Natalia Garohovscaia este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Alberto Adir, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat.
Din Ucraina, cu dragoste! Natalia Garohovscaia vrea să câștige titlul de „Gazda Perfectă”, cu un meniu specific vecinilor din nord. Oare ce părere vor avea invitații despre preparatele alese de concurentă?
Natalia Garohovscaia este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Alberto Adir, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat. Nici nu a început bine servirea că unii dintre invitaţi au şi început să-şi arate nemulţumirea.
Natalia Garohovscaia este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Alberto Adir, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat.
Natalia Garohovscaia este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Alberto Adir, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat. Iată ce meniu a ales acesta.
După mai multe comentarii răutăcioase la adresa preparatului, Alexandru Mihăilescu, gazda zilei, l-a dat afara pe Alberto Adir!
Alexandru Mihăilescu este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alberto Adir și Iulia Ignat. Iată ce meniu a ales acesta.
Alexandru Mihăilescu este "Gazda Perfectă" din această ediție pentru Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alberto Adir și Iulia Ignat. Iată ce meniu a ales acesta.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Simona Zaharia. Alberto Adir , Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat vor gusta și se vor pronunța la final.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Simona Zaharia. Alberto Adir , Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat vor gusta și se vor pronunța la final.
Concurenții au criticat dur preparatele lui Alberto Adir. Iată ce note a primit acesta.
Concurenții au criticat dur preparatele lui Alberto Adir. Iată ce note a primit acesta.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Alberto Adir. Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat vor gusta și se vor pronunța la final.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Alberto Adir. Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat vor gusta și se vor pronunța la final.
Alberto Adir a intrat în bucătărie și are doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniu. Concurentul este hotărât să-i dea pe spate pe invitații lui cu cele mai delicioase preparate.
Alberto Adir a intrat în bucătărie și are doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniu. Concurentul este hotărât să-i dea pe spate pe invitații lui cu cele mai delicioase preparate.
Alberto Adir este „Gazda Perfectă” din această ediție pentru Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat. Iată ce meniu a ales acesta.
Alberto Adir este `Gazda Perfectă” din această ediție pentru Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Iulia Ignat. Iată ce meniu a ales acesta.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Iulia Ignat. Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Alberto Adir nu par foarte încântați de ceea ce le-a gătit Iulia.
A sosit momentul degustării preparatelor pregătite de Iulia Ignat. Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu și Alberto Adir nu par foarte încântați de ceea ce le-a gătit Iulia.
Iulia Ignat are doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniu. Cum se va descurca și cum vor ieși preparatele.
Iulia Ignat are doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniu. Cum se va descurca și cum vor ieși preparatele.
În plin sezon turistic, sute de angajaţi în restaurantele de pe litoral muncesc de dimineaţa până seara aşa încât clienţii să fie mulţumiţi şi să revină acolo. Acolo se rulează cantităţi impresionante de mâncare: mii de ouă, tone de legume şi sute de litri de ciorbă care ajung pe mesele turiştilor.
Miercuri, 10.07.2019, 15:52
Bilanţ îngrijorător. Hotelierii sunt nevoiţi să arunce zilnic, tone de mâncare la gunoi
Miercuri, 10.07.2019, 13:53
Dacă nu v-aţi făcut planuri pentru weekend, vă dăm noi un pont. Braşovul vă aşteaptă cu un festival culinar de excepţie. Sub Tâmpa, la răcoare, comercianţii se întrec în preparate tradiţionale, dar şi bunătăţi cu iz mediteranean....
Vineri, 28.06.2019, 07:55
Ne-am obişnuit să gătim dovleceii în fel şi chip! Însă nu este cazul să ignorăm nici florile de dovleac. Pentru cei care locuiesc în zona mediteranei, acestea sunt un adevărat deliciu. Iar bucătarii români au învăţat, la rând lor, cum...
Sambata, 22.06.2019, 13:14
Lucsandra Săndulescu, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a stat de vorbă cu Daniela, una dintre puținele femei sommelier, și George, specialistul în cocktailuri. Cei doi ne-au învățat ce fel de vin se potrivește lângă bucatele din...
Chef Marius și instructorul de fitness Diana Stejereanu ne învață ce să mâncăm în vacanță ca să fim în formă. Specialiștii în nutriție și sport ne arată, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, ce să punem în farfurie ca să nu ne îngrășăm.
Chef Marius și instructorul de fitness Diana Stejereanu ne învață ce să mâncăm în vacanță ca să fim în formă. Specialiștii în nutriție și sport ne arată, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, ce să punem în farfurie ca să nu ne...
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a aflat care sunt cele mai gustoase preparate din pește.
În vizita pe care o va face în România, Papa Francisc va avea puţin timp „să savureze mâncarea românească", deoarece va fi mai tot timpul în mişcare. Reprezentanţii Bisericii Catolice din România spun însă că meniul Suveranul Pontif va fi unul cu specific italienesc.
Vineri, 31.05.2019, 09:59
Bucătăria grecească este extrem de diversificată. În ultimii ani, tot mai mulți români caută în restaurante preparate cu specific grecesc.
