De fiecare dată când restaurantul Hell's Kitchen se deschide, rețetele concurenților par să dispară ca prin minune
Luni, 06.10.2014, 15:45Copilul poate face mofturi la mâncare la orice vârstă. S-ar putea să ai și tu o parte din vină, dacă până acum nu i-ai refuzat nicio pofta, dar se prea poate să fie și caracterul mai capricios al copilului.
Joi, 25.09.2014, 12:53Sorin Bontea a albit încă de la prima strigare. A încercat să zâmbească, dar, când a văzut preoaratele, nu prea i-a mai venit a râde...
Luni, 22.09.2014, 22:24A denumit-o CINĂ DUBLU DELICIOASĂ și îi dăm toată dreptatea din lume! Bărbatul a realizat o serie de fotografii ce n-au cum să nu te... incite
Marti, 02.09.2014, 14:31Iadul Bucătarilor a fost atracția week-endului pentru mulți pasionați ai bucătăriei: fie că sunt bucătari de profesie, fie că sunt amatori pricepuți, românii au dat dovadă de curaj și s-au înghesuit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show-ul care va debuta în această toamnă la Antena 1. Dorința de a obține un loc în mult așteptata competiție a fost atât de mare pentru unii, încât nimic nu i-a putut ține departe de locul preselecțiilor.
Luni, 14.07.2014, 12:05Unul dintre cei mai faimoși Chefi, Gordon Ramsay, îi supune pe tinerii bucătari la provocări riguroase pentru a stabili care merită să câștige marele premiu, propriul restaurant
Marti, 24.06.2014, 11:05O, Doamne! Asta îți vine să exclami după ce vezi imaginile de mai sus.
Duminica, 08.06.2014, 11:46Au fost două ore pline de emoţii! Cei 12 finalişti au terminat platoul, iar acum aşteaptă jurizarea!
Luni, 02.06.2014, 22:15Cei trei jurați au trecut pe rând pe la mesele fiecărui concurent și au degustat cu poftă din preparatele atent alese pentru ei
Luni, 02.06.2014, 21:06Nu timpul scurt sau complexitatea preparatelor le-au fost dușmani de temut juniorilor, ci tocmai vântul
Luni, 02.06.2014, 20:52Să revenim totuși pe meleagurile noastre, unde echipa lui Horia a găti ceva specific românesc
Luni, 26.05.2014, 21:10Musafirii juniorilor s-au adunat cu mic cu mare pentru a savura cele mai gustoase preparate
Luni, 26.05.2014, 21:00Într-un decor de poveste, după cum și Prințesa Polonic afirmă, la Manasia, cei 24 de concurenți se pregătesc să înfrunte criticile celor patru musafiri pentru care pregătesc astăzi masa
Luni, 26.05.2014, 20:50Plini de încredere și entuziasm, concurenții echipei lui Horia sunt puși pe fapte mari
Luni, 26.05.2014, 20:35„După emisiunea asta, îmi iau câteva cărţi de gătit, nu se mai poate”
Luni, 26.05.2014, 09:39Marius Florea Vizante a demonstrat la preselecţiile show-ului că poate fi juratul „Crizante”, „Improvizante”, după cum copiii i-au zis, sau chiar un mare bucătar care a scris cărţi de bucate
Joi, 08.05.2014, 12:29A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju.
Duminica, 27.04.2014, 21:22A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju
Duminica, 27.04.2014, 19:38La preselecţiilor „Junior Chef”, copiii au demonstrat că au îndemânare, pasiune şi talent în bucătărie, dar şi că sunt haioşi, puşi pe şotii, făcându-i de cele mai multe ori pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, să râdă în hohote
Luni, 14.04.2014, 08:06Aproape că nu mai ştim ce punem pe masă! Carnea şi preparatele luate din piaţă, de la magazinul din colţ sau de la supermarket pot îmbolnăvi, în loc să hrănească.
Vineri, 14.03.2014, 08:52După ce a debutat în forță luni, la ”Junior Chef”, Rareș Pop a venit la ”Neatza”, unde i-a răsfățat pe matinali cu preparatele lui
Joi, 13.03.2014, 11:14Brutărița Nikki Dixon și-a deschis propria afacere creând preparate care arată savuros dar care conțin doar blat, gem și glazură
Vineri, 10.01.2014, 14:55Concurenţii "Top Chef" trebuie să gătească la duel preparate pe bază de bere.
Luni, 06.01.2014, 22:24Preparatele de Crăciun tradiţionale sunt un adevărat "bombardament gastronomic" chiar şi pentru cei cu antrenament în ale mâncării. Câte alimente au consumat românii de sărbători, aflaţi de la George Ciubotaru.
Joi, 02.01.2014, 17:30În competiția culinară au mai rămas doar șase concurenți, care vor fi supuși în seara aceasta la o probă "de foc" în care au libertate la gătirea preparatului lor, provocarea constând în lipsa preparării termice
Luni, 30.12.2013, 20:59Demodat, vintage, retro, trei cuvinte care ne duc cu gândul la ceva la modă în trecut, dar care începe să revină în trend. Cu toate acestea, nu toate mâncărurile bune la un moment dat sunt bine primite astăzi
Vineri, 20.12.2013, 13:22Echipele îşi aleg preparatele pentru servirea celor din echipa de fotbal Astra.
