Sacrificarea porcilor umple camarile sasilor. Intr-un sat din judetul Alba, an de an localnicii duc bucatele in turnul slaninilor. Nimic nu se compara, spun oamenii cu afumaturile atarnate in "frigiderul uris" special construit in fiecare cetate medievala pentru pastrarea carnii.
Marti, 21.12.2010, 00:00Sorici, sunca, toba, prajituri. constantenii care nu tin post se pot infrupta din toate in acest weekend! Un targ cu produse traditionale din toata tara a fost deschis pe platoul din fata casei de cultura. Cei mai pofticiosi au gustat si-au apreciat.
Sambata, 11.12.2010, 09:42Razvan prezinta reteta lui speciala porumb cu ceapa si sunca
Marti, 14.09.2010, 09:24Salata se taie marunt, intocmai ca si ardeiul gras, rosiile si castravetii. Se adauga branza telemea, ceapa rosie si sunculita. Sus de tot se pune un ou fiert, taiat pe din doua. Dressingul se face din ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. La...
Joi, 19.08.2010, 18:40In bucataria japoneza exista o regula si anume ca orezul care ramane la o masa nu se arunca ci se refoloseste ca baza in alte mancaruri. Orezul de "a doua zi" are denumirea de "gohan" in limba japoneza, fiind termenul ce desemneaza adesea orice tip de mancare cu orez.
Miercuri, 04.08.2010, 00:00Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...
Luni, 12.07.2010, 16:26Aceste sandviciuri sunt ca niste pizze de casa pentru ca poti folosi si combina topingurile tale preferate – masline, ardei copti, anghinare sau felii de vinete… mai orice gasesti prin frigider.
Duminica, 04.07.2010, 00:00Vladut a pregatit o delicioasa mancare pentru aceasta zi: tortellini cu sunca.
Marti, 25.05.2010, 00:00Vladutz gateste: Tagliatele cu sunca
Luni, 24.05.2010, 09:57Vladut a ales tagliatele pentru ca sunt paste proaspete cu ou si cu faina din grau tanar si dur. In plus, se prepara foarte repede.
Luni, 24.05.2010, 00:00Mircea Badea despre aparatele de slabit, care apar la televizor in emisiunile gen Tele Shopping.
Marti, 18.05.2010, 14:53Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si...
Vineri, 29.01.2010, 17:00