Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâlnit o moldoveancă de peste Prut. Cum au reacționat

Concurenții s-au bucurat în prima ediție a sezonului 4 din Asia Express de primul autostop, prima misiune, dar și de o "luptă" în ulei. După ce au trecut toate probele, cele nouă echipe au intrat în posesia rucsacelor și au plecat pentru a continua cursa.

Adriana Trandafir și Maria Speranța în veste de culoare roșie Galerie
Concurenții s-au bucurat în prima ediție a sezonului 4 din Asia Express de primul autostop, prima misiune, dar și de o "luptă" în ulei. După ce au trecut toate probele, cele nouă echipe au intrat în posesia rucsacelor și au plecat pentru a continua cursa. | Antena 1

Cel mai așteptat show al toamnei a ținut telespectatorii cu sufletul la gură încă din prima ediție. Aceștia au trăit toate experiențele spectaculoase în același timp cu cele nouă echipe și au urmărit cu atenție fiecare misiune.

Concurenții au început cursa pe Drumul Împăraților cu un autostop fără bani și au continuat cu prima misiune. Cuplurile au trăit cele mai memorabile clipe și experiențe de neuitat, mai ales după ce au luptat în costume din latex de wrestler și plini de ulei, însă cursa nu se termină aici.

După ce au reușit să facă rost de rucsacele în care și-au pus strictul necesar pentru a continua aventura Asia Express, cele nouă echipe au primit un nou plic cu instrucțiuni pentru următoarea destinație în care trebuie să ajungă. Locația spre care trebuie să pornească aceștia este orașul Çanakkale, care se află la o distanță considerabil, motiv pentru care sunt nevoiți să faca din nou autostopul.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele doua

Oboseala și-a spus cuvântul încă de la cea de-a doua misiune, însă concurenții nu s-au dat bătuți și au încercat să găsească o mașină pentru a-i duce cât mai aproape de locul în care sunt așteptați.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost ajutate de o moldovancă de peste Prut

Dacă la primul autostop au fost primele care au găsit un mijloc de transport, acum lucrurile se pare că s-au schimbat. Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâmpinat probleme la cel de-al doilea autostop din sezonul 4 Asia Express.

Cele două nu și-au pierdut speranța și au încercat să vorbească cu localnicii, care le-a dus la o moldoveancă de peste Prut. Chiar dacă le-a luat mai mult să găsească o mașină, se pare că norocul le-a surâs pentru a doua oară.

Adriana Trandafir i-a explicat doamnei despre ce emisiune este vorbă și că au nevoie de transport până în Çanakkale. Femeia și soțul său s-au oferit să le ducă pe cele două concurente cu mașina.

Citește și: Cine este Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, de la Asia Express. În ce țară și ce domeniu a ales să studieze tânăra

"Eu cu bărbatul meu o să vă ducem pe voi cu mașina, o să vă ducem și o să vă lăsăm acolo.", le-a transmis femeia.

"Pentru noi nu era paiul salvator, era o corabie salvatoare. Și cu pânze. Împreună au hotărât ei să ne ducă cu mașina personală.", a dezvăluit Adriana Trandafir.

Mai mult decât atât, modoveanca de peste Prut le-a dat o veste și mai neașteptată. Aceasta a vorbit cu niște prietenii din Çanakkale pentru a le oferi și un loc unde să rămână peste noapte.

"Dumnezeu vorbește românește! Asta am zis în momentul ăla", a mai spus actrița, vizibil emoționată și fericită.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Cursa de pe Drumul Împăraților a început cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Cele nouă echipe vor avea de urmat și în sezonul 4 din Asia Express câteva reguli stricte.

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă. De asemenea, vor primi amuleta de 1.000 euro și avanta la următoarea misiune.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din la... Asia Express, 18 septembrie 2021. Connect-R a vrut să renunțe la competiție din prima zi. Ce l-a făcut să își schimbe pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x