Preparare: prima oara se rumenesc mai multe seminte de floarea-soarelui, pentru a da o aroma speciala tigaii in care se va prepara felul de mancare. Separat, se taie mai multe prune in felii subtiri. Se ia apoi un ficat gras de gasca, se curata de...
Marti, 16.11.2010, 14:56Prunele sunt surse de fier: 2 mg la 100 g. Motiv pentru care profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, spune ca prunele ne ajuta sa prevenim anemia feripriva (lipsa de fier din organism).
Marti, 05.10.2010, 00:00Vladutz gateste: "Galuste cu prune"
Vineri, 17.09.2010, 09:56Razvan si Dani fac azi o emisiune despre ce vor colegi lor
Vineri, 17.09.2010, 08:11Foarte cautate in acest sezon, prunele ne imbie prin aroma si culoarea lor. Aceste fructe sunt o sursa importanta de sanatate si vitalitate, reprezentand metoda ideala de tratament naturist in cazul diverselor afectiuni.
Vineri, 17.09.2010, 00:00Daniela Crudu dupa primele ei cercetari din punct de vedere stintific este timpul potrivit de facut prunele
Marti, 14.09.2010, 08:41In Harghita are loc zilele acestea festivalul prunelor, iar cel mai cautat produs este bineinteles palinca. Peste 30 de sortimente sunt prezentate acolo de producatori.
Duminica, 12.09.2010, 08:29Vladutz gateste: "Orez cu lapte cu sote de prune brumarii" Ingrediente: orez cu bob natural lapte zahar esenta de vanilie unt frisca naturala lichida scortisoara baton prune Orezul se spala si se infloreste in putina apa. se adauga...
Vineri, 10.09.2010, 10:00Gheorghe Mencinicovschi a vorbit la Neatza despre astenila de toamna.
Miercuri, 08.09.2010, 00:00Reprezinta o excelenta sursa de substante nutritive necesare sanatatii. Consumate crude, prunele sunt o sursa naturala de vitamine si minerale, dar multe din proprietatile lor se pastreaza si atunci cand sunt gatite
Duminica, 15.08.2010, 00:00