Rețetele cu pește sunt la mare căutare în zilele cu dezlegare la pește din perioadele de post. Există o varietate de rețete cu pește, ce pot împăca toate gusturile.
Vineri, 15.11.2019, 11:13A început bătaia pentru peşte. Dar cu o zi înaintea Floriilor, un control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorului arată însă cum peştele cumpărat din pieţe sau din magazine ne poate îmbolnăvi. Tone de macrou, hering, cod sau crap...
Sambata, 20.04.2019, 19:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de salată rusească, plină de culoare și savoare pe care a denumit-o "Moscow".
Miercuri, 06.02.2019, 08:40Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Bucuria pescarului" un sandviș delicios asamblat în formă de pește. pe bază de somon afumat, macrou, morcovi, dar și alte ingrediente gustoase și colorate.
Miercuri, 23.01.2019, 08:33Astăzi îți recomandăm o rețetă delicioasă pe care o poți pregăti cu orice ocazie și nu vei da greș, ba mai mult vei primi aprecierea celor dragi fiind extrem de apetisantă. Macroul este un pește foarte versatil, pe care îl poți face în multe feluri. Este bogat în vitamina B 12, are puține calorii și este foarte sănătos.
Joi, 25.10.2018, 18:50Românii sunt mari consumatori de macrou şi păstrăv. O arată statisticile, care ne poziţionează, însă, pe ultimele locuri în Europa la consumul de peşte. Este o carne sănătoasă, dar mai scumpă decât cea de porc sau de pui. În plus,...
Sambata, 22.09.2018, 09:42Leurda este alimentul-minune pe care trebuie să-l consumi în fiecare zi de primăvară ca să ai o sănătate de fier. Iar macroul este unul dintre cele mai căutate sortimente de pește, foarte sănătos, cu un conținut bogat în acizi grași omega 3, benefici organismului. Uniți-le așadar într-u preparat savuros: macrou la cuptor în sos de roșii cu leurdă!
Joi, 22.03.2018, 09:03În postul Crăciunului, avem dezlegare la peştele de import! Sute de kilograme de somon, macrou şi merluciu, aduse din toată Europa, ajung zilnic pe rafturile magazinelor din România.
Luni, 04.12.2017, 19:19Specialiștii atrag atenția asupra pericolului la care ne expunem atunci când consumăm macrou, dar puțini sunt cei care știu despre ce este vorba.
Miercuri, 05.11.2014, 16:09Alerta alimentara in mai multe judete, dupa ce a fost descoperit un parazit in macroul congelat! Inspectorii sanitar veterinari au inceput deja controalele. Desi in majoritatea magazinelor marfa a fost deja vanduta, specialistii spun ca nu este cazul...
Miercuri, 06.03.2013, 16:19Autorităţile au instituit o alertă alimentară în mai multe judeţe din ţară, după ce au descoperit un parazit în macroul congelat importat din insulele Feroe de către o firmă din Bucureşti, a declarat şeful DSVSA Hunedoara, Ioan Dumbravă,...
Miercuri, 06.03.2013, 14:37E alerta in mai multe judete din tara dupa ce ar fi fost vandute cateva sute de kilograme de macrou congelat care ar putea contine o substanta posibil periculoasa pentru sanatatea oamenilor.
Miercuri, 06.03.2013, 13:11Rasolul de macrou cu pesto de patrunjel si alune necesita un timp de preparare de o ora si se obtin patru portii din ingredientele oferite mai jos.
Luni, 04.06.2012, 00:00Un crab gigantic pescuit in largul coastei Tasmaniei din Australia a fost cumparat cu 3.000 de lire de catre o gradina zoologica din Marea Britanie care l-a salvat astfel de la moarte.
Marti, 01.05.2012, 00:00O reteta impresionanta gata in doar 15 minute. Pofta buna!
Miercuri, 19.10.2011, 00:00O reteta gustoasa si rafinata, a carei preparare necesita numai 15 minute.
Miercuri, 13.04.2011, 00:00Don Mariano a pregatit la Euforia Cuisine o reteta de macrou cu susan si stafide.
Miercuri, 23.03.2011, 00:00Don Mariano a pregatit o reteta de pastrav umplut cu carne de macrou afumat, special pentru "Euforia Cuisine", pe canalul Euforia TV.
Luni, 10.01.2011, 00:00Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta la care foloseste cel mai popular peste fin Romania: macroul.
Vineri, 17.12.2010, 00:00Don Mariano pregateste o reteta la care foloseste cel mai popular peste fin Romania: macroul.
Joi, 16.12.2010, 11:52Preparare: se curata bine doi pastravi de munte, se taie pe lungime, apoi se marineaza cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si cu piper negru macinat. Se cresteaza de cateva ori la suprafata apoi pastravii. Separat, intr-un bol se pune macrou...
Luni, 22.11.2010, 21:16