Căutare Live

Rețetă de macrou în sos de roșii. Așa ne făcea pe vremuri bunica

Astăzi îți recomandăm o rețetă delicioasă pe care o poți pregăti cu orice ocazie și nu vei da greș, ba mai mult vei primi aprecierea celor dragi fiind extrem de apetisantă. Macroul este un pește foarte versatil, pe care îl poți face în multe feluri. Este bogat în vitamina B 12, are puține calorii și este foarte sănătos.

Astăzi îți recomandăm o rețetă delicioasă pe care o poți pregăti cu orice ocazie și nu vei da greș, ba mai mult vei primi aprecierea celor dragi fiind extrem de apetisantă. Macroul este un pește foarte versatil, pe care îl poți face în multe feluri.

Este bogat în vitamina B 12, are puține calorii și este foarte sănătos. Află cum pregătești o rețetă rapidă de macrou în sos de roșii așa cum ne făcea bunica atunci când eram mici!

Ingrediente pentru rețeta de macrou în sos de roșii:

4 bucăți pește macrou

4 linguri ulei

1 bucată lămâie

4 roșii (se poate și sos de roșii)

piper și sare după gust

150 ml apă

1 linguriță amidon

2-3 fire pătrunjel

1 ceapă roșie

Citește și
natanticu, patrizia paglieri, elwira petre si shift la chefi la cutite
Cine e câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite. Cine a primit farfuria de aur de la Gina Pistol
Cine e câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite. Cine a primit farfuria de aur de la Gina Pistol
chef-sorin-bontea-chef-cătălin-scărlătescu-chef-florin-dumitrescu-reacții
Chefii care au pierdut trebuie să se tatueze, la Chefi la cuțite! Ce a anunțat Gina Pistol
Chefii care au pierdut trebuie să se tatueze, la Chefi la cuțite! Ce a anunțat Gina Pistol
dan badea la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"
Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"
Mai multe articole

Mod de preparare pentru rețeta de macrou în sos de roșii:

Peștele se spală, se curăță de intestine și se porționează în bucăți potrivite. Lămâia se taie felii subțiri și se introduce în fiecare bucată de pește.Ceapa se taie mărunt și se celeste în ulei timp de 5 minute. Se adaugă pulpa de roșii și se lasă încă 5-7 minute până dă în fiert.

Sosul obținut se amestecă cu amidonul dizolvat în apă.Adăugam sare, piper după gust apoi îl turnăm într-o tavă.

Asezăm bucățile de pește în sos și introducem tava în cuptorul preîncălzit ( la 160 gradeC ) pentru 25-30 min. Se presară cu pătrunjel mărunțit și se serveste cu plăcere !

Poftă Bună!

Mucenici moldovenești, cea mai simplă și rapidă rețetă! Secretul gospodinelor a fost aflat... De Sfântul Dumitru se pune varză la murat! Cea mai bună rețetă de varză acră la butoi...
Ultimele știri