Antena Căutare

Articole despre preparate

Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas

Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas

De fiecare dată când restaurantul Hell's Kitchen se deschide, rețetele concurenților par să dispară ca prin minune

Luni, 06.10.2014, 15:45
GALERIE FOTO! Copilul tău nu vrea să mănânce? Convinge-l cu cele mai inventive preparate

GALERIE FOTO! Copilul tău nu vrea să mănânce? Convinge-l cu cele mai inventive preparate

Copilul poate face mofturi la mâncare la orice vârstă. S-ar putea să ai și tu o parte din vină, dacă până acum nu i-ai refuzat nicio pofta, dar se prea poate să fie și caracterul mai capricios al copilului.

Joi, 25.09.2014, 12:53
"Porcu' ăsta e viu, mișcă, guiță, aleargă pe aici! Măăă, tu chiar vrei să mă omori?"

"Porcu' ăsta e viu, mișcă, guiță, aleargă pe aici! Măăă, tu chiar vrei să mă omori?"

Sorin Bontea a albit încă de la prima strigare. A încercat să zâmbească, dar, când a văzut preoaratele, nu prea i-a mai venit a râde...

Luni, 22.09.2014, 22:24
Fotografii "DELICIOASE"!!! Raiul bucătarilor, EXTAZUL privitorilor! Cele mai SEXY PREPARATE îți lasă APĂ ÎN GURĂ

Fotografii "DELICIOASE"!!! Raiul bucătarilor, EXTAZUL privitorilor! Cele mai SEXY PREPARATE îți lasă APĂ ÎN GURĂ

A denumit-o CINĂ DUBLU DELICIOASĂ și îi dăm toată dreptatea din lume! Bărbatul a realizat o serie de fotografii ce n-au cum să nu te... incite

Marti, 02.09.2014, 14:31
Bucătari din toată țara și de peste hotare au venit la preselecțiile  pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Bucătari din toată țara și de peste hotare au venit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Iadul Bucătarilor a fost atracția week-endului pentru mulți pasionați ai bucătăriei: fie că sunt bucătari de profesie, fie că sunt amatori pricepuți, românii au dat dovadă de curaj și s-au înghesuit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show-ul care va debuta în această toamnă la Antena 1. Dorința de a obține un loc în mult așteptata competiție a fost atât de mare pentru unii, încât nimic nu i-a putut ține departe de locul preselecțiilor.

Luni, 14.07.2014, 12:05
Hell's Kitchen - cel mai INTENS show culinar din toate timpurile! Chef Gordon Ramsay "Nu ești decât tu și propria farfurie!"

Hell's Kitchen - cel mai INTENS show culinar din toate timpurile! Chef Gordon Ramsay "Nu ești decât tu și propria farfurie!"

Unul dintre cei mai faimoși Chefi, Gordon Ramsay, îi supune pe tinerii bucătari la provocări riguroase pentru a stabili care merită să câștige marele premiu, propriul restaurant

Marti, 24.06.2014, 11:05
Doamne, cum să mănânci așa ceva? Cele mai SCÂRBOASE preparate sunt considerate "delicatese"

Doamne, cum să mănânci așa ceva? Cele mai SCÂRBOASE preparate sunt considerate "delicatese"

O, Doamne! Asta îți vine să exclami după ce vezi imaginile de mai sus.

Duminica, 08.06.2014, 11:46
Decizie dificilă pentru jurați! ”Este cea mai spectaculoasă masă!”

Decizie dificilă pentru jurați! ”Este cea mai spectaculoasă masă!”

Au fost două ore pline de emoţii! Cei 12 finalişti au terminat platoul, iar acum aşteaptă jurizarea!

Luni, 02.06.2014, 22:15
Finaliștii Next Star degustă preparatele. Oare au reușit să-i impresioneze?

Finaliștii Next Star degustă preparatele. Oare au reușit să-i impresioneze?

Cei trei jurați au trecut pe rând pe la mesele fiecărui concurent și au degustat cu poftă din preparatele atent alese pentru ei

Luni, 02.06.2014, 21:06
Vântul, inamicul numărul unu al finaliștilor Junior Chef

Vântul, inamicul numărul unu al finaliștilor Junior Chef

Nu timpul scurt sau complexitatea preparatelor le-au fost dușmani de temut juniorilor, ci tocmai vântul

Luni, 02.06.2014, 20:52
Horia Vîrlan gătește tradițional! Echipa sa a gătit preparate cu specific românesc

Horia Vîrlan gătește tradițional! Echipa sa a gătit preparate cu specific românesc

Să revenim totuși pe meleagurile noastre, unde echipa lui Horia a găti ceva specific românesc

Luni, 26.05.2014, 21:10
Lora, Corina, Connect-R și Cosmin Seleși sunt răsfățați de juniori! Oare cu ce impresii vor rămâne?

