În ediția din 14 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o rețeta de Pizza cu legume de toamnă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente ciuperci, ardei gras, vinete,roșii, mozarella și zucchini. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
Joi, 14.10.2021, 13:07În ediția din 14 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o rețeta de Pizza cu legume de toamnă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente ciuperci, ardei gras, vinete,roșii, mozarella și zucchini. Blatul a...
Joi, 14.10.2021, 08:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conţine vinete, roşii, capere, măsline, busuioc, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Happy Mozarella".
Miercuri, 29.06.2016, 08:36Ingrediente - piept de pui - roșii - mozarella - busuioc - sare - piper Mod de preparare Se ia pieptul de pui și se curăță, se spală și se pune la cuptor timp de 15 minute la 170 de grade, după ce în prealabil se crestează și...
Luni, 17.03.2014, 13:30Mihai Zamfira s-a remarcat printre concurentii Top Chef, in ultima editie, cand a fost denumit capitan de echipa, dupa ce a prezentat juriului sandwich-ul pe care l-a preparat. Sa vedem si noi reteta.
Marti, 13.11.2012, 13:56Jakob Hausmann pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta delicioasa de salata caprese.
Vineri, 06.05.2011, 00:00Impreuna cu Iulian, bucatar la restaurantul Palladium, Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe cat de delicioasa, pe atat de populara: pizza.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00Ciabatta (papuc de covor datorita formei sale), este un fel de paine alba italiana facuta din faina de grau si drojdie. Ea are forma alungita, lata si plata si ar trebui sa fie mai lasata in mijloc pentru a aminti de forma unui pantof. Ea a inceput sa devina populara inca din anii 1990, atat in Europa, cat si in SUA si este foarte mult folosita ca paine de sandvis.
Vineri, 06.08.2010, 00:00Vladut a pregatit pentru astazi o noua reteta bazata pe legume: dovlecei cu branza la cuptor.
Miercuri, 23.06.2010, 00:00