Dacă vremea de afară nu e tocmai îmbietoare nici la mare, nu înseamnă că turiştii nu au cu ce să îşi ocupe timpul. Şi totul începe cu o masă bună. Restaurantele de pe litoral sunt pregătite. Ca să ne credeţi, am vizitat bucătăriile...
Sambata, 30.06.2018, 09:03
Anatolian Food Festival 2018 ne așteaptă cu preparate delicioase în Parcul Alexandru Ioan Cuza, în perioada 29 Iunie - 1 Iulie.
Au fost depistate zeci de nereguli, care puneau în pericol sănătatea clienţilor. Este vorba de produse dezghețate și apoi recongelate sau de alimente în afara termenului de valabilitate. Cantități însemnate de mici,...
Joi, 28.06.2018, 08:07
Au fost depistate zeci de nereguli, care puneau în pericol sănătatea clienţilor. Este vorba de produse dezghețate și apoi recongelate sau de alimente în afara termenului de valabilitate. Cantități însemnate de mici, cârnați, carne tocată...
Joi, 28.06.2018, 07:57
O călătorie culinară în jurul lumii începe pe litoralul românesc. De la vita sud-americană şi aromele orientale, până la savoarea simplă a bucătăriei tătăreşti, toate îşi fac loc în farfuriile turiştilor.
Miercuri, 27.06.2018, 23:30
O călătorie culinară în jurul lumii începe pe litoralul românesc. De la vita sud-americană şi aromele orientale, până la savoarea simplă a bucătăriei tătăreşti, toate îşi fac loc în farfuriile turiştilor.
Miercuri, 27.06.2018, 19:19
Echipele finaliștilor pregătesc felul principal pentru jurați. Cele trei echipe se întreg în prepararea celor mai rafinate și deosebite bucate.
Străzile s-au umplut de rulote cu mâncare stradală, iar prânzul în aer liber este vedeta weekend-urilor.
Luni, 25.06.2018, 20:58
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert delicios. Rețeta poartă numele de ”Pavlova glamour”.
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, anunță tema duelului. Echipa verde și cea galbenă trebuie să facă mâncare gătită.
Concurenții trebuie să facă trei feluri de mâncare pentru cei 11 motocicliști care vor juriza preparatele. Chiar dacă au la dispoziție 120 de minute, provocarea este mare pentru cele trei echipe.
Concurenții trebuie să facă trei feluri de mâncare pentru cei 11 motocicliști care vor juriza preparatele. Chiar dacă au la dispoziție 120 de minute, provocarea este mare pentru cele trei echipe.
De Ziua Internațională a Sushi, Luxandra Săndulescu merge la un restaurant cu specific japonez pentru a învăța cum se prepară o porție.
Imagini greu de digerat au fost surprinse de inspectorii OPC în laboratorul unei patiserii frecventate de elevii liceului Mihai Eminescu din Constanţa. Ustensile stricate, ruginite şi foarte murdare, mucegai peste tot, pânze de păianjen pe...
Sambata, 16.06.2018, 08:19
Chef Gabi pretătește coaste si legume împăturite în foietaj. Specialistul descrie pașii prin care se realizează cu succes rețeta.
Joi, 14.06.2018, 10:10
Modelele vin să deguste preparatele concurenţilor rămaşi în competiţie. Nu vor fi uşor de mulţumit, având în vedere că moda le dictează viaţa chiar şi când vine vorba de gastronomie. Sub îndrumarea atentă a chefilor Scărlătescu,...
Reţeta zilei! Vlăduț ne gătește o rețetă italienească numită Auguri. Iată care sunt ingredientele necesare pentru prepararea acestei rețete.
Chimie în farfurie pentru un juriu format din oameni de ştiinţă obişnuiţi să amestece substanţele în eprubete. Este misiunea concurenţilor de la Chefi la cuţite în această seară. Dar, în încercarea de a crea reţeta perfectă, chimia...