Lora, Corina, Connect-R și Cosmin Seleși sunt răsfățați de juniori! Oare cu ce impresii vor rămâne?

Musafirii juniorilor s-au adunat cu mic cu mare pentru a savura cele mai gustoase preparate

Luni, 26.05.2014, 21:00
Trei echipe, patru oaspeți! Concurenții se pregătesc pentru a pofti la masa vedetele noastre

Trei echipe, patru oaspeți! Concurenții se pregătesc pentru a pofti la masa vedetele noastre

Într-un decor de poveste, după cum și Prințesa Polonic afirmă, la Manasia, cei 24 de concurenți se pregătesc să înfrunte criticile celor patru musafiri pentru care pregătesc astăzi masa

Luni, 26.05.2014, 20:50
Rareș Pop "Suntem cea mai tare echipă"

Rareș Pop "Suntem cea mai tare echipă"

Plini de încredere și entuziasm, concurenții echipei lui Horia sunt puși pe fapte mari

Luni, 26.05.2014, 20:35
Connect-R, decis să facă o schimbare în viaţa lui

Connect-R, decis să facă o schimbare în viaţa lui

„După emisiunea asta, îmi iau câteva cărţi de gătit, nu se mai poate”

Luni, 26.05.2014, 09:39
Vizante a dat în mintea copiilor. Nu atinge pământul cu picioarele

Vizante a dat în mintea copiilor. Nu atinge pământul cu picioarele

Marius Florea Vizante a demonstrat la preselecţiile show-ului că poate fi juratul „Crizante”, „Improvizante”, după cum copiii i-au zis, sau chiar un mare bucătar care a scris cărţi de bucate

Joi, 08.05.2014, 12:29
Pentru că românul e gurmand! Preparate realizate fără foc, prezentate cu fast

Pentru că românul e gurmand! Preparate realizate fără foc, prezentate cu fast

A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju.

Duminica, 27.04.2014, 21:22
Preparate realizate fără foc

Preparate realizate fără foc

A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju

Duminica, 27.04.2014, 19:38
Vizante şi-a găsit naşul la „Junior Chef”. Vezi cum a fost păcălit actorul

Vizante şi-a găsit naşul la „Junior Chef”. Vezi cum a fost păcălit actorul

La preselecţiilor „Junior Chef”, copiii au demonstrat că au îndemânare, pasiune şi talent în bucătărie, dar şi că sunt haioşi, puşi pe şotii, făcându-i de cele mai multe ori pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, să râdă în hohote

Luni, 14.04.2014, 08:06
Atenţie! Carnea şi preparatele luate din piaţă pot îmbolnăvi!

Atenţie! Carnea şi preparatele luate din piaţă pot îmbolnăvi!

Aproape că nu mai ştim ce punem pe masă! Carnea şi preparatele luate din piaţă, de la magazinul din colţ sau de la supermarket pot îmbolnăvi, în loc să hrănească.

Vineri, 14.03.2014, 08:52
Rareș Pop, un copil cu talent la gătit, face niște preparate delicioase

Rareș Pop, un copil cu talent la gătit, face niște preparate delicioase

După ce a debutat în forță luni, la ”Junior Chef”, Rareș Pop a venit la ”Neatza”, unde i-a răsfățat pe matinali cu preparatele lui

Joi, 13.03.2014, 11:14
FOTO! Uimitor! Feluri principale cu gust de desert

FOTO! Uimitor! Feluri principale cu gust de desert

Brutărița Nikki Dixon și-a deschis propria afacere creând preparate care arată savuros dar care conțin doar blat, gem și glazură

Vineri, 10.01.2014, 14:55
Duel: Concurenţii trebuie să gătească preparate cu bere

Duel: Concurenţii trebuie să gătească preparate cu bere

Concurenţii "Top Chef" trebuie să gătească la duel preparate pe bază de bere.

Luni, 06.01.2014, 22:24
Cât au consumat românii de sărbători

Cât au consumat românii de sărbători

Preparatele de Crăciun tradiţionale sunt un adevărat "bombardament gastronomic" chiar şi pentru cei cu antrenament în ale mâncării. Câte alimente au consumat românii de sărbători, aflaţi de la George Ciubotaru.

