De luna viitoare vom plăti mai mult pentru produsele din carne. Scumpirea se anunţa încă din luna decembrie. Acum, însă, producătorii de carne au pus-o pe foaie. Au trimis listele cu noile preţuri către magazine.
Joi, 09.02.2017, 19:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu nume de desene animate -"Tom şi Jerry" - două preparate cu o "barieră" de salată
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă cu nume de desene animate -"Tom şi Jerry" - două preparate cu o "barieră" de salată
Chef Ralu ne arată cum să preparăm o tartă sănătoasă cu urdă și legume
Joi, 05.01.2017, 10:59Mâncarea românească face furori printre străini. Preparatele tradiţionale de Crăciun se află în topul celor mai căutate meniuri din lume şi sunt considerate cele mai gustoase.
Vineri, 23.12.2016, 14:12Chef Raluca ne arată cum să preparăm cele mai frumoase dulciuri pentru Crăciun
Marti, 20.12.2016, 09:57Astăzi are loc cea de a-patra ediţie a festivalului Asia Fest! Şi aşa cum ne-a obişnuit Alex Dobreanu ne arată cele mai gustoase mancăruri şi dulciuri asiatice.
Vineri, 11.11.2016, 15:43Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea degustă preparatele concurenților care au intrat la duel.
Gospodinele mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Viitoarele mirese mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Artiștii și designerii mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Nu ai cum să comanzi la un restaurant, dacă nu răsfoieşti meniul! Dar ce se întâmplă dacă majoritatea denumirilor vă sunt necunoscute?
Marti, 01.11.2016, 20:10Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea degustă preparatele concurenților care au intrat la duel.
Proba duelului de luni seara i-a pus pe concurenții de la „Chefi la cuțite” în fața unei noi provocări.
Chiar dacă foarte multă lume crede că nu putem beneficia de avantajele legumelor decât dacă le mâncăm proaspete, iată că situaţia nu stă chiar aşa. În special dacă legumele nu sunt chiar foarte-foarte coapte.
Marti, 27.09.2016, 20:11Preparatele sunt dintre cele mai diverse, iar simplitatea de multe ori își arată eficiență. Următorii trei concurenți au adus în fața chefilor muschi de porc cu garnitură de piure de cartofi, un papricaș de pui reinventat, dar și un amestec...
Preparatele sunt dintre cele mai diverse, iar simplitatea de multe ori își arată eficiență. Următorii trei concurenți au adus în fața chefilor muschi de porc cu garnitură de piure de cartofi, un papricaș de pui reinventat, dar și un amestec de pepene galben, usturoi, mazăre.
Când vine vorba de mâncare există două abordări. Cea clasică, în care preparatele celebre sunt ridicate de bucătari la nivel de artă. Şi cea. altfel. Cea care îmbină ingrediente inedite, exclusiviste şi texturi diferite.
Luni, 08.08.2016, 20:14Chef Sorin Bontea este clarvăzător. Acesta ghicește toate preparatele făcute de concurenți în audiții.
Cei care vor degusta și juriza sunt familiile concurenților. Aceștia vor gusta, vor analiza farfuriile fiecărei echipe și la final vor vota și vor decide ce echipă este câștigătoare și care echipe se vor înfrunta la duel.
La prima probă din această emisiune, cei trei chefi şi echipele lor au avut de gătit CARNE.
Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au ales preparatele. A început întrecerea!
A treia probă din concurs îi aduce pe cei trei chefi și echipele lor în fața celei de-a treia provocări: fiecare echipă trebuie să gătească preparate de post. Chefii nu au voie să îi ajute sau să deguste mâncarea lor, ci doar să îi...
Cei care vor degusta și juriza sunt preoți, călugări și studenți la teologie, cei mai mari specialiști în domeniul preparatelor de post. Aceștia vor gusta, vor analiza farfuriile fiecărei echipe și la final vor vota și vor decide ce echipă...
A doua probă din concurs îi aduce pe cei trei chefi și echipele lor în fața celei de-a doua provocări: fiecare echipă trebuie să gătească preparate de fast food. Chefii nu au voie să îi ajute sau să deguste mâncarea lor, ci doar să îi...
Cei care vor degusta și juriza sunt 11 studenți, cei mai mari specialiști în domeniul preparatelor de tip fast-food. Aceștia vor gusta, vor analiza farfuriile fiecărei echipe și la final vor vota și vor decide ce echipă este câștigătoare...
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 22:57Luni, 7 martie, de la 20.30, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul competiției „Chefi la cuțite”. Prima etapă a show-ului va aduce în fața celor trei concurenții care speră să treacă de preselecții doar pe baza farfuriei pe care o au de gătit într-o oră.
Duminica, 06.03.2016, 09:58Luni, 7 martie, de la 20.30, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul competiției „Chefi la cuțite”. Prima etapă a show-ului va aduce în fața celor trei concurenții care speră să treacă de preselecții doar pe baza farfuriei pe care o au de gătit într-o oră.