Vedetă în farfuriile acestei seri va fi peștele, pentru că tema confruntării de azi îi provoacă pe bucătari să găsească cel mai delicios mod de a găti un preparat nelipsit din meniul oricărui restaurant.
Vedetă în farfuriile acestei seri va fi peștele, pentru că tema confruntării de azi îi provoacă pe bucătari să găsească cel mai delicios mod de a găti un preparat nelipsit din meniul oricărui restaurant.
Vedetă în farfuriile acestei seri va fi peștele, pentru că tema confruntării de azi îi provoacă pe bucătari să găsească cel mai delicios mod de a găti un preparat nelipsit din meniul oricărui restaurant.
Un medic specialist a tras un semnal de alarmă cumplit. Potrivit acestuia, persoanele care mănâncă mult nu au parte de o viață lungă.
Duminica, 10.06.2018, 17:52
Celulita este una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confruntă majoritatea femeilor. De cele mai multe ori, celulita este cauzată în special de atrofia musculară, care apare atunci când muşchii nu sunt lucraţi ori bine definiţi şi...
Joi, 07.06.2018, 10:01
Ralu, frumoasa asistentă de la "Star Matinal", a pregătit un desert delicios, prăjitură pufoasă cu iaurt, cu căpșuni și bezea
Joi, 07.06.2018, 08:38
Statisticile oficiale arată că românii au avut venituri mai mari în 2017. Chiar şi cu această creştere tot dau aproape trei sferturi din ce câştigă pe mâncare şi facturi. Dacă le-au intrat mai mulţi bani în gospodărie, românii au şi...
Miercuri, 06.06.2018, 19:40
S-a inventat aparatul ce devine asistent de cumpărături! Oricât de greu ar părea de crezut, dispozitivul poate să schimbe radical viața oamenilor!
Marti, 05.06.2018, 12:12
Tu cât de des consumi conserve? Obişnuieşti să le dai şi copiilor să consume alimente la conservă? Mare atenţie, medicii trag un semnal de alarmă! Mâncarea din conserve poate să îţi provoace probleme grave de sănătate.
Marti, 05.06.2018, 11:03
După ce a dat jos 25 de kilograme într-un timp record şi nu ne mai putem lua ochii de la ea, Monica Anghel a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, meniul care a ajutat-o să se transforme radical.
Luni, 04.06.2018, 15:06
Vărzarul e la mare căutare. Vărzarul din Mărginimea Sibiului, adică o plăcintă care, culmea, nu e cu varză. Ce au mai gătit gazdele pentru turiştii sosiţi cu tramvaiul de epocă, vedeţi imediat la ştiri.
Sambata, 02.06.2018, 19:36
Chef Anthony, ajutat de Lucsandra Săndulescu, au realizat la Neatza un prânz sănătos și gustos.
Mâncarea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, fie că dorim să avem o alimentaţie sănătoasă, fie că nu ţinem cont de acest aspect. De altfel, şi statisticile arată că românii cheltuiesc aproximativ 40% din venituri pe mâncare.
Miercuri, 30.05.2018, 15:08
19 elevi şi o profesoară de la două licee din Baia-Mare au ajuns la spital după banchetul de absolvire. Toţi cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la un restaurant din oraş.
Miercuri, 30.05.2018, 13:49
Veste cumplită pentru românii din întreaga țară! Primăvara aceasta a venit cu scumpiri importante, dar greul abia acum începe, potrivit specialiștilor! Ce urmează să se întâmple la toamnă?
Luni, 28.05.2018, 20:22
Şi la Braşov e festival. Street Food Festival mai exact. Sute de oameni s-au aşezat cuminţi la cozi, în faţa standurilor cu bunătăţi. Dar nu s-a supărat nimeni. Dimpotrivă. Toţi au aşteptat răbdători să guste din toate. Şi au avut de...