Luni, 16.12.2013, 10:10Un sculptor a stabilit un record nou prin realizarea a 143 de preparate din piatră
Miercuri, 11.12.2013, 15:20Echipele află ce preparate trebuie să gătească pentru familia Reghecampf.
Luni, 25.11.2013, 12:00Cele mai grozave preparate, din anul ce aproape s-a sfârșit, reflectă trendul restaurantelor momentului din America
Joi, 21.11.2013, 10:40În ediţia a patra de "Top Chef”, invitatul special va fi Andreea Marin, le-a dat bucătarilor o măna de ajutor la pregătirea preparatelor.
Luni, 11.11.2013, 13:40Andreea Marin și restul invitaților au degustat din preparatele echipei conduse de Alexandru Iacob.
Luni, 11.11.2013, 12:05Andreea Marin a degustat din preparatele echipei conduse de Mirela Ivașcu
Luni, 11.11.2013, 12:00"Sper ca am reusit, eu zic ca am reusit. Pleaca Liliana, eu mai am multe de demonstrat. Asta este doar inceputul" declara Marcel.
Luni, 28.10.2013, 22:27Vladutz a vrut sa ne uimeasca in aceasta dimineata si ne-a surprins cu o ikebana din salata verde si morcovi. Vezi cum poti prepara reteta
Marti, 22.10.2013, 09:53Vladutz s-a gandit sa ne prepare o gustare mai speciala si a ales salata frantuzeasca de somon. Vezi cum poti prepara reteta
Joi, 17.10.2013, 09:22Vladut ne-a mai pregatit o bunatate: galuste gratinate, alaturi de un sos de toamna, plin de aroma, facut din rosii foarte bine coapte. Iata cum poti prepara aceasta reteta!
Luni, 09.09.2013, 11:50Jyoti Amge s-a indragostit iremediabil de Romania. Dupa ce a schimbat sari-ul pe costumul popular romanesc, micuta indianca a spus ca se gandeste serios sa se mute in Romania.
Miercuri, 04.09.2013, 00:26Inainte de a avea un succes incredibil cu Ca$$a Loco, Cosmin Tudoran si-a inceput drumul in capitala cum nici nu ati crede. Primul job al artistului in Bucuresti a fost acela de pizzer intr-un cunoscut lant de fast food-uri, iar salariul primit a fost de nici mai mult si nici mai putin de 800 lei.
Joi, 29.08.2013, 15:57Mostenitorul tronului britanic a poposit din nou in Romania. S-a oprit in Miclosoara, la prietenul sau, contele Kalnoki. Acesta l-a asteptat cu preparate traditionale si cu suc natural din flori de soc.
Vineri, 31.05.2013, 07:33Agitatie mare printre gospodinele si bucatarii din toata tara, in Sambata Mare! Dis de dimineata, in Bran, gospodinele s-au pus pe framantat sute de cozonaci cu nuca din plin, cei mai cautati si ravniti de-acolo!
Duminica, 05.05.2013, 09:32Milioane de români aflaţi peste hotare se pregătesc şi ei să celebreze Paştele. La miezul nopţii, vor fi la slujba de înviere, iar mâine, vor aşeza pe masă preparate ca acasă, în ţara natală. Drobul şi friptura de miel, ba chiar şi...
Sambata, 04.05.2013, 18:10Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteraneana si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala. Zeci de personalitati, oameni din fotbal, vedete de televiziune si oameni de afaceri au venit sa ii guste preparatele de top.
Vineri, 26.04.2013, 17:02Desi intre carnea de vita si cea de cal sunt diferente mari, putini sunt in stare sa le deosebeasca. Cel mai probabil pentru ca cei mai multi romanii n-au vazut in viata lor o bucata de carne de cal. Unii ar face insa orice sa puna in farfurie carne...
Vineri, 22.02.2013, 07:23Bucataria moleculara studiaza, in special, procesul prin care este gatita o mancare, si combina fizica si chimia pentru obtinerea unor preparate inedite. Prin acest mod de a gati se pot obtine inghetata fierbinte, friptura sub forma de jeleu sau dulciuri efervescente.
Marti, 19.02.2013, 12:51Ruxandra Luca, omul informat de la Neatza, ne prezinta un material despre bucataria moleculara
Marti, 19.02.2013, 08:35Festival de-ti ploua-n gura! Mii de clatite s-au infulecat astazi, la Prejmer, in judetul Brasov. Dulci sau sarate, cu fructe, legume, carne sau branzeturi, clatitele merita o sarbatoare numai a lor, mai ales ca sunt desertul preferat al romanilor.
Duminica, 10.02.2013, 20:29A fost concurs de taiat porci in Napkor, la vecinii nostri unguri. Si de taiat, dar. si de preparat. 30 de echipe din Ungaria, dar si din Romania, s-au intrecut care-cum face preparatele din porc mai gustoase. Si nu ne-am lasat deloc pana nu ne-am ales...
Duminica, 20.01.2013, 19:48Cozonacii, vinul si carnea de porc au fost cele mai cautate, iar comerciantii deja isi fac sperante de castiguri mai mari decat anul trecut.
Joi, 27.12.2012, 20:11