Joi, 02.01.2014, 17:30
Proba "de foc" fără foc încinge spiritele concurenților

Proba "de foc" fără foc încinge spiritele concurenților

În competiția culinară au mai rămas doar șase concurenți, care vor fi supuși în seara aceasta la o probă "de foc" în care au libertate la gătirea preparatului lor, provocarea constând în lipsa preparării termice

Luni, 30.12.2013, 20:59
Jurizarea preparatelor

Jurizarea preparatelor

Duminica, 29.12.2013, 09:35
Și mâncarea are moda ei. Topul preparatelor retro de sărbători

Și mâncarea are moda ei. Topul preparatelor retro de sărbători

Demodat, vintage, retro, trei cuvinte care ne duc cu gândul la ceva la modă în trecut, dar care începe să revină în trend. Cu toate acestea, nu toate mâncărurile bune la un moment dat sunt bine primite astăzi

Vineri, 20.12.2013, 13:22
Echipele îşi aleg preparatele

Echipele îşi aleg preparatele

Echipele îşi aleg preparatele pentru servirea celor din echipa de fotbal Astra.

Luni, 16.12.2013, 10:10
Un sculptor chinez a realizat preparate din piatră

Un sculptor chinez a realizat preparate din piatră

Un sculptor a stabilit un record nou prin realizarea a 143 de preparate din piatră

Miercuri, 11.12.2013, 15:20
Echipele află ce preparate trebuie să gătească pentru familia Reghecampf

Echipele află ce preparate trebuie să gătească pentru familia Reghecampf

Echipele află ce preparate trebuie să gătească pentru familia Reghecampf.

Luni, 25.11.2013, 12:00
Preparatele care au făcut furori în 2013

Preparatele care au făcut furori în 2013

Cele mai grozave preparate, din anul ce aproape s-a sfârșit, reflectă trendul restaurantelor momentului din America

Joi, 21.11.2013, 10:40
Andreea Marin a gătit alături de concurenți! Zâna a folosit mașina de feliat

Andreea Marin a gătit alături de concurenți! Zâna a folosit mașina de feliat

În ediţia a patra de "Top Chef”, invitatul special va fi Andreea Marin, le-a dat bucătarilor o măna de ajutor la pregătirea preparatelor.

Luni, 11.11.2013, 13:40
Echipa condusă de Alex prezintă preparatele invitaților

Echipa condusă de Alex prezintă preparatele invitaților

Andreea Marin și restul invitaților au degustat din preparatele echipei conduse de Alexandru Iacob.

Luni, 11.11.2013, 12:05
Andreea Marin degustă din preparatele echipei conduse de Mirela

Andreea Marin degustă din preparatele echipei conduse de Mirela

Andreea Marin a degustat din preparatele echipei conduse de Mirela Ivașcu

Luni, 11.11.2013, 12:00
Top Chef: Jurizarea celui de al patrulea duel

Top Chef: Jurizarea celui de al patrulea duel

"Sper ca am reusit, eu zic ca am reusit. Pleaca Liliana, eu mai am multe de demonstrat. Asta este doar inceputul" declara  Marcel.

Luni, 28.10.2013, 22:27
Neatza| Reteta lui Vladutz: Ikebana din salata verde si morcovi

Neatza| Reteta lui Vladutz: Ikebana din salata verde si morcovi

Vladutz a vrut sa ne uimeasca in aceasta dimineata si ne-a surprins cu o ikebana din salata verde si morcovi. Vezi cum poti prepara reteta

Marti, 22.10.2013, 09:53
Neatza| Reteta lui Vladutz: Salata frantuzeasca de somon

Neatza| Reteta lui Vladutz: Salata frantuzeasca de somon

Vladutz s-a gandit sa ne prepare o gustare mai speciala si a ales salata frantuzeasca de somon. Vezi cum poti prepara reteta

Joi, 17.10.2013, 09:22
Neatza cu Razvan si Dani! Reteta lui Vladutz: Galuste gratinate

Neatza cu Razvan si Dani! Reteta lui Vladutz: Galuste gratinate

Vladut ne-a mai pregatit o bunatate: galuste gratinate, alaturi de un sos de toamna, plin de aroma, facut din rosii foarte bine coapte. Iata cum poti prepara aceasta reteta!

Luni, 09.09.2013, 11:50
Jyoti Amge a incercat costumul popular romanesc: "Poate ma mut in Romania"

Jyoti Amge a incercat costumul popular romanesc: "Poate ma mut in Romania"

Jyoti Amge s-a indragostit iremediabil de Romania. Dupa ce a schimbat sari-ul pe costumul popular romanesc, micuta indianca a spus ca se gandeste serios sa se mute in Romania.

Miercuri, 04.09.2013, 00:26
FOTO! Cosmin Tudoran start in Bucuresti ca...pizzer!

FOTO! Cosmin Tudoran start in Bucuresti ca...pizzer!

