Sigur ca nu e deloc usor sa dai jos kilogramele nedorite. Cu siguranta ai folosit nenumarate motive pentru care nu poti sa te apuci de slabit “chiar acum”. Nu ai timp sa iti gatesti dietetic, nu ai bani sa dai pe ingredientele sanatoase costisitoare, e prea cald sa faci sport, etc.
Miercuri, 06.04.2011, 00:00Ai ramas inchis in casa, cat timp prietenii tai au parte de o vacanta adevarata, in afara orasului? Nu te intrista, poti sa te distrezi si de unul singur. Si pentru ca primavara inseamna renastere, cum ar fi sa iti inviorezi vacanta punand in practica aceste idei?
Joi, 31.03.2011, 00:00Bianca Dragusanu si Daniela Crudu si-au petrecut sfarsitul saptamanii trecute in clubul Princess din Capitala, spre deliciul celor prezenti.
Marti, 01.03.2011, 00:00A devenit cunoscuta dupa scandalul cu Andrei Tardea si iubita lui de atunci, Andreea Mantea. La vremea aceea era insarcinata cu micuta Ariana-Maria si nu regreta nicio clipa faptul ca nu a renuntat la fetita.
Sambata, 26.02.2011, 00:00Gordon Ramsey ofera cititorilor site-ului www.housetohome.co.uk cateva sfaturi simple, dar foarte utile celor care iubesc sa gateasca si sa aiba mereu la indemana ustensile de calitate:
Marti, 22.02.2011, 00:00Daca iti place sa gatesti, dar nu ai timp pentru acest lucru, problema se poate rezolva in mare parte printr-o mai buna organizare.
Joi, 17.02.2011, 00:00Fosta nevasta si fosta iubita a lui Liviu Varciu, Adelina Pestritu si Andreea Popescu, s-au intalnit ieri intr-o bucatarie si s-au apucat de gatit in cinstea fostului lor iubit. In loc sa-si poarte ranchiuna, ele au deventi prietene si se plac mult...
Joi, 27.01.2011, 17:06Fosta nevasta si fosta iubita a lui Liviu Varciu, Adelina Pestritu si Andreea Popescu, s-au intalnit miercuri intr-o bucatarie si s-au apucat de gatit in cinstea fostului lor iubit.
Joi, 27.01.2011, 00:00Vladutz gateste: "Chiftele din cartofi"
Luni, 27.12.2010, 08:08Nimeni nu le stie pe toate in bucatarie, nici macar cai mai renumiti bucatari-sefi din lume. De la mici secrete la adevarate sfaturi care te pot scoate din impas, lucrurile mai putin cunoscute din bucatarie pot salva multe lucruri. Cu o conditie: sa fie impartasite cat mai multor persoane.
Luni, 06.12.2010, 00:00Incepand cu data de 2 si pana pe 5 decembrie, poti sa te intalnesti cu redactiile Good Food si Good Homes la expozitia pentru copii Kidex. La stand te asteapta un workshop de gatit, atelierele de creatie si competitia de gatit pentru cei mici.
Marti, 30.11.2010, 00:00Cei mai buni bucatari din Paris au gatit la metrou. Evenimentul a fost o surpriza pregatita de conducerea metroului parizian pentru calatori.
Miercuri, 24.11.2010, 00:00Fara sa stie acest lucru, bunicii nostril cresteau aportul de fier din mancarea gatita prin oalele si tigaile folosite, inainte ca cele din aluminiu, otel inotidabil si Teflon sa apara pe piata.
Miercuri, 17.11.2010, 00:00Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca
Marti, 26.10.2010, 09:12Daniela Crudu a ajuns si la cratita, luand lectii de gatit de la Vladutz
Marti, 26.10.2010, 00:00Peter Alwin, student al Institutului National de Design din India, este castigatorul concursului Electrolux Design Lab 2010 cu proiectul "The Snail - Micro Induction Heating" (Incalzire prin micro inductie). Anuntul a fost facut in cadrul finalei ce a avut loc la Londra in data de 23 septembrie 2010, la 100% Design London, cel mai mare eveniment de arhitectura si design din Marea Britanie.
Luni, 25.10.2010, 00:00Ce fac barbatii, care sunt activitatile sau talentele lor care sunt pe placul femeilor? O conversatie placuta, faptul ca se ingrijesc sau ca stiu sa bata cuie? Putin din toate, probabil - insa sunt anumite lucruri care le impresioneaza in mod special pe femei. Sa vedem 10 dintre acestea si care este gradul de dificultate pentru barbatii care vor sa-si insuseasca respectivul talent.
