Pachete generoase cu tobă, cârnaţi, şunca afumată pleacă spre Europa. Bunătăţile trebuie să ajungă pe mesele românilor care nu reuşesc să se întoarcă acasă, de sărbători.
Marti, 12.12.2017, 19:30Cele mai delicioase și spectaculoase preparate din porc, în platoul matinalilor. Pentru că sărbătorile ne bat la ușă, învață de la matinali cele mai gustoase rețete.
Miercuri, 29.11.2017, 12:20Chef Scărlătescu nu se poate dezlipi de bucătărie nicio clipă. Acesta are cele mai gustoase rețete și mereu ne surprinde cu ceva nou și delicios.
Sambata, 25.11.2017, 19:05David Beckham este râvnit de mai toate doamnele și domnișoarele. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la cratiță. Soția lui este o adevărata norocoasă.
Joi, 23.11.2017, 12:55David Beckham este râvnit de mai toate doamnele și domnișoarele. Artistul nu a stat pre mult pe gânduri și a trecut la cratiță. Soția lui este o adevărata norocoasă.
Joi, 23.11.2017, 10:34Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea jurizează preparatele concurenților din echipa verde și mov.
Marti, 21.11.2017, 22:02În ultima bătălie pe echipe, călușarii sunt cei care decid cine va merge direct în semifinale și cine va intra la duel.
Marti, 21.11.2017, 21:08Cei mai tari cofetari din țară jurizează preparatele celor trei echipe.
Luni, 20.11.2017, 21:13Chef Ciprian Nicolescu a pregătit „Metamorphosis taste concept”. Ceea ce a ieșit din mâinile chefului arată senzațional și foarte delicios.
Miercuri, 15.11.2017, 12:38Este rândul profesioniştilor să fie testaţi, în seara aceasta la Chefi la Cuţite. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea sunt puşi în încurcătură când află că trebuie să gătească, alături de echipele lor,...
Luni, 06.11.2017, 19:53Sylvia vine în platoul Star Chef pentru a face câteva preparate delicioase dar și să interpreteze una din cele mai noi piese ale artistei, ”Chiar dacă ai plecat”.
Duminica, 05.11.2017, 18:17Târg de preparate tradiționale în capitală. Toți pofticiosii din București sunt invitați să guste din mâncăruri la unul din cele mai mari târguri de preparete traditionale din Romania.
Duminica, 05.11.2017, 14:37După ce au gustat cele 120 de preparate ale concurenților, chefii au decis cu cine vor merge în etapa următoare a bootcamp-ului.
Luni, 23.10.2017, 23:02Chefii sunt necruțători în momentul degustării preparatelor făcute de concurenți. Unii participanți nu au avut timp să realizeze ceea ce își doreau așa că au fost nevoiți să improvizeze.
Luni, 23.10.2017, 22:40Diana de la „Insula Iubirii” și-a luat inima în dinți și a mers la „Chefi la cuțite” pentru ai impresiona pe cei trei jurați. Dar, până la final, s-a dovedit că acesta nu a venit să concureze cu un preparat...
Joi, 05.10.2017, 12:57Diana de la „Insula Iubirii” și-a luat inima în dinți și a mers la „Chefi la cuțite” pentru ai impresiona pe cei trei jurați. Dar, până la final, s-a dovedit că acesta nu a venit să concureze cu un preparat culinar, ci să-l...
Joi, 05.10.2017, 12:16Andreea Raicu iubeşte arta culinară, şi, de fiecare dată când intră în bucătărie, se lasă cu preparate delicioase. De data acesta a gătit peşte la cuptor. Haideţi să vedem ce a ieşit, dar şi ce trucuri ne-a dezvăluit vedeta.
Sambata, 19.08.2017, 10:12Vara mici şi iarna şunculiţă. Carnea, leguma preferată a românului, este în meniu la fiecare masă. Anul acesta românii au mâncat mai multă carne decât în ceilalţi ani. Şi mai scumpă. Preţurile nu stau pe loc. Producătorii anunţă că...
Joi, 17.08.2017, 19:34Anna Lesko îşi răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate delicioase. Ca un bucătar înrăit vedeta ne-a gătit şi de aceasta dată un preparat numai bun de savurat.
Marti, 15.08.2017, 10:00Cei care trec pragul restaurantul Sauvage sunt serviți doar cu mâncăruri făcute din ingrediente care erau disponibile pentru vânătorii-culegători din epoca paleolitică, cunoscută și ca epoca de piatră. În restaurant veți găsi numai fructe și legume organice, neprelucrate, carne, pește, ouă, nuci, semințe și ierburi.
Luni, 31.07.2017, 12:08Un strop din Grecia a ajuns, astăzi, într-un parc din Capitală! Oricine ajunge acolo, va putea degusta cele mai delicioase preparate greceşti. Dar, cel mai important, va putea vedea cum se pregătesc acestea.
Duminica, 23.07.2017, 13:29Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Cu toate aceastea avem tendiţa să sărim peste el. Ruxandra Luca ne propune câteva motive pentru a lua masa dimineaţa în familie.
Joi, 22.06.2017, 13:11Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Cu toate aceastea avem tendiţa să sărim peste el. Ruxandra Luca ne propune câteva motive pentru a lua masa dimineaţa în familie.
Joi, 22.06.2017, 12:06Acela de a strânge bani pentru ajutorarea beneficiarilor unui cămin de bătrâni. Printre expozanţi s-au aflat şi consulatele din patru ţări - Rusia, China, Turcia şi, bineînţeles, România.