Duminica, 06.03.2016, 09:57Gina Pistol se potrivește perfect în bucătăria de la ”Chefi la cuțite”.
Gina Pistol se potrivește perfect în bucătăria de la ”Chefi la cuțite”.
Vineri, 26.02.2016, 14:32Delikat a lansat o gama de produse, respectiv conserve si sosuri de rosii, bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sos de rosii. Sunt produse versatile, ideale pentru pregatirea unei game foarte variate de preparate. Au gustul...
Joi, 25.02.2016, 13:31Descoperirile arheologice ne spun multe despre modul în care egiptenii se închină, sărbătoresc sau îi plâng pe cei decedaţi, însă tot aceste descoperiri ne dau indicii şi despre cum și ce mânca această civilizație complexă.
Restaurantul cu trei stele "Hof van Cleve" din Kruishoutem (Flandra, Belgia) al lui Peter Goossens a obţinut o nouă distincţie de prestigiu, de această dată de la influentul site culinar WBP Stars.
Vineri, 29.01.2016, 14:12Cu toată euforia lor, sărbătorile au un mare dezavantaj, abuzul culinar. De pe masa de Crăciun si pana dupa Revelion se consuma foarte multe preparate grele pentru organism. Iata care sunt recomandarile!
Miel n-o să fie totuşi pe masa de Crăciun. E vremea piftiilor, a salatei de boeuf şi a fripturilor de porc. Gospodinele din toate colţurile ţării prepară cele mai gustoase bucate, după reţete moştenite de la bunici.
Joi, 24.12.2015, 19:22În opinia cercetătorilor germani, cei care se uită la poze cu tot felul de preparate apetisante se simt tentaţi să mănânce, chiar dacă nu sunt simt nicio senzaţie de foame.
Joi, 05.11.2015, 20:14Sute de vânători din toată ţara şi chiar din străinătate s-au adunat ieri în judeţul Arad ca să participe la Festivalul Vânătorilor. Iar spectacolul a atras la fel de mulţi spectatori. Gazdele au pregătit o serie de surprize dar şi...
Luni, 21.09.2015, 16:38Este recunoscută pentru silueta de invidiat, însă Flavia Mihăşan, vecina sexy de la "Neatza", este o adevărată gurmandă.
Miercuri, 16.09.2015, 11:00Este recunoscută pentru silueta de invidiat, însă Flavia Mihăşan, vecina sexy de la "Neatza", este o adevărată gurmandă.
După ce au alergat prin magazin pentru a se aproviziona, concurenții trebuie să prepare farfuriile cu care să se prezinte în fața celor trei Chefi. Numărătoarea inversă anunță finalul și cele două echipe sunt chemate, pe rând, pentru a-și prezenta "operele"
Marti, 07.04.2015, 14:15Tema serii este "standarde înalte" iar cele două echipe trebuie să gătească un meniu complet, care să se încadreze. Având un avantaj de la proba anterioară, băieții vor putea începe cu 20 de minute mai devreme decât echipa roșie, în care Tudor se integrează
Marti, 31.03.2015, 14:32Contrar a tot ceea ce ştiam până acum, există legume care sunt mult mai bune atunci când sunt gătite. Asta nu înseamnă că trebuie sufocate în ulei şi prăjite la temperaturi uriaşe. Şi nici măcar atunci când sunt fierte, nu trebuie...
Miercuri, 18.03.2015, 20:22O zi excelentă este atunci când alegi să-ţi răsfeţi papilele cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti astăzi tagliatele cu chiftele.
O zi excelentă este atunci când alegi să-ţi răsfeţi papilele cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti astăzi tagliatele cu chiftele.
Miercuri, 18.02.2015, 08:14Duminică noapte, la Hotelul Hilton din Beverly Hills, actorii prezenți la Globurile de Aur vor fi răsfățați cu un meniu de cinci stele
Miercuri, 07.01.2015, 16:24Ai fi crezut că e imposibil ca nişte câini să stea cuminţi în preajma unei pisici, însă acest lucru este posibil şi este prezentat într-un videoclip emoţionant.
Vineri, 19.12.2014, 11:10După o serie de garnituri eșuate, Angi este mustrată de Chef Florin într-un mod dur "E cel mai bun! E exact cum ești tu! Nesărată și doar cu rapoarte! Altceva nu știi"
Luni, 03.11.2014, 15:04Echipa albastră este stresată. Pe Ovidiu nu se poate conta, iar colegii sunt nemulțumiți de acest lucru. Scos din sărite, chef Florin i-a reproșat faptul că nu știe să lucreze în echipă.
Luni, 13.10.2014, 13:42Haosul pare că a devenit stăpân în bucătărie. Chef Florin Dumitrescu pare că își iese iar din minți. Tensiunea crește în ambele echipe.
Luni, 13.10.2014, 13:19