Sambata, 16.10.2010, 00:00Nu credeti ca si gatitul este o arta? Mai ganditi-va o data. Dar dupa ce vedeti materialul care urmeaza. La Pitesti o multime de maestri ai mancarurilor s-au intalnit pentru a se intrece in specialitati. Si s-au intrecut, nu gluma. Nici cei mai mari...
Vineri, 08.10.2010, 07:31Nu credeti ca si gatitul este o arta? Mai ganditi-va o data. Dar dupa ce vedeti materialul care urmeaza. La Pitesti o multime de maestri ai mancarurilor s-au intalnit pentru a se intrece in specialitati. Nici cei mai mari sculptori n-ar reusi sa aduca la lumina asemenea opere.
Vineri, 08.10.2010, 00:00La Bucharest Food Festival, Competitia de gatit pentru copii a inceput racoros, cu salate crocante, si s-a terminat dulce, cu clatite umplute, amestecuri de fructe si piscoturi insiropate.
Vineri, 01.10.2010, 00:00Vladut a pregatit briose speciale, un preparat perfect pentru micul dejun.
Vineri, 01.10.2010, 00:00La Bucharest Food Festival, Competitia de gatit pentru copii a debutat racoros, cu salate crocante, si s-a terminat dulce, cu clatite umplute, amestecuri de fructe si piscoturi insiropate.
Miercuri, 29.09.2010, 00:00GoodFood pregateste, in acord cu echipa Bucharest Food Festival, o noua competitie pentru copiii indragostiti de bucatarie. "Se cauta vedete sub 1,20 m", spun acestia, asa ca nu mai intarzia, si inscrie-ti copilul la concurs!
Joi, 23.09.2010, 00:00"Blonda lui Iri" si-a descoperit talente nebanuite in bucatarie. Mariana Rosca recunoaste ca ii place sa faca lucruri traznite cand vine vorba de gatit, dar spune ca lui Irinel Columbeanu i-ar pregati ceva mai traditional - rulada de vita cu bacon.
Marti, 31.08.2010, 00:00De dragul lui Walter Zenga, sotia sa, Raluca, a invatat sa gateasca.
Duminica, 22.08.2010, 20:35Ingrediente: dorada, morcovi, lamaie, usturoi, rosii, conopida, vin alb, praz, chivas, patrunjel, rozmarin, ulei de msline, supa, sare, piper Preparare: pestele se taie si se fileteaza, iar in apa fiarta s epune conopida. In tigaie se pune pestele la...
Sambata, 17.07.2010, 20:33Ingrediente: coasta de porc semiafumata, cartofi, morcovi, ceapa, telina, oregano, cascaval, sos picant, sare, piper Preparare: morcovul se taie rondele, ceapa in patru, ardeiul pe lungime, telina in bucati mai mari. Se pun legumele la fiert. Coronita...
Sambata, 17.07.2010, 20:32Ingrediente: muschi de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa verde, usturoi, mozzarella, cimbri, zahar brin, sos worchester, ulei, sare, piper Preparare: muschiuletul se umple cu mozzarella si cu ardei gras, tot acest amestec fiind dat prin ulei de...
Sambata, 17.07.2010, 20:31Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Ingrediente: oua. faina, praf de copt, lapte, zahar, ciocolata neagra, cacao, unt, vanilie, nuci, fructe de padure Preparare: se amesteca ouale si zaharulpana se obtine o spuma. Se adauga faina si se amesteca bine. Se pun doua lingurite de cacao. Se...
Sambata, 17.07.2010, 20:26Ingrediente: foi de clatite, nuci, miere, lapte, scortisoara, praf de budinca, zahar Preparare: se fierbe budinca de vanilie pana se intareste, iar nucile se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca mierea cu nucile, apoi se ruleaza in clatite. La final,...
Vineri, 16.07.2010, 22:28Ingrediente: somon, smantana, struguri, fasole verde, porumb, ulei de masline, sare, piper. Preparare: se topesc 50 de grame de unt in tigaie, apoi se adauga fasolea verde. Somonul se pune la cuptor. Se adauga usturoi peste fasolea in unt, iar apoi se...
Vineri, 16.07.2010, 22:27Ingrediente: file de cod pane, ardei gras, castraveti, rosii, ceapa, cereale de porumb, patrunjel, cascaval, iaurt. Preparare: se taie in bucati mai mici codul file, pastrandu-se insa o bucata intreaga. Se amesteca apoi cu ardeii grasi taiati de-a...
