nenumnărate feluri, le dau mari bătaie de cap celor care trebuie să lupte pentru supraviețuirea în concurs
Marti, 18.04.2017, 22:11Atunci când a ales a crezut că îl va „îngropa” pe Florin Dumitrescu, numai că toate calculele lui Scărlătescu au fost date peste cap de o farfurie perfectă făcută de discipolii rivalului
Marti, 18.04.2017, 21:41Când adversarul îți face zile fripte încă de la începutul probei, încerci să te răzbuni în timpul competiției. Chef Dumitrescu încearcă să-și ajute propria echipă folosindu-se de rivali. Unii dintre ei pică-n plasa întinsă de „spionul” Florin
Marti, 18.04.2017, 21:13Gina Pistol e de părere că echipele au de dat cel mai greu examen din acest sezon. O probă ce pare aparent banală aruncă totul în aer pentru că cei trei chefi sunt cei care se implică în mod direct în alegeri
Marti, 18.04.2017, 20:40Va fi sau nu va fi sezonul lui chef Scărlătescu? Aceasta este întrebarea tuturor legată de cel de-al treilea sezon al show-ului „Chefi la cuțite”, care revine la Antena 1 din 13 februarie. În fiecare luni și marți, de la ora 20.30, cei trei chefi revin în show-ul care îi aruncă în luptă directă
Duminica, 29.01.2017, 12:52Am trecut foarte brusc de la "foarte cald" la "foarte frig", aşa că trebuie să ne acomodăm rapid organismul noilor temperaturi. Iar primul pas este să ne schimbăm alimentaţia.
Joi, 22.09.2016, 20:12Unul dintre cele mai întâlnite obiceiuri în sezonul cald este răcorirea cu o delicioasă îngheţată. Probabil deja vă gândiţi la disconfortul creat atunci când produsul începe să se topească din cauza temperaturilor ridicate. Un expert culinar din New York a transformat un vis în realitate! Rob Collignon a scos pe piaţă îngheţata care nu se topeşte
Luni, 25.07.2016, 13:04Adori savoarea dulce a unei Pavlove, insa stii de unde vine numele acestui desert? Anna Pavlova a fost o celebra prim balerina a Baletului Rusesc Imperial si se spune ca acest desert i-a fost dedicat ei. Data viitoare cand vei savura o felie delicioasa de Pavlova, vei sti de de ce poarta acest nume!
Miercuri, 06.07.2016, 17:01Atunci cand caldurile devin insuportabile si senzatia de foame iti cam da batai de cap, incearca o supa racoritoare de rosii! Este deliciul maxim al verii, plina de vitamine, gust si savoare!
Marti, 05.07.2016, 10:31Multă lume nu credea că va reuşi, pentru că - dacă ne gândim bine - ce legătură au ştirile cu statul la cratiţă! Cu toate acestea, Anca Lungu s-a impus destul de rapid pe Internet, sub titulatura de Prinţesa Polonic.
Vineri, 13.05.2016, 20:28Întrecerea dintre chefi continuă! Pentru cei care vor să facă parte din echipa lui Scărlătescu, Dumitrescu sau Bontea, Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon
Miercuri, 11.05.2016, 13:14O româncă îmbină talentul de cofetar cu sensibilitatea artistică şi estetică şi face astfel carieră în ţara patiseriei. Torturile realizate de ea sunt adevărate opere de artă dedicate gurmanzilor. Valentina Bres spune că are un singur...
Sambata, 16.04.2016, 19:53Lupta e din ce în ce mai strânsă în emisiunea „Chefi la cuțite”. Competiția devine internațională și trece de granițele țării, asta pentru că în ediția de luni, 14 martie, în fața celor trei jurați se vor prezenta nu numai români, ci și foarte mulți străini
Duminica, 13.03.2016, 10:24Cea mai nouă și mai spectaculoasă emisiune culinară și-a deschis porțile. Concurenții își arată potențialul încă din prima zi de concurs
Luni, 07.03.2016, 20:59Gina Pistol explică care sunt regulile show-ului ”Chefi la cuțite”. Jurații vor degusta preparatul concentrându-se pe calitățile de bază: aspect, creativitate, imaginație și gust.
Luni, 07.03.2016, 20:42Clujenii s-au înghesuit astăzi la un concurs culinar. Unii pentru a-şi demonstra talentul, alţii pentru a degusta. Dansul Lingurilor de Lemn, aşa cum a fost numit, a adunat zeci de pasionaţi ai bucătăriei
Sambata, 22.08.2015, 19:27Astronauta italiană Samantha Cristoforetti a demonstrat că arta culinară poate fi practicată şi pe Staţia Spaţială Internaţională. O înregistrare video o arată preparând, în condiţii de gravitaţie zero, mâncarea sa favorită: orez cu...
Sambata, 06.06.2015, 08:31Tochitură de carne cu vin roşu şi cartofi natur, sarmale cu smântână, din carne de vită, cornuri stropite cu vin, dar şi un soi de palincă pe care ar fi bine s-o serveşti în prejma patului.
Duminica, 31.05.2015, 19:42Pasionați de gătit, cei trei jurați de la Iadul bucătarilor ne-au dezvăluit câteva recomandări pentru o zi specială alături de cei dragi - 8 Martie
Miercuri, 04.03.2015, 12:11În Japonia s-a lansat un nou trend culinar, ce începe să facă furori peste tot în lume. Este vorba despre Kawaii Cooking, adică arta de-a găti în miniatură.
Luni, 02.03.2015, 11:19