Luni, 22.05.2017, 07:53Toate fiţele sus! Vedetele s-au dat în stambă pe litoral, în cel mai exclusivist club.
Luni, 01.05.2017, 11:06Preparatele realizate de Anna Lesko sunt căutate de foarte mulți oameni. Echipa de la Xtra Night Show mănâncă cu poftă din bucate aduse de artistă.
Miercuri, 26.04.2017, 00:07Echipa verde și cea portocalie au intrat la duel. Chefii își reiau rolul de jurați, astfel decid soarta celor șase concurenți.
Marti, 25.04.2017, 23:12Pregătirile pentru Paşte sunt în toi, iar gospodinele se întrec în preparate tradiţionale. Însă la loc de cinste este. desertul. Dacă în Neamţ, cozonacii sunt pregătiţi cot la cot de gospodinele de pe ambele maluri ale Prutului, în Cluj...
Vineri, 14.04.2017, 19:31Doi chefi din Bucureşti duc meniul tradiţional de Paşte la un alt nivel. Şi reinterpretează preparatele de pe mesele românilor. În loc de stufat şi drob, propun cotlete de berbecuţ cu mousse de anghinare sau cotlete de miel cu...
Miercuri, 12.04.2017, 20:43Doi chefi din Bucureşti duc meniul tradiţional de Paşte la un alt nivel. Şi reinterpretează preparatele de pe mesele românilor. În loc de stufat şi drob, propun cotlete de berbecuţ cu mousse de anghinare sau cotlete de miel cu mazăre asiatică.
Miercuri, 12.04.2017, 20:36După cele patru probe de până acum, cuțitele se ascut tot mai mult, mai ales că chef Bontea are de luat o revanșă.
Marti, 11.04.2017, 22:13Şi dacă în materie de cadouri alegerea e mai dificilă, românii care nu vor să aibă bătăi de cap cu gătitul bucatelor pentru masa de Paşte au o soluţia la îndemână: restaurantul.
Duminica, 09.04.2017, 19:39Concurenții din cele trei echipe conduse de chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu au intrat în prima confruntare în bucătărie, care s-a dovedit deloc uşoară. În prima probă, Angi nu își mai poate reține lacrimile.
Luni, 03.04.2017, 21:22Preparatele internaționale sunt tema primei confruntări, iar echipele au tras la la sorți între mâncare din Franța, Italia și China.
Luni, 03.04.2017, 20:45Vom plăti chiar şi cu 30% mai mult pentru un kilogram. Producătorii spun că scumpirile vin pe fondul cererii foarte mari din partea consumatorilor, dar şi din cauza ofertei tot mai scăzute. Iar veştile proaste nu se opresc aici.
Vineri, 31.03.2017, 19:35Chefii degustă ultimele preparate. "Tartarul de somon" decide soarta concurenților rămași în competiție.
Marti, 28.03.2017, 23:03Bucătarii au profitat de vremea frumoasă şi au încins grătare în aer liber. Preparatele tradiţionale olteneşti şi ardeleneşti, dar şi delicatese din fructe de mare rumenite pe grătar au ademenit trecătorii astăzi, în Bucureşti.
Duminica, 19.03.2017, 19:29Cei trei chefi își doresc să slăbească cu orice preț, dar preparatele concurenților sunt prea bune ca să nu fie gustate.
Luni, 27.02.2017, 20:40Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Marti, 21.02.2017, 21:56Ce pedeapsă a primit chef Sorin Bontea, după ce a pierdut la cărţi
Marti, 21.02.2017, 21:44Deşi nu toţi concurenţii din clipul de mai sus nu au reuşit să primească suficiente cuţite pentru a trece în etapa următoare, nu putem să îi uităm
Marti, 21.02.2017, 21:33Gheorghe Ionuţ vine din Rahova să îi dea gata pe juraţi. Ce-i drept ştie cu ce se mănâncă treaba asta pentru că e bucătar. Interesant este că i se spune Chucky, păpuşa ucigaşă.
Luni, 20.02.2017, 20:47Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc
Luni, 20.02.2017, 20:39Teodora a venit plină de emoții pentru a-și demonstra talentul. E artistic plastic, dar lucrează și în bucătărie.
Luni, 20.02.2017, 20:34Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”, atunci când Florin Dumitrescu a privit în farfurie și a văzut preparatul!
Luni, 20.02.2017, 20:32Spiritele s-au încins teribil atunci când Scărlătescu a făcut o gafă uriașă! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Au gustat și au jurizat, dar chiar atunci, chef Cătălin Scărlătescu i-a zis lui Florin Dumitrescu că el nu ar fi făcut...
Luni, 20.02.2017, 20:28Dincolo de jurizări și de preparate complicate sau eșuate pe care trebuie să le analizeze atent, cei trei chefi știu să se și distreze!
Luni, 20.02.2017, 20:24Următoarea concurentă se numește Roxana Bujor, este bucătar și locuiește în Elveția! A venit plină de încredere la „Chefi la cuțite”, sperând că va reuși să îi convingă pe jurați că merită să ajungă în finală.
Luni, 20.02.2017, 20:23Gina le-a pus trei noi porecle chefilor: Secsosu', Grăsuțu' si Crețu
Luni, 20.02.2017, 20:20Bucuroasă că a ajuns la „Chefi la cuțite”, următoarea concurentă chiar speră să reușească. Mândră mamă a doi copii, Ileana Zoltani a povestit ce viață dificilă a avut.
Luni, 20.02.2017, 20:17