Vineri, 16.07.2010, 22:23Preparare: prima oara se realizeaza dressingul, din iaurt natural (100ml), o lingura de miere, o lingura de seminte de mac, cateva frunze de menta tocate marunt. Se amesteca bine si se lasa apoi la frigider, pentru 10 minute. Se curata apoi un...
Vineri, 16.07.2010, 01:46Mod de preparare: Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se invarte prin faina. Se aseaza fileul de pestele intr-o tigaie cu trei cubulete de unt. Sosul se prepara cu samnatana lichida, sare, piper, zeama de lamaie si menta. Cand pestele este...
Vineri, 16.07.2010, 01:43Preparare: se taie pe din doua si se curata de oase un stavrid, apoi se marineaza cu zeama de lamaie, sare de mare si piper si se unge apoi cu ulei de masline. Se pun apoi fileurile la prajit, intr-o tigaie incinsa, fara a mai adauga si alt ulei. Se...
Vineri, 16.07.2010, 00:40Preparare: se taie in doua un muschi de vita, se unge cu ulei de masline pe ambele parti, apoi se pune la prajit intr-o tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Se foloseste apoi dulceata de ardei iute - aceasta se prepara exact...
Joi, 15.07.2010, 16:45Preparare: se taie in bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi acestea se pun la sotat intr-o tigaie unsa cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si cu piper, amestecand timp de 2-3 minute. Intre timp se taie in bucati mari un ardei...
Joi, 15.07.2010, 15:57Preparare: se incing doua tigai cu ulei de masline, apoi in prima se pun doua fileuri de calcan la sotat, iar in cealalta se pun rondelele de ceapa rosie si alba. Se prajeste fileul de calcan pe ambele parti si se adauga rondele de ardei iute verde...
Joi, 15.07.2010, 13:28Preparare: se pun la copt pe plita incinsa un ardei gras galben si cateva rosii, care apoi se decojesc pentru a fi folosite la sos. Intre timp, se presara o cantitate generoasa de sare grunjoasa pe plita incinsa si se curata un crap mare romanesc si se...
Joi, 15.07.2010, 13:27Ingrediente: carne de vitel, unt, masline negre fara samburi, fasole verde,castraveciori murati, boia de ardei,praz Muschiul de vitel se portioneaza si se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si concentrat de legume. Se pune la prajit in unt. In alta...
Miercuri, 14.07.2010, 21:07Piept de rata, ficat de gasca, portocale, nucsoara, zahar brun, cognac, unt, miere de albine, peperoncini, sare si piper. Se cresteaza pieptul de rata si i se face un buzunarel. Ficatul de gasca se asezoneaza cu sare, piper, nuscoara si cogniac....
Miercuri, 14.07.2010, 21:06Ingrediente: mascarpone, morcov, miere, zahar, grepfruit, compot de coacaze, smantana lichida, reductie de otet balsamic. In doua tigai puse la incins se pune zahar. Ct zaharul se caramelizeaza, se taie fructele si legumele. Intr-o tigaie se pun...
Miercuri, 14.07.2010, 21:05Ingrediente: creveti, sparanghel usor fiert, portocale, smantana dulce, unt, cognac, sare si piper. E nevoie de doua tigai. Se pune unt in ambele. In una se pune sparanghelul, in cealalta crevetii. Peste creveti se adauga putina coaja de portocala,...
Miercuri, 14.07.2010, 21:02Ingrediente: 4 bucati file de hering afumat, salata, ceapa rosie, rosii cherry, marar, nucsoara, portocale, lamai, ulei de masline, sare, piper. Se taie portocala cubulete, iar pestele se curata de piele si se taie si el bucatele si se pune peste...
Miercuri, 14.07.2010, 21:01Preparare: se pune ulei de masline la incins, intr-o tigaie, apoi se ia bucata de muschi de vita de 300 de grame si se taie in felii groase, care se trec apoi putin prin faina si se pun in tigaie, cu focul insa la nivel mediu, pe ambele parti. Se...
Miercuri, 14.07.2010, 20:58Preparare: se taie o bucata de muschi de vita mai subtire, se asezoneaza cu sare, piper si cimbru si se pune in tigaia incinsa cu ulei de masline, pe ambele parti. Intre timp, se taie marunt o tulpina de telina, o bucata de ardei gras rosu, apoi se...
Miercuri, 14.07.2010, 20:56Preparare: se asaza pe un platou de ceramica jumatati de midii (fie proaspete, fie dupa ce au fost decongelate), apoi se stropesc cu zeama de la jumatate de lamaie si se asezoneaza cu piper negru macinat si cu sare de mare. Separat, intr-o tigaie,...
Marti, 13.07.2010, 20:25