Bucătăria românească îi atrage pe străini, într-atât încât vor să înveţe cum să gătească corect reţetele tradiţionale. Printre favorite se numără: balmoşul, sarmalele cu păsat şi chiar pomana porcului. În capitală, străinii au...
Duminica, 12.05.2019, 19:32
Brânză maturată cu cărbune vegetal, salamuri crud-uscate sau dulceţuri delicate din flori de liliac. Sunt doar câteva dintre delicatesele pe care le-au creat în ultimele luni producătorii români care vor să-şi suprindă clienţii cu gusturi...
Duminica, 12.05.2019, 09:25
Un festin culinar este momentul în care nu ştii ce să mai alegi şi ai mânca de toate. De astă dată, fructe de mare sau doar o parte din ele. Festivalul Scoicilor se întoarce la Constanța pentru a deschide sezonul dedicat lor la malul mării....
Sambata, 11.05.2019, 09:55
Peste 20 de tone de peşte, preparate şi conserve din peşte, care erau alterate sau depozitate în condiţii improprii sau care prezentau data durabilităţii minimale depăşită au fost retrase de la vânzare în urma unor controale făcute, în aprilie, de Protecţia Consumatorilor.
Joi, 09.05.2019, 11:48
În prag de summit, Sibiul demonstrează că merită şi titlul de capitala gastronomică a Europei. Sute de turişti se bucură de un festin în stradă, unde bucătarii prepară în faţa lor reţete internaţionale, într-o reinterpretare pur...
Miercuri, 08.05.2019, 19:34
Au avut parte de cele mai delicioase preparate pescăreşti, toate pregătite cu atenţie de bucătari iscusiţi. Festivalul racilor şi al fructelor de mare a atras gurmazii ca un magnet.Scoici, sau biban roşu de mare au fost doar câteva dintre...
Luni, 06.05.2019, 08:06
Marți seară, premiera sezonului special Chefi la cuțite a strâns în platoul celui mai iubit show culinar mătuși, bunici, nepoți, copii, sau chiar gemeni, toți reuniți de aceeași pasiune pentru gătit.
Puţini mai ştiu câte beneficii are măcrişul şi că este un adevărat medicament pentru sănătate! Demult, această plantă era cunoscută ca remediul perfect pentru detoxifiere, însă în prezent este aproape dată uitării. O mai cultivă...
Luni, 15.04.2019, 09:14
La poalele munţilor Bucegi, bucătarii din restaurantele de pe Valea Prahovei pregătesc meniuri inedite de Paşte, Chiar şi pentru cei care nu consumă miel. Pe lângă meniurile tradiţionale, cei mai talentaţi chefi caută să îşi surpindă...
Miercuri, 03.04.2019, 19:40
Radu Ionescu a venit in platoul Observator și ne-a spus cum a reușit să devină unul dintre cei mai vogă chefi
Vineri, 29.03.2019, 13:08
Ediţia de primăvară de Food Truck Festival vine cu reţete inventate de tip street food! Burgerii, clătitele şi canolli sunt produsele preparate de gurmanzi!
Chef Cristian Andrei Olteanu, marele câștigător Chefi la Cuțite sezonul patru, se alătură echipei Star Matinal! Acesta ne va pregăti, în fiecare zi, câte un preparat delicios.
Luni, 11.03.2019, 08:29
În weekend bucureştenii au sărbătorit venirea primăverii! Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă, câţiva dintre ei au ieşit în parc şi s-au delectat cu produse tradiţionale româneşti şi dulciuri de cea mai bună calitate!
Gurmanzii au ocazia, în acest weekend, să exploreze, la Sibiu, "Gusturile iernii". Îi aşteaptă 3 zile cu mâncare tradiţională, demonstraţii culinare şi concursuri de gătit ca la mama acasă. Toate preparatele vin din curţile producătorilor...
Vineri, 22.02.2019, 19:49
Nicoleta Voica şi soţul ei Alin şi-au luat inima în dinţi şi au intrat în bucătărie ca să înfrunte un alt cuplu celebru. Este vorba despre Diana Matei, solista tarafului Cleante şi soţul său Marian. Vedetele au preparat reţete ieftine...
Vineri, 15.02.2019, 18:15
Invitaţi din toată lumea s-au adunat, noaptea trecută, la Sibiu, pentru a vedea cât de sofisticată poate fi bucătăria ciobănească. Festinul, organizat cu ocazia desemnării judeţului drept regiune gastronomică europeană, a avut în centru...
Joi, 14.02.2019, 19:31
Val de arome la Satu Mare! Într-un decor autentic românesc, zeci de bucătari s-au întrecut în bucate tradiţionale din carne de porc. Cârnaţi, friptură, varză cu slănină.au fost absolut delicioase. Iar pofticioşii au gustat din toate.
Duminica, 10.02.2019, 09:21
Tot mai mulţi patroni de restaurante prind gustul preparatelor bio. Legumele vin din grădinile micilor producători locali, iar carnea din ferme proprii sau din gospodăriile oamenilor.
Marti, 05.02.2019, 19:26