Vladut gateste: "Marmelada dietetica din mere si prune".
Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta pe baza de ficat de gasca si sos de prune.
Luni, 31.01.2011, 00:00
Cei care mananca morcovi sau fructe bogate in carotenoizi devin mai atractivi din punct de vedere fizic, se arata intr-un nou studiu al cercetatorilor britanici de la universitatile St. Andrews si Bristol.
Luni, 17.01.2011, 00:00
Dani se intreaba de ce rade Daniela Crudu fara motiv
Preparare: prima oara se rumenesc mai multe seminte de floarea-soarelui, pentru a da o aroma speciala tigaii in care se va prepara felul de mancare. Separat, se taie mai multe prune in felii subtiri. Se ia apoi un ficat gras de gasca, se curata de...
Marti, 16.11.2010, 14:56
Prunele sunt surse de fier: 2 mg la 100 g. Motiv pentru care profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, spune ca prunele ne ajuta sa prevenim anemia feripriva (lipsa de fier din organism).
Marti, 05.10.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Galuste cu prune"
Razvan si Dani fac azi o emisiune despre ce vor colegi lor
Foarte cautate in acest sezon, prunele ne imbie prin aroma si culoarea lor. Aceste fructe sunt o sursa importanta de sanatate si vitalitate, reprezentand metoda ideala de tratament naturist in cazul diverselor afectiuni.
Vineri, 17.09.2010, 00:00
Daniela Crudu dupa primele ei cercetari din punct de vedere stintific este timpul potrivit de facut prunele
In Harghita are loc zilele acestea festivalul prunelor, iar cel mai cautat produs este bineinteles palinca. Peste 30 de sortimente sunt prezentate acolo de producatori.
Duminica, 12.09.2010, 08:29
Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...
Gheorghe Mencinicovschi a vorbit la Neatza despre astenila de toamna.
Miercuri, 08.09.2010, 00:00
Reprezinta o excelenta sursa de substante nutritive necesare sanatatii. Consumate crude, prunele sunt o sursa naturala de vitamine si minerale, dar multe din proprietatile lor se pastreaza si atunci cand sunt gatite
Duminica, 15.08.2010, 00:00