Antena Căutare

Articole despre siguranta

Viena -  orasul in care se traieste cel mai bine din lume

Viena - orasul in care se traieste cel mai bine din lume

In ultimele trei secole Viena a dat lumii compozitori vizionari ca Joseph Haydn, Franz Schubert si Johann Struss. Anul acesta, capitala ce vibreaza de istorie si cultura a Austriei poate sa se laude cu un alt castig: pentru al doilea an consecutiv a fost declarat cel mai bun oras de locuit al lumii.

Sambata, 29.05.2010, 00:00
Siguranta foamei!

Siguranta foamei!

Ca sa se poata atinge de banii romanilor, guvernul a cautat indelung o solutie legala. Si crede ca a gasit-o. Reducerile se fac in numele. ordinii publice si sigurantei nationale. Asta a anuntat premierul Emil Boc. Din spatele unui articol din...

Joi, 27.05.2010, 19:28
VIDEO / Vezi ce sisteme de siguranta experimenteaza Mercedes ESF

VIDEO / Vezi ce sisteme de siguranta experimenteaza Mercedes ESF

Airbag de frana sub masina? Centuri de siguranta cu airbag integrat? Sistem de miscare a scaunelor pasagerilor, cu pana la 50 de milimetri spre interiorul masinii, pentru a-i proteja in caz de impact? Sistem de comunicatie interactiv intre masinile aflate in trafic? Toate acestea si multe alte "gadget"-uri special proiectate pentru siguranta in trafic sunt imbarcate la bordul conceptului Mercedes Experimental Safety Vehicle (ESF).

Miercuri, 26.05.2010, 00:00
Bebelusul si animalul de casa, mereu sub supraveghere

Bebelusul si animalul de casa, mereu sub supraveghere

Aveti un caine de cativa ani si in curand si un bebelus este pe cale sa intregeasca familia. Ai vrea ca cel mic sa doarma in pat cu voi, dar cainele este deja un companion de somn de multi ani deja. Este sigur pentru un bebelus sa fie in acelasi pat cu un caine?

Luni, 24.05.2010, 00:00
Cum sa fii tu insati

Cum sa fii tu insati

Fetele intotdeauna pun prea mult pret pe ce cred ceilalti despre ele. Incearca sa raspunda tuturor asteptarilor: sa fie haioase in fata prietenelor, inteligente in fata profesorilor si fascinante pentru celalalt. Dar ca sa fii cu adevarat uimitoare, trebuie doar sa fii tu insati!

Sambata, 22.05.2010, 00:00
Copilul tau vrea  telefon mobil? Ce trebuie sa stii

Copilul tau vrea telefon mobil? Ce trebuie sa stii

De la ce varsta este capabil sa-l utilizeze corect? Cand constientizeaza ca un astfel de telefon trebuie folosit intr-un anume fel pentru a nu deveni nociv pentru sanatate?

Vineri, 21.05.2010, 00:00
Cum ne protejam copiii

Cum ne protejam copiii

Un bebelus aduce foarte multa bucurie intr-o familie, dar si multe complicatii. Asa e. Complicatii de tot felul. Nici nu avem timp sa le amintim pe toate. Cert e ca parintii trebuie sa fie mereu cu ochii in patru. Mai ales de cand bebelusul incepe sa...

Duminica, 16.05.2010, 09:51
Siguranta bebelusului

Siguranta bebelusului

Legea obliga soferii sa poate centura de siguranta. Daca n-o fac, e pe riscul lor. Mai grav e insa cand risca viata bebelusului. Orice copil pana in trei ani trebuie sa stea intr-un scaun special. Si in niciun caz in fata. In niciun caz in bratele...

Sambata, 15.05.2010, 09:00
VIDEO / Nu va bazati pe electronica! Un Volvo S60 cu sistem de evitare a coliziunii, facut praf in teste

VIDEO / Nu va bazati pe electronica! Un Volvo S60 cu sistem de evitare a coliziunii, facut praf in teste

Majoritatea constructorilor de masini se lauda cu siguranta pasiva si activa a modelelor lor si isi doteaza masinile cu fel de fel de "gadgeturi". Sistemele electronice, precum ESP-ul, ASR-ul sau ABS-ul, ajuta, e adevarat. Dar au si ele limitele lor, mai ales cand lucrurile sunt impinse catre limitele fizicii. Mai mult, in ultimul timp sunt promovate din ce in ce mai agresiv sistemele electronice ce preiau controlul asupra masinii in situatiile limita. Intentia e buna, dar rezultatul nu e intotdeauna cel asteptat. Chiar si in testele oficiale mai dau rateuri! Si, din pacate, in situatiile reale nu se poate da "CTRL+ALT-DELETE" si porni de la capat.