Luni, 28.05.2018, 13:29
Pe străzile din cartier, la iarbă verde sau pe scara blocului simţim zilnic miros de grătar. Că e vită, pui, porc sau o porţie de mititei, românilor le place să mănânce carne. Destul de multă chiar, după cum arată un studiu. Din datele...
Duminica, 27.05.2018, 19:29
Agitaţie este şi la această oră în bucătăriile cherhanalelor. Preparatele sunt pregătite pe ultima sută de metri de bucătari, iar clienţii aşteaptă să guste din deliciile dobrogene.
Sambata, 26.05.2018, 19:28
Rulotele cu mâncare nu sunt doar pe placul gurmanzilor. Pot aduce bani frumoşi cu investiţii mici.
Sambata, 26.05.2018, 15:17
Rulotele cu mâncare nu sunt doar pe placul gurmanzilor. Pot aduce bani frumoşi cu investiţii mici. Mai adăugăm şi plimbările prin ţară şi putem vorbi de o afacere. aproape perfectă. Faţă de anul trecut, numărul bucătăriilor pe roţi din...
Sambata, 26.05.2018, 08:43
Lucsandra Săndulescu participă la Food Truck Festival, cel mai mare festival de mâncare din București. Festivalul are loc în perioada 25-28 Mai 2018 la Romexpo.
Restaurantele clasice şi meniurile de zeci de pagini par să piardă din ce în ce mai mult teren, în ţara noastră. Din urmă, vin cele de nişă care oferă clienţilor un singur sortiment de mâncare. Un restaurant din Capitală este specializat...
Miercuri, 23.05.2018, 19:31
Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii.
Duminica, 20.05.2018, 09:59
S-a deschis târgul culinar din Mogoșoaia, Ce preparrate te așteaptă la târgul orașului.
Vineri, 18.05.2018, 12:27
Poate ați auzit de dieta zone, dieta preferata a vedetelor, un regim eficient in care trebuie sa mananci mâncare... cat pumnul sau cât palma. Slabești 10 kilograme pe lună cu dieta a fost creata de dr. Sears pentru bolnavii cardiaci.
Luni, 14.05.2018, 17:01
Marian Duță, omul informat de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a fost la festivalul Street Food Park 2018.
Raluka vorbește despre experiențele sale din concursul Asia Express. Vedeta și Mihai Morar gustă din preparatele specifice asiatice cu care s-a întâlnit cântăreața în Asia.
Luni, 07.05.2018, 21:13
Ad Libitum, finalistă X Factor, vin cu un preparat tradițional în fața juraților. Pentru chefi, mâncarea contează mai puțin, așa că trupa trebuie să cânte cât mai mult.
Elena Bulzan, căsătorită de cinci ani cu un pilot, vrea să le "stingă lumina" juraților cu preparatul ei, dar din păcate chefii nu pot mânca ficățeii cu ciuperci pregătiți de ea.
În ultimii ani, nu e weekend în care românii să nu aibă parte de un festival în aer liber, unde să găsească cele mai delicioase preparate! Iar acum, după ce a venit căldura, furgonetele în care se găteşte sunt prezente peste tot. În...
Luni, 07.05.2018, 16:24
Nu peste tot a domnit luxul aşa încât, în vacanţa de 1 mai, şi inspectorii OPC au vizitat litoralul. Cei de la Protecţia Consumatorului au verificat tonetele în care se prepară mâncarea servită apoi clienţilor. Concluzia: Nu se respectă aproape nicio regulă de igienă.
Miercuri, 02.05.2018, 13:42
Nu peste tot a domnit luxul aşa încât, în vacanţa de 1 mai, şi inspectorii OPC au vizitat litoralul. Cei de la Protecţia Consumatorului au verificat tonetele în care se prepară mâncarea servită apoi clienţilor. Concluzia: Nu se respectă...
Miercuri, 02.05.2018, 13:26