Antena Căutare

Articole despre sos din fructe de padure

Pulpe de curcan la cuptor cu sos din fructe de pădure și cartofi noi cu rozmarin

Pulpe de curcan la cuptor cu sos din fructe de pădure și cartofi noi cu rozmarin

Pentru un prânz delicios și copios este chiar perfectă rețeta Pulpe de curcan la cuptor cu sos din fructe de pădure și cartofi noi cu rozmarin, cu gust dulce-picant.

Luni, 07.10.2019, 21:29
Alivenci moldovenești cu sos din fructe de pădure și mascarpone

Alivenci moldovenești cu sos din fructe de pădure și mascarpone

Rețeta Alivenci moldovenești cu sos din fructe de pădure și mascarpone. O rețetă de desert pe cât de simplu de preparat, pe atât de gustoasă.

Marti, 21.05.2019, 21:33
Sufleu de ciocolată cu sos din fructe de pădure

Sufleu de ciocolată cu sos din fructe de pădure

Un desert delicios, inspirat din bucătăria franțuzească: Sufleu de ciocolată cu sos din fructe de pădure, cu care poți oricând cuceri orice pofticios.

Luni, 10.12.2018, 20:45
Din colecția rețetelor cu gust de copilărie: Orez cu lapte servit cu sos din fructe de pădure.

Din colecția rețetelor cu gust de copilărie: Orez cu lapte servit cu sos din fructe de pădure.

Nu există om pe lume care să nu fi îndrăgit în copilărie orezul cu lapte, în variantă simplă sau cu diverse sosuri cum ar fi și acest Orez cu lapte servit cu sos din fructe de pădure!

Marti, 24.07.2018, 10:42
Bavette la cuptor cu brânză dulce și stafide, servite cu sos din fructe de pădure

Bavette la cuptor cu brânză dulce și stafide, servite cu sos din fructe de pădure

Un desert gustos, pe bază de paste și brânză cu stafide, pentru orice pofticios: „Bavette la cuptor cu brânză dulce și stafide, servite cu sos din fructe de pădure”.

Joi, 07.06.2018, 16:38
Piept de curcan umplut cu brânză de capră, servit cu piure de păstârnac și sos din fructe de pădure

Piept de curcan umplut cu brânză de capră, servit cu piure de păstârnac și sos din fructe de pădure

O combinație de ingrediente cu gusturi diferite. Ingrediente 700 gr piept de curcan  200 gr brânză de capră   500 gr păstârnac  200 g unt  250 gr smântână de gătit...

Luni, 16.10.2017, 19:08
Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

Piept de rață cu sos din fructe de pădure, cartof fondant și confit bayaldi

O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:21
Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Clătite cu mascarpone, sos din fructe de pădure și budincă de vanilie

Ingrediente 500 g zahăr tos 1 kg făină 5 ml esență de rom 1 l lapte 100 g cacao 500 g mascarpone 300 ml smântână pentru frișcă 3 plicuri ness 300 g fructe de pădure 100 g amidon...

Marti, 26.09.2017, 19:14
Mușchiuleț de cerb în sos din fructe de pădure

Mușchiuleț de cerb în sos din fructe de pădure

Ingrediente 1 kg mușchiuleț de vânat(cerb) 400 ml vin roșu Pedro Ximenez 100 gr zahăr 50 ml oțet balsamic   300 gr dulceață din fructe de pădure 100 ml ulei de măsline 300 gr fructe de...

Marti, 14.03.2017, 16:28
Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe

Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe

Ingrediente 1 kg mere golden 300 g fructe de pădure proaspete 1 lămâie 485 g zahăr tos 150 mll sirop de mere 500 g făina 200 g unt 10 ouă 1 L smântână vegetală 1 păstaie de...

Marti, 28.02.2017, 14:53
Pară în foietaj pe cremă de vanilie cu brânză, și  sos din fructe de pădure.

Pară în foietaj pe cremă de vanilie cu brânză, și sos din fructe de pădure.

Ingrediente Pentru pere: 5 pere 125 g unt gras un pachet aluat de foietaj 200 gr migdale măcinate grosier 3 linguri miere de albine 0,75 ml vin alb sec 200 g zahăr nucșoară măcinată cuișoare...

Luni, 27.02.2017, 18:15
Rețeta Negresă cu pere fierte în şampanie şi sos din fructe de pădure

Rețeta Negresă cu pere fierte în şampanie şi sos din fructe de pădure

Se pune ciocolata într-un vas, pe baie de aburi, pentru a se topi.

Marti, 29.03.2016, 14:39
x