Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Bucuria pescarului" un sandviș delicios asamblat în formă de pește. pe bază de somon afumat, macrou, morcovi, dar și alte ingrediente gustoase și colorate.
Ingrediente pentru rețeta de sandviș în formă de pește - Bucuria pescarului
Mod de preparare pentru rețeta de sandviș în formă de pește - Bucuria pescarului
Pâinea se feliază și se prăjește fie la cuptor, fie într-un toaster.
Crema de smântână plus hreanul ras și sfecla roșie, coaptă, curățată și dată pe răzătoare, se amestecă rezultând o pastă frumos colorată. Se adaugă și macroul afumat tocat mărunt.
Se tartinează feliile de toast cu crema de sfeclă și macrou afumat, apoi se așază sub formă de pește. Peste cremă se așază salată verde, somon afumat și ouă poșate. Coada peștelui se realizează din morcovi poșați în suc de portocale cu puțin unt și puțină miere.
Cum să nu servești cu poftă așa sandviș delicios și aspectuos!
Vedeți AICI mai multe idei de sandvișuri delicioase și frumos asamblate.