Roxana Blenche a postat în mediul online rețeta proprie de parizer de casă și a explicat toate etapele preparării. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
Luni, 08.07.2024, 16:29
Gospodinele au început deja pregătirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. În Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocăniței de miel.
Joi, 02.05.2024, 18:09
Cozonacul este întotdeauna pe mesele românilor la ceas de sărbătoare. Fie că respectă rețeta tradițională, fie că introduc noi ingrediente și încearcă alte rețete, gospodinele pregătesc din timp acest preparat delicios.
Marti, 23.04.2024, 13:08
Gogoșile proaspete și gustoase sunt preferatele tuturor! Iată ce ingredient secret face minuni și cum se folosește pentru a te bucura de cele mai pufoase gogoși.
Joi, 14.03.2024, 15:36
A început sezonul nucilor verzi. Mulţi români nu mai aşteaptă toamna pentru a se bucura de aroma acestui fruct care îmbunătăţeşte sistemul nervos, te scapă de stres şi detoxifică ficatul. Şi cum calităţile nucilor verzi sunt în coajă,...
Marti, 23.07.2019, 19:34
Ce trebuie sa bei ca sa dai jos grasimea din jurul taliei.
Luni, 25.03.2019, 17:03
Cum sa te pregatesti pentru Buna Vestire
Știați ca exista ciorba de perișoare de post? Va oferim o varianta rapida, gustoasa și sanatoasăa!
Vineri, 23.02.2018, 19:27
Painea pustineasca, despre care se spune: „Mânca o astfel de pâine şi a trăit peste 100 de ani”
Miercuri, 21.02.2018, 19:05
În doar o jumătate de oră, poți prepara un desert gustos și pe deasupra și sănătos. Pentru a face cele mai simple brioșe ai nevoie doar de trei ingrediente, pe care cu siguranță le ai în casă.
Când eşti în criză de timp, dar totuşi ai vrea să îi faci o surpriză plăcută persoanei iubite, tortul gata în 10 mine este cea mai bună opţiune. Aproape toate ingredientele sunt dintre cele mai banale, insă formează un mix delicios.
Tocana de legume cu orez este un deliciu al sezonului! Gospodinele o pregătesc de acum pentru toamnă, de aceea îți propunem o rețetă simplă! Rezultatul nu vă va dezamăgi!