Luni, 10.05.2010, 00:00
Fii sigur/a pe tine chiar si in zilele proaste!

Fii sigur/a pe tine chiar si in zilele proaste!

Sunt unele zile in care orice-ai face, pur si simplu nu te impaci cu tine, nu te simti bine in pielea ta. Si pe urma iti trec prin cap diverse lucruri fara sens, cum ar fi: ca esti ratusca cea urata din poveste, ca esti plictisitor, ca n-ai nimic interesant. E timpul sa fii sigur/a pe tine!

Joi, 06.05.2010, 00:00
Politia: Bucurestiul, cea mai sigura capitala europeana. Dvs. va simtiti in siguranta?

Politia: Bucurestiul, cea mai sigura capitala europeana. Dvs. va simtiti in siguranta?

Inceputul saptamanii de mai a debutat cu o talharie la o banca din Bucuresti. Un barbat care purta cagula si care avea asupra sa un obiect ascutit a furat din sucursala Piraeus Bank din Nerva Traian 5.100 de lei si 1.300 de euro. Conform lui Christian Ciocan, purtatorul de cuvant a Politiei Capitalei, anchetatorii au stabilit portretul-robot al talharului si spun ca Bucurestiul, desi are la activ talharii, furturi si alte infractiuni, este cea mai sigura capitala Europeana. Vezi statistica.

Marti, 04.05.2010, 00:00
Magic Desktop, softul sigurantei copiilor

Magic Desktop, softul sigurantei copiilor

Irina Petre, cunoscuta si ca Super Nanny, a venit la Neatza pentru a prezenta Magic Desktop, cel mai premiat soft pentru copii. Programul se adreseaza copiilor intre 2 si 12 ani si ofera siguranta pe internet, parintii putand sa controleze site-urile pe care copiii le acceseaza si orele in care acestia pot naviga pe internet.

Vineri, 30.04.2010, 00:00
Masuri de siguranta rutiera

Masuri de siguranta rutiera

Salonul auto de la Geneva a oferit un bun prilej de trecere in revista a preocuparilor constructorilor si autoritatilor in materie de siguranta circulatiei pentru soferi, pasageri si pentru ceilalti participanti la trafic. Ameliorarile tin desigur de...

Marti, 27.04.2010, 07:54
Siguranta circulatiei

Siguranta circulatiei

Dar ce te faci cand chiar masina pe care scrie mare "Siguranta circulatiei" nu opreste la trecerea de pietoni? Fix asta se vede in poza zilei de astazi, care vine de la Cluj. Traian, ne-a trimis aceasta fotografie in care masina de politie uita sa dea...

Miercuri, 14.04.2010, 06:51
Masuri de siguranta la Metrou

Masuri de siguranta la Metrou

Romani nu sunt foarte speriati de atentatele de la Moscova

Marti, 30.03.2010, 23:21
Siguranta precara in spitale

Siguranta precara in spitale

Am vazut ca securitatea e o problema in spitalele din Romania, atat pentru medici, cat si pentru pacienti. Oricate masuri s-ar lua, cu greu pot fi opriti cei care sunt inarmati si agesivi.

Marti, 02.03.2010, 20:08
Badea: "Belitul ochilor iti salveaza viata, fii prezent"!

Badea: "Belitul ochilor iti salveaza viata, fii prezent"!

Mircea Badea nu crede ca cineva poate sa fie in siguranta pe strada vreun moment si ii sfatuieste pe toti sa fie cat mai atenti la tot ce se intampla in jurul lor.

Vineri, 26.02.2010, 11:08
Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa al II-lea Razboi Mondial

Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa al II-lea Razboi Mondial

Dupa comunism si perioada de tranzitie, romanii se confrunta cu o noua perioada nefasta, este de parere premierul Emil Boc. De altfel aceasta din urma este chiar mai grea decat primele doua.

Miercuri, 24.02.2010, 00:00
Cum sa fii in siguranta pe partie

Cum sa fii in siguranta pe partie

Suntem in plin sezon de schi, dar stiti despre ce n-am vorbit niciodata? Despre cum sa fii in siguranta pe partie. Schiul nu-i un sport usor si, pentru incepatori, poate fi unul chiar periculos, daca nu-si iau toate masurile de precautie. Cum evitam...

Vineri, 05.02.2010, 11:23

Ultimele știri

x