Inainte de a avea un succes incredibil cu Ca$$a Loco, Cosmin Tudoran si-a inceput drumul in capitala cum nici nu ati crede. Primul job al artistului in Bucuresti a fost acela de pizzer intr-un cunoscut lant de fast food-uri, iar salariul primit a fost de nici mai mult si nici mai putin de 800 lei.

Joi, 29.08.2013, 15:57
Printul Charles a fost asteptat cu preparate traditionale si cu suc natural din flori de soc

Printul Charles a fost asteptat cu preparate traditionale si cu suc natural din flori de soc

Mostenitorul tronului britanic a poposit din nou in Romania. S-a oprit in Miclosoara, la prietenul sau, contele Kalnoki. Acesta l-a asteptat cu preparate traditionale si cu suc natural din flori de soc.

Vineri, 31.05.2013, 07:33
Cozonacii, printre cele mai vandute preparate in aceasta perioada

Cozonacii, printre cele mai vandute preparate in aceasta perioada

Agitatie mare printre gospodinele si bucatarii din toata tara, in Sambata Mare! Dis de dimineata, in Bran, gospodinele s-au pus pe framantat sute de cozonaci cu nuca din plin, cei mai cautati si ravniti de-acolo!

Duminica, 05.05.2013, 09:32
Românii aflaţi peste hotare sărbătoresc Paştele ca acasă

Românii aflaţi peste hotare sărbătoresc Paştele ca acasă

Milioane de români aflaţi peste hotare se pregătesc şi ei să celebreze Paştele. La miezul nopţii, vor fi la slujba de înviere, iar mâine, vor aşeza pe masă preparate ca acasă, în ţara natală. Drobul şi friptura de miel, ba chiar şi...

Sambata, 04.05.2013, 18:10
Bucatarie mediteraneana si "touch" frantuzesc... Joseph Hadad a deschis primul restaurant in Bucuresti!

Bucatarie mediteraneana si "touch" frantuzesc... Joseph Hadad a deschis primul restaurant in Bucuresti!

Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteraneana si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala. Zeci de personalitati, oameni din fotbal, vedete de televiziune si oameni de afaceri au venit sa ii guste preparatele de top.

Vineri, 26.04.2013, 17:02
Diferentele dintre carnea de cal si cea de vita

Diferentele dintre carnea de cal si cea de vita

Desi intre carnea de vita si cea de cal sunt diferente mari, putini sunt in stare sa le deosebeasca. Cel mai probabil pentru ca cei mai multi romanii n-au vazut in viata lor o bucata de carne de cal. Unii ar face insa orice sa puna in farfurie carne...

Vineri, 22.02.2013, 07:23
Neatza cu Razvan si Dani: Ce este bucataria moleculara

Neatza cu Razvan si Dani: Ce este bucataria moleculara

Bucataria moleculara studiaza, in special, procesul prin care este gatita o mancare, si combina fizica si chimia pentru obtinerea unor preparate inedite. Prin acest mod de a gati se pot obtine inghetata fierbinte, friptura sub forma de jeleu sau dulciuri efervescente.

Marti, 19.02.2013, 12:51
Preparate inedite cu ajutorul bucatariei moleculare

Preparate inedite cu ajutorul bucatariei moleculare

Ruxandra Luca, omul informat de la Neatza, ne prezinta un material despre bucataria moleculara

Marti, 19.02.2013, 08:35
Mii de oameni au participat la Festivalul Clatitelor de la Prejmer

Mii de oameni au participat la Festivalul Clatitelor de la Prejmer

Festival de-ti ploua-n gura! Mii de clatite s-au infulecat astazi, la Prejmer, in judetul Brasov. Dulci sau sarate, cu fructe, legume, carne sau branzeturi, clatitele merita o sarbatoare numai a lor, mai ales ca sunt desertul preferat al romanilor.

Duminica, 10.02.2013, 20:29
Concurs de preparate traditionale din carne de porc

Concurs de preparate traditionale din carne de porc

A fost concurs de taiat porci in Napkor, la vecinii nostri unguri. Si de taiat, dar. si de preparat. 30 de echipe din Ungaria, dar si din Romania, s-au intrecut care-cum face preparatele din porc mai gustoase. Si nu ne-am lasat deloc pana nu ne-am ales...

Duminica, 20.01.2013, 19:48
Romanii au cumparat de Craciun 7,5 milioane de cozonaci

Romanii au cumparat de Craciun 7,5 milioane de cozonaci

Cozonacii, vinul si carnea de porc au fost cele mai cautate, iar comerciantii deja isi fac sperante de castiguri mai mari decat anul trecut.

Joi, 27.12.2012